Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Öğretmene şiddete hayır!
Öğretmene şiddete hayır!
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
HABERLER>SPOR
16 Şubat 2014 Pazar - 15:24

Deplasman kabusu sürüyor

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda, 68 Yeni Aksarayspor ile 0-0 berabere kaldı.

Deplasman kabusu sürüyor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı 68 Yeni Aksarayspor maçından bir puanla ayrıldı. 0-0 biten maç sonunda Büyükşehir Belediyespor puanının 34’e çıkarırken, 6’ıncı sırada başladığı haftayı 8’inci sırada tamamladı. Liderle puan farkı 10’a çıkan Mavibeyazlı ekip, playoff sürecinde diğer rakiplerinin de gerisine düştü.
ÇORUM DIŞINDA KAYBEDEN YOK
Büyükşehir Belediyespor’un zirve yolunda rakipleri olan Düzyurtspor, Manavgat Evrensekispor, Elibol Sandıklıspor ve Sancaktepe Belediyespor maçlarını kazandı, Çorum Belediyespor kaybetti, Hacettepe ise bir puan aldı. Mavibeyazlı ekip 68 Yeni Aksarayspor deplasmanından bir puanla dönünce, zirvede sıralama değişti. Mavibeyazlı ekibin lider Düzyurtspor’la puan farkı 10’a çıkarken,  puan farkı ikinci sıradaki Darıca Gençlerbirliği ve üçüncü sıradaki Manavgat Evrensekispor ile 4, Çorumspor, Elibol Sandıklıspor ve Sancaktepe Belediyespor ile 2’ye indi.
RAKİPLERİMİZ ÜÇER PUAN ALDI
Büyükşehir Belediyespor rakiplerinin üçer puan kazandığı haftada Aksaray’dan bir puanla dönerek, zirve yarışında çok önemli bir avantajı kaybetti. ‘Deplasmanda kazanamayanın zirvede şansının olmadığı’ gurupta, Bülyükşehir Belediyespor yine deplasmanda kötü bir performans ortaya koydu, ideal kadrosuyla maçı tamamlayan ekip, dış saha şansızlığını yine kıramadı.
ZİRVE RÜYASI BİTTİ Mİ?
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmandan galibiyet haberini bekleyen taraftarları, Aksaray’dan gelen beraberlik haberiyle üzüldü. Gurupta sezonun ilk yarısında da 68 Yeni aksarayspor’a karşı şansı tutmayan ve berabere kalan Mavibeyazlı ekibin mevcut deplasman başarısızlığıyla şampiyonluk yarışından koptuğuna inanan taraftarları, umutlarını playoff’a yükledi.
EV SAHİBİ EKİBİN KADROSU
Ev sahibi 68 Yeni Aksarayspor karşılaşmaya Yunus Yurdaş, Yılmaz Dora, Ömer Kaplan, Macit Arabacı, İbrahim Konuksever, Gökhan Karakum, Mehmet Güneş, Süleyman Öztürk, Cemil Karakum, Alptuğ Furkan Yılmaz, Hakan Doğan  11’iyle çıkarken, Selçuk Görmüş, Yasin Yeşilyurt, Ramazan Coşkuner, Hasan Dinçel, Oktay Taze, Akif Karakuş, Muhammet Soykan yedekler arasında yer aldı. 
 BÜYÜKŞEHİR’İN İLK 11’i
Erzurum Büyükşehir Belediyespor maça İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Sefer Sever, Muhammet Fettahoğlu, Hakan Çakır, Resul Ekrem Bilim, Gencay Erten, Ekrem Sütçü, Haluk Zeybek, Deniz Sert, Onur Demir 11’iyle başladı, Hüseyin Daş, Abuzer Gaffar Toplu, Güner Okay, Kerem Kaya, Mustafa Kemal Küçük, Fatih Arat, İsmail Türkaslan  18 kişilik kadroya girdi.
MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynadığı 68 Yeni Aksarayspor maçını Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Emrah Yılmaz yönetti. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Bilecik Bölgesi hakemi Fatih Gündoğdu, Balıkesir Bölgesi hakemi Emre Bolel yaptı. Balıkesir Bölgesinden Ömer Aslantekin maçta 4’üncü hakem olarak görev alırken, Tuncer Arslan göslemcilik görevini yürüttü.
7’İNCİ BERABERLİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor 68 Yeni Aksarayspor maçında aldığı beraberlikle deplasman maçlarında 5’inci, toplamda ise 7’inci beraberliğini aldı. Dış sahada kazandığı puanı 11’e çıkaran Büyükşehir Belediyespor, toplamda ise 9 galibiyette kaldı. Attığı 29 gole karşılık kalesinde 18 gol gören Büyükşehir Belediyespor zirve yarışı veren diğer takımlara göre averaj düşüklüğünü sürdürdü.
HAFTANIN YORUMU
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 22’inci hafta maçlarında 24 gol kaydedildi. 9 maçtan 4’ünü ev sahibi ekipler kazandı, iki maç berabere sonuçlandı.  Gurupta üç maçta ise gülen taraf deplasman takımları oldu. Haftanın sürprizini, Çorum Belediyespor’u deplasmanda yenen Batman Petrolspor yaptı. Gurubun en gollü maçı 5-2 biten Maltepespor-Orhangazispor maçı olurken, Darıca Gençlerbirliği, Manavgat Evrensekispor maçlarını 4 gol atarak kazandı.
GURUP SIRALAMASI
2’inci Gurupta 22’inci haftanın ardından puanını 44’e çıkaran Düzyurtspor liderliğini sürdürdü. Haftaya ikinci sırada giren Çorum Belediyespor Batmanpetrolspor karşısında yenilerek 36 puanla dördüncü sıraya inerken, haftayı karlı kapatan Darıca Gençlerbirliği 38 puanla ikinci, haftanın bir diğer gülen takımı Manavgat Evrensekispor da aynı puanla üçüncü sıraya yerleşti. Elibol Sandıklıspor 36 puanla 5’inci sırada yer bulurken, aynı puanla Sancaktepe Belediyespor altıncı, 34 puanlı Hacettepespor yedinci, 34 puanlı Erzurum Büyükşehir Belediyespor sekizinci, 34 puanlı Batman Petrolspor 9’uncu, 29 puanlı Orhangazispor ise onuncu sırayı paylaştı.
23’ÜNCÜ HAFTA
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 23’üncü haftada Lider Düzyurtspor ikinci sıradaki Darıca Gençlerbirliğine konuk olacak. 3’üncü sıradaki Manavgat Evrensekispor 16’ıncı Çıksalınspor ile deplasmanda oynarken, 4’üncü sıraya düşen Çorum Belediyespor da deplasmanda 15’inci sıradaki Sakaryaspor ile puan mücadelesi verecek. 5’inci Elibol Sandıklıspor 9’uncu Batman Petrolspor ile deplasmanda oynarken, Sancaktepe Belediyespor evinde Maltepespor ile karşılaşacak. Sıralamada Büyükşehir Belediyespor’Un üstünde yer bulan Hacettepespor evinde Bursa Nilüferspor ile karşılaşırken, haftayı bir puanla kapatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Erzurum’da elazığ Belediyespor’u ağırlayacak.
HAFTANIN SONUÇLARI
Ünyespor-Hacettepe Spor : 0-0
Çorum Belediyespor-Batman Petrolspor : 0-1
Elibol Sandıklıspor-Balçova Belediye Spor: 3-0
Manavgat Evrenseki Spor-Sakaryaspor A.Ş.: 4-0
Bursa Nilüferspor A.Ş.-Sancaktepe Belediye Spor: 0-1
Maltepespor-Orhangazispor: 5-2
68 Yeni Aksaray Spor- Büyükşehir Belediyesi Spor : 0-0
Elazığ Belediyespor-Darıca G.Birliği : 1-4
Düzyurtspor-Çıksalın Spor : 2-1
23’ÜNCÜ HAFTA PROGRAMI
23 Şubat 2014 13:30   Batman Petrolspor-Elibol Sandıklıspor 
23 Şubat 2014 13:30   Sakaryaspor A.Ş.-Çorum Belediyespor 
23 Şubat 2014 13:30   Büyükşehir Belediyesi Spor-Elazığ Belediyespor 
23 Şubat 2014 13:30   Sancaktepe Belediye Spor-Maltepespor 
23 Şubat 2014 13:30   Hacettepe Spor-Bursa Nilüferspor A.Ş. 
23 Şubat 2014 13:30   Balçova Belediye Spor-Ünyespor 
23 Şubat 2014 13:30   Çıksalın Spor-Manavgat Evrenseki Spor 
23 Şubat 2014 13:30   Darıca G.Birliği-Düzyurtspor 
23 Şubat 2014 13:30   Orhangazispor-68 Yeni Aksaray Spor

 
Yakutiye'ye üç ayrı okul, üç ayrı proje
 
675 Bin Tablet Dağıtılacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kemal 16 Şubat 2014 Pazar 16:49

aksarayda takımımıza saldıran aksarayspor taraftarı yolunuz düşşmesin erzuruma

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Kış sporları dalında birçok organizasyonun gerçekleştirildiği Erzurum’da, ...
Ya galibiyet, ya galibiyet
Maltepespor galibiyeti, zirvedeki takımların puan kayıplarıyla şampiyonluk ...
Zinhar yalan!
Narman Buz Hokey takımı As Başkanı Erdal Karahan, Narman Buz Hokey Takımı’nın ...
 
Kazım Karabekir'de Deniz fırtınası
ERZURUM Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı maçta ...
Milli Dağcı: Erzurum eşsiz bir potansiyele sahip
2001 ve 2007'de Everest'e iki kez çıkan ve bunu yapan ilk Türk dağcılarından ...
Büyükşehir Maltepe'yi ağırlayacak
2012-2013 sezonunda Maltepespor’la evinde 1-1, deplasmanda ise 0-0 berabere ...
 
Büyükşehir'e ağır darbe
Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Nilüferspor'a 2-1 yenildi
Nilüferspor maçını Yurtsever yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Bursa Nilüferspor ...
Mavi Beyaz sevdanızı gösterin!
Erzurumspor’un profesyonel Liglerden düşmesiyle birlikte futboldaki tüm ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva