Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
Alcan:  Mobbing milli bir meseledir
Alcan: Mobbing milli bir meseledir
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
HABERLER>SPOR
4 Şubat 2014 Salı - 11:27

Büyükşehir Maltepe'yi ağırlayacak

2012-2013 sezonunda Maltepespor’la evinde 1-1, deplasmanda ise 0-0 berabere kalan, bu sezon ise deplasmanda 2-1 yenilen Mavi Beyazlı ekip iki sezondur galip gelemediği ekibi yenerek bir ilki başarmayı hedefliyor.

Büyükşehir Maltepe yi ağırlayacak

Bursa Nilüferspor’a deplasmanda yenilen Büyükşehir Belediyespor, evinde Darıca Gençlerbirliğini yenerek moral bulan Maltepespor ile Erzurum’da karşılaşacak. Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef üç puan.

BİR İLKİ BAŞARABİLECEK MİYİZ?

Deplasman’da Bursa Nilüferspor’a 2-1 yenilerek Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta 7’inci sıraya gerileyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta evinde Maltepespor’u ağırlayacak. 2012-2013 sezonunda Maltepespor’la evinde 1-1, deplasmanda ise 0-0 berabere kalan, bu sezon ise deplasmanda 2-1 yenilen Mavi Beyazlı ekip iki sezondur galip gelemediği  ekibi yenerek bir ilki başarmayı hedefliyor.

ŞOK YENİLGİ VE MORAL BOZUKLUĞU

Bursa Nilüferspor karşısında alınan şok yenilginin moral bozukluğunu üstünden atmaya çalışan Büyükşehir Belediyespor, özellikle playoff sürecinden kopmamak için maçı kazanmayı amaçlıyor. Liderle olan puan farkı 11’e, 2’inci sıradaki Çorum Belediyespor’ya olan puan farkı ise 6’ya yükselen Mavibeyazlı ekip, playoff şansını yitirmemek için özellikle evindeki maçları mutlaka kazanmak zorunda.

GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE KALDIK

Büyükşehir Belediyespor 20’unci hafta sonu itibariyle 2012-2013 sezonun gerisinde kaldı. Bu sezon 20’inci hafta sonunda 30 puanla 7’inci sıraya inen Büyükşehir Belediyespor geçen sezon 20 maçın 9’unu galibiyetle kapatmış, 8 maçı berabere tamamlamış, sadece  3 yenilgi alarak 35 puan toplamıştı. Geçen sezon rakip takım filelerine 28 gol gönderen mavi beyazlılar kalelerinde 14 gol görmüştü. Büyükşehir Belediyespor bu sezon use 20 maçın 8’ini kazanırken, 6 maçtan bir puanla ayrıldı ve 6 maçını da kaybederek 30 puan toplayabildi. Rakip takım kalelerine 27 gol atan ekip, kalesinde ise 17 gol gördü.

BÜYÜKŞEHİR GERİLEDİ

Büyükşehir Belediyespor 20’inci hafta sonunda lig sıralama istatistiklerinde de gerileme gösterdi. Büyükşehir Beledilyespor iç saha gurup sıralamasında 5, dış saha maçları gurup sıralamasında ise 10’uncu sıraya düştü. Deplasmanda oynadığı 11 maçın 5’nde yenilen ekip sadece 2 maç kazandı ve 4 maçta bir puana razı oldu. Deplasmanda 10 gol atabilen takım, 13 golü de kalesinden çıkardı.

İÇ SAHADA BEŞİNCİ OLDUK

İç saha gurup sıralamasında 5’inciliğe inen Mavibeyazlı ekip evindeki 9 maçın 6’sını galibiyetle bitirdi, Düzyurtspor’a yenildi, 68 Yeni aksarayspor ve Hacettepe ile de berabere kaldı. İç sahada 17 gol atan ekip, 4 gol yedi. Büyükşehir Belediyespor 20 maçlık performansta iç sahada 20, dış sahada ise 10 puan kazandı.

MALTEPESPOR 12’İNCİ SIRADA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta konuk edeceği Maltepespor gurupta 24 puanla 12’inci durumda. Maltepespor 2’inci gurupta iç saha performans sıralamasında 8, dış saha performansında ise 16’ıncı sırada yer alıyor. Maltepespor dış sahada oynadığı 10 maçtan 2’isinden galip ayrılırken, bir maçı beraberlikle tamamladı, 7 maçını ise kaybetti. Deplasman maçlarında attığı 10 gole karşılık kalesinde 21 gol gören ekip 5 puan toplayabildi.

NİLÜFERSPOR’U DEPLASMANDA YENDİLER

Maltepespor deplasmandaki ktü performansına karşılık evinde vasat bir tablo çizdi. İstanbul’da oynadığğı 10 maçın 5’ini kazanan ekip, 4 maçında berabere kalırken, sadece bir maçta yenildi. Erzurum Süyükşehir Belediyespor’un bu hafta deplasmanda yenildiği Bursa Nilüferspor’u deplasmanda da yenen Maltepespor, iç saha maçlarında 13 gol kaydetti ve 19 puan topladı.

MALTEPESPOR DEPLASMAN PERFORMANSI

Maltepespor deplasmanda Manavgat Evrensekispor, Darıca Gençlerbirliği, Orhangazispor, Hacettepespor, Batman Petrolspor, Elibol Sandıklıspor ve Çıksalınspor’a yenilirken,  68 Yeni Aksarayspor ve elazığ Belediyespor ile berabere kaldı, Bursa Nilüferspor’u ise yendi. Maltepespor deplasmanda en farklı yenilgisini 5-1 biten Batman Petrolspor maçında aldı.

MALTEPESPOR İÇ SAHA PERFORMANSI

Maltepespor evinde oynadığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ünyespor, Düzyurtspor, Manavgat Evrensekispor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarını kazandı. Çıksalınspor, Sancaktepe Belediyespor, Çorum Belediyespor, Sakaryaspor ile berabere kalan ekip, evinde sadece Balçova Belediyespor’a mağlup oldu. Maltepespor iç sahada rakip filelere en fazla 2 gol atabildi.

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA PERFORMANSI

Erzurumspor eVinde oynadığı 9 maçta  Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor, Çıksalınspor, Orhangazispor, Batman Petrolspor ve ünyespor maçlarında rakiplerini puansız gönderirken, Hacettepespor ve 68 Yeni aksarayspor ile berabere kaldı, Düzyurtspor’a ise yenildi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor evinde en farklı galibiyeti 4-0 biten Bursa Nilüferspor maçında elde etti.

BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN PERFORMANSI

Büyükşehir Belediyespor bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda kötü bir performans sergiledi. 11 maçta Ünyespor, Maltepespor, Balçova Belediyespor, Elibol Sandıklıspor ve Bursa Nilüferspor’a yenilen mavibeyazlılar, Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor maçlarını kazandı; Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Sancaktepe Belediyespor ve Çorum Belediyespor maçlarından ise beraberlikle ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor deplasmanda en farklı yenilgisini 4-2 biten Balçova Belediyespor maçında aldı.

21 EYLÜL 2013’TEKİ MAÇ

21 eylül 2013’te İstanbul’da oynanan ve erzurum Büyükşehir Belediyespor’un 2-1 yenildiği maçı Maltepespor Emre Aydın, Semih Ramazan(Kemal Dağtarla), Mert Sağlam, Serhat Hürriyet, Muzaffer Özkaya, Çağlar Yıldırım, Hüseyin İbiş, Ömer Sümer(Gani Balkan), Ethem Özden, Yavuz Ayazoğlu,  Enes Erdal İç (Emre Bayram)’lı kadroyla tamamlamıştı.

TEK GOL FATİH GÜLTEKİN’MLE GELMİŞTİ

 Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise 90 dakika boyunca İlker Günay, Güneş Can Görgülü(Tuncay Elik), Haluk Zeybek(Abuzer Gaffar Toplu), Kemal Akbaba(Fatih Arat), Sefer Sever, Hakan Çakır, Fatih Gültekin, Emrah Çalışlar, Ekrem Sütçü, Onur Demir, Mustafa Olcaytu Ergen’li kadroyla mücadele vermişti. Maçta 3’üncü dakikada ev sahibi ekip Ethem Özden’le 1-0 öne geçkimş, Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu gole 49’uncu dakikada Fatih Gültekin’in golüyle cevap vermiş, 87’inci dakikada Maltepespor’dan Muzaffer Özkaya sonucu tayin etmişti: 2-1.   

21’İNCİ HAFTA VE ÖNEMLİ MAÇLAR

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta bu hafta dikkatler  3’üncü sıradaki Hacettepespor ile beşinci sıradaki Elibol Sandıklıspor maçı ve 6’ıncı sıradaki Manavgat Evrensekispor’la lider Düzyurtspor karşılaşmalarına yoğunlaşacak.  2’inci sıradaki Çorum Belediyespor 15’inci sıradaki Balçova Belediyespor ile deplasmanda oynarken, 4’üncü sıradaki Darıca Gençlerbirliği evinde 68 Yeni Aksarayspor’u ağırlayacak.

21’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

9 Şubat 2014 13:30  Orhangazispor - Bursa Nilüferspor A.Ş.  10-11

9 Şubat 2014 13:30  Hacettepe Spor - Elibol Sandıklıspor 3-5

9 Şubat 2014 13:30  Manavgat Evrenseki Spor – Düzyurtspor 6-1

9 Şubat 2014 13:30  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor – Maltepespor 7-12

9 Şubat 2014 13:30  Sancaktepe Belediye Spor – Ünyespor 8-17

9 Şubat 2014 13:30  Balçova Belediye Spor - Çorum Belediyespor 15-2

9 Şubat 2014 13:30  Sakaryaspor A.Ş. - Batman Petrolspor 14-9

9 Şubat 2014 13:30  Darıca G.Birliği - 68 Yeni Aksaray Spor 4-13

9 Şubat 2014 13:30  Çıksalın Spor - Elazığ Belediyespor 16-18

MALTEPESPOR İÇ SAHA KARNESİ

Maltepespor  0-0  Çıksalın Spor

Maltepespor  2-1  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor

Maltepespor  1-1  Sancaktepe Belediye Spor

Maltepespor  1-2  Balçova Belediye Spor

Maltepespor  1-1  Çorum Belediyespor

Maltepespor  2-1  Ünyespor

 Maltepespor  1-1  Sakaryaspor A.Ş.

Maltepespor  1-0  Düzyurtspor

 Maltepespor  2-0  Manavgat Evrenseki Spor

Maltepespor  2-1  Darıca G.Birliği

MALTEPESPOR DIŞSAHA KARNESİ

M. Evrenseki Spor  3-2  Maltepespor

Darıca G.Birliği  2-0  Maltepe

Orhangazispor  2-1  Maltepespor

Hacettepe Spor  3-1  Maltepespor

Batman Petrolspor  5-1  Maltepespor

Elibol Sandıklıspor  2-0  Maltepespor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  0-2  Maltepespor

68 Yeni Aksaray Spor  3-3  Maltepespor

 Elazığ Belediyespor  0-0  Maltepe

Çıksalın Spor  1-0  Maltepespor

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA KARNESİ

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor

Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor

 Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  Düzyurtspor

 Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çıksalın Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-1  Orhangazispor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Hacettepe Spor

 Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Batman Petrolspor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

 BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN KARNESİ

Ünyespor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spo

Maltepespor  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 Elazığ Belediyespor  0-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Manavgat Evrenseki Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Darıca G.Birliği  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Sakaryaspor A.Ş.  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi S

 Balçova Belediye Spor  4-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

 Çorum Belediyespor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 Elibol Sandıklıspor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 
Donduk!
 
Erzurum SGK’dan yılın ilk verisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'e ağır darbe
Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Nilüferspor'a 2-1 yenildi
Nilüferspor maçını Yurtsever yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Bursa Nilüferspor ...
Mavi Beyaz sevdanızı gösterin!
Erzurumspor’un profesyonel Liglerden düşmesiyle birlikte futboldaki tüm ...
 
Büyükşehir Ünye maçının hakemi
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta yapacağı Ünyespor karşılaşmasını ...
Fenerbahçe 'Erzurum' dedi
Yüksek irtifa kamp merkezi için spor kulüplerine büyük fırsatlar sunan ...
Büyükşehir üzdü
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Elibol Sandıklıspor’a Erdinç Pekgöz’ün ...
 
Lig heyecanı başlıyor
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta lig heyecanı bu hafta sonu başlıyor. ...
Fatih Terim'den Erzurum'un tanıtımına katkı
Erzurum Valiliği tarafından hazırlanan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi konulu ...
2014'ün İlk Madalyası Palandöken Belediyesi Sporcusundan
İtalya Völs kentin de yapılan Paralel Dünya Kupasında National Cup' ta ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva