Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
Alcan:  Mobbing milli bir meseledir
Alcan: Mobbing milli bir meseledir
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
HABERLER>SPOR
12 Şubat 2014 Çarşamba - 10:22

Ya galibiyet, ya galibiyet

Maltepespor galibiyeti, zirvedeki takımların puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında matematiksel olarak da olsa iddiasını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor ile karşılaşacak.

Ya galibiyet, ya galibiyet

Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef, gurupta hiç iddiası bulunmayan ve 14’üncü sırada yer alan 68 Yeni Aksarayspor maçından 3 puanla dönmek.

ARTIK İSTİKRAR ZAMANI

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta ikinci yarıda oldukça kırılgan bir seyir izleyen, evindeki Ünyespor ve Maltepespor karşılaşmalarını kazanmasına rağmen deplasmandaki Bursa Nilüferspor ve Elibol Sandıklıspor maçlarını kaybeden mavibeyazlı ekipte yeni transferin takıma çabuk adapte olması takımın en büyük avantajı olarak gösteriliyor.

TARAFTARIN BEKLENTİSİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarları, Büyükşehir Belediyespor’un kadro derinlği bakımından ligin kadro zengini takımları arasında yer aldığını, ancak kadroda istikrar sağlanmadığı için, bu durumun beklenen başarıyı getirmediğini savunarak, yeni transfer Deniz Sert’e övgü yağdırıyorlar. Sefer Sever’in son haftalardaki üstün form ve başarılı performansından övgüyle bahseden taraftarlar, takımın kadro istikrarına kavuşturulması gerektiğinde birleşiyorlar.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ MAÇ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı 68 Yeni Aksarayspor 2’inci gurubun istikrarsız takımları arasında. Lige iddialı başlayan, ancak aradığını bulamayan ekip kendi evinde 4, deplasmanda ise sadece bir maçını kazandı. Gol yollarında da başarısız bir görüntü sergileyen 68 Yeni Aksarayspor attığı 19 gole karşılık kalesinde 27 gol gördü.

AKSARAYSPOR EVİNDE 11 MAÇ OYNADI

68 Yeni Aksarayspor kendi evinde 11 maç oynadı. Aksaray’daki maçlarının 4’ünü kazanabilen ekip, 4 maçtan beraberlikle ayrılırken 3 maçını da kaybetti. Evindeki maçlarda rakip filelere 15 gol gönderen takım 17 golü kalesinde gördü. 68 Yeni Aksarayspor deplasman maçlarında ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor gibi başarısız bir tablo sergiledi. Deplasmanda oynadığı 10 maçın sadece birini kazanabilen ekip 5 maçından yenik ayrıldı, aralarında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’Un da yer aldığı 4 takımdan ise deplasmandan bir puan kopardı. Deplasmanda 4 golü bulunan 68 Yeni Aksarayspor 10 golü kalesinden çıkardı.

AKSARAYSPOR İÇ SAHA PERFORMANSI

68 Yeni Aksaray Spor evinde, Darıca Gençlerbirliği, Orhangazispor, Bursa Nilüferspor, Çıksalınspor maçlarını kazandı. Manavgat Evrensekispor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Elibol Sandıklıspor ile berabere kalan 68 Yeni Aksaray Spor, Düzyurtspor, Hacettepespor, Batman Petrolspor maçlarını ise kaybetti. 68 Yeni Aksaray Spor  evinde en farklı galibiyeti 3-1 biten Orhangazispor maçında alırken, en farklı yenilgisine 1-5 biten Hacettepe maçında uğradı.

AKSARAYSPOR DA DEPLASMANDA BAŞARILI DEĞİL

68 Yeni Aksaray Spor, deplasmanda ise fiyasko yaşadı.  Dış sahada Sancaktepe Belediye Spor, Çorum Belediyespor, Manavgat Evrenseki Spor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarını kaybeden ekip, Düzyurtspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Sbalçova Belediyespor, Ünyespor maçlarını bir puanla kapattı. 68 Yeni Aksaray Spor deplasmanda sadece Çıksalınspor’u mağlup edebildi. 68 Yeni Aksaray Spor deplasmanda en farklı yenilgisini 3-0 biten Sancaktepe Belediyespor maçında aldı.

SADECE 2 MAÇ KAZANDIK

Gurupta 21 maç sonrasında 6’ıncı sırada bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda oynadığı 11 maç içinde Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor maçlarını kazandı. Mavibeyazlı ekip 4 maçını beraberlikle tamamlarken, 5 maçtan eliboş döndü. Deplasman maçlarında 10 gol atan Büyükşehir Belediyespor 13 golü ağlarından çıkardı ve dış sahada 10 puan toplayabildi.

DEPLASMANDA KAYBEDİLEN MAÇLARIMIZ

Deplasmanda Ünyespor, Maltepespor, Balçova Belediyespor, Elibol Sandıklıspor ve Bursa Nilüferspor maçlarında yenilen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Sancaktepe Belediyespor ve Çorum Belediyespor maçlarını beraberlikle tamamladı. Büyükşehir Belediyespor deplasmanda en farklı yenilgisini 4-2 biten Balçovea Belediyespor maçında aldı.

DÜZYURT YENİLGİSİ UNUTULUR GİBİ DEĞİL

Kendi evinde oynadığı Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor, Çıksalınspor, Orhangazispor, Batman Petrolspor, ünyespor ve Maltepespor karşılaşmalarını kazanabilen Büyükşehir Belediyespor, iç sahada tek yenilgisini 2-1 biten Düzyurtspor maçında aldı, 68 Yeni Aksaray Spor ve Hacettepespor’a ise evinde bir puan verdi. İç sahada en farklı galibiyetini 4-0 biten Nilüferspor maçında alan Büyükşehir Belediyespor. Evindeki maçlarda gol sıkıntısı yaşadı.

29 EYLÜL 2013’TEKİ MAÇ

29 eylül 2013’te evinde 68 Yeni Aksarayspor’la karşılaşan Büyükşehir Belediyespor golsüz sonuçlanan karşılaşmadan bir puanla ayrılmıştı.Erzurum Büyükehir Belediyespor karşılaşmayı İlker, Erdinç Pekgöz(Fatih Arat), Güneş Can  Görgülü(Mustafa) ,Kemal Akbaba, Sefer Sever, Kerem, Fatih Gültekin, Emrah, Ekrem Sütçü, Güner Okay (Haluk Zeybek), İsmail Türkaslan’lı kadrosuyla tamamlamıştı. Konuk 68 Yeni Aksarayspor ise maçı Can, Hakkı, Barış, Gökhan, Yasin( Süleyman), Hasan, İbrahim, Ömer, Yılmaz, Akif(Oğuz), Hakan(Vakkas)’lı kadrosuyla bitirmişti.

GEÇEN SEZONUN 5 PUAN GERİSİNDEYİZ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu sezon 21 maçta elde ettiği 33 puanla, 2012-2013 sezonunun 5 puan gerisinde kaldı. 2013-2014 sezonu 21 maçlık süreçte genelde 6, iç saha maçları sıralamasında 2, dış saha maçlarında 11’inci olan mavibeyazlı ekip, 2012-2013 sezonunda 21’inci haftada toplamda 6, iç saha maçları sıralamasında 5, dış saha maçları sıralamasında ise 7’inci durumdaydı.

İÇ SAHA KARŞILAŞTIRMASI

Geçen sezon 21 maçın 10’unu kazanan mavibeyazlı ekip, 8 maçtan bir puanla ayrılmış, sadece üç maçında yenilmişti. Büyükşehir Belediyespor geçen sezon 29 gol kaydetmiş, 14 golü ağlarından çıkarmıştı. Mavibeyazlılar bu sezon ise 29 gol atmalarına rağmen 18 golü kalelerinde gördüler. Büyükşehir Belediyespor geçen sezon iç sahada oynadığı 11 maçın 6’sını kazanırken, 4 maçtan bir puan aldı, bir maçını kaybetti. Rakip filelere 16 gol atan ekip kalesinde 7 gol gördü. Mavibeyazlı ekip bu sezon ise 10 maçın 7’sini kazandı, 2 maçı beraberlikle sonuçlandırdı, bir maçı da kaybetti.  19 gol atan takım, 5 golü ağlarında buldu.

DIŞ SAHA KARŞILAŞKTIRMASI

Büyükşehir Belediyespor 2012-2013 sezonunda dış sahada oynadığı 10 maçın 4’ünü kazandı, 4 maçtan berabere dönerken, sadece 2 maçında yenildi. Deplasmanda 13 gol atan takım kalesinde 7 gol gördü. Büyükşehir Belediyespor bu sezon ise deplasmanda oynadığı 11 maçın 2’sini kazanabilirken, 4 maçından berabere ayrıldı, 5 maçını kaybetti.  Deplasmanda 10 gol atabilen ekip, 13 golü kalesinden çıkardı.

22.HAFTA

Spor Toto 3’üncü Ligde bu hafta en zorlu karşılaşmalar  2’inci sıradaki Çorum Belediyespor’la 9’uncu sıradaki Batman Petrolspor, 68 Yeni Aksaray Spor - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor maçları olarak gösteriliyor. Ligde önemli sonuçlar doğuracak olan 22 haftada lider Düzyurtspor evinde 16’ıncı Çıksalınspor’u, 4’üncü sıradaki Evrensekispor 15’inci Sakaryaspor’u ağırlayacak.  3’üncü sıradaki Darıca Gençlerbirliği 18’inci Elazığ Belediyespor, 5’inci sıradaki Hacattepespor ise 17’Xinci ünyespor ile deplasmanda oynayacak.

68 YENİ AKSARAY SPOR  İÇ SAHA KARNESİ

68 Yeni Aksaray Spor  1-1  Manavgat Evrenseki Spor

68 Yeni Aksaray Spor  2-1  Darıca G.Birliği

68 Yeni Aksaray Spor  3-1  Orhangazispor

68 Yeni Aksaray Spor  2-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.

68 Yeni Aksaray Spor  3-3  Maltepespor

68 Yeni Aksaray Spor  1-1  Elazığ Belediyespor

 68 Yeni Aksaray Spor  1-3  Düzyurtspor

68 Yeni Aksaray Spor  1-0  Çıksalın Spor

 68 Yeni Aksaray Spor  0-0  Elibol Sandıklıspor

 68 Yeni Aksaray Spor  1-5  Hacettepe Spor

 68 Yeni Aksaray Spor  0-2  Batman Petrolspor

 

68 YENİ AKSARAY SPOR  DIŞ SAHA KARNESİ

Düzyurtspor  1-1  68 Yeni Aksaray Spor

 Çıksalın Spor  0-1  68 Yeni Aksaray Spor

 Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor

Sancaktepe Belediye Spor  3-0  68 Yeni Aksaray Spor

Balçova Belediye Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor

Çorum Belediyespor  3-1  68 Yeni Aksaray Spor

Ünyespor  1-1  68 Yeni Aksaray Spor

Sakaryaspor A.Ş.  0-0  68 Yeni Aksaray Spor

 Manavgat Evrenseki Spor  1-0  68 Yeni Aksaray Spor

Darıca G.Birliği  1-0  68 Yeni Aksaray Spor  

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA KARNESİ

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor

Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  Düzyurtspor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çıksalın Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-1  Orhangazispor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Hacettepe Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Batman Petrolspor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1 Maltepespor

 BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN KARNESİ

Ünyespor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Maltepespor  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 Elazığ Belediyespor  0-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Manavgat Evrenseki Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Darıca G.Birliği  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Sakaryaspor A.Ş.  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Balçova Belediye Spor  4-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Çorum Belediyespor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Elibol Sandıklıspor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

22.HAFTA MAÇ PROGRAMI

 16 Şubat 2014 13:30   Ünyespor - Hacettepe Spor  17-5

 16 Şubat 2014 13:30   Çorum Belediyespor - Batman Petrolspor 2-9

 16 Şubat 2014 13:30   Elibol Sandıklıspor - Balçova Belediye Spor 7-13

 16 Şubat 2014 13:30   Manavgat Evrenseki Spor - Sakaryaspor A.Ş. 4-15

16 Şubat 2014 13:30   Bursa Nilüferspor A.Ş. - Sancaktepe Belediye Spor 11-8

 16 Şubat 2014 13:30   Maltepespor - Orhangazispor 12-10

 16 Şubat 2014 13:30   68 Yeni Aksaray Spor - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 14-6

 16 Şubat 2014 13:30   Elazığ Belediyespor - Darıca G.Birliği 18-3

 16 Şubat 2014 13:30   Düzyurtspor - Çıksalın Spor 1-16

 

 
Yavilioğlu'ndan müjde üstüne müjde
 
Eğitim Bir Sen'den Yavilioğlu'na teşekkür
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zinhar yalan!
Narman Buz Hokey takımı As Başkanı Erdal Karahan, Narman Buz Hokey Takımı’nın ...
Kazım Karabekir'de Deniz fırtınası
ERZURUM Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı maçta ...
Milli Dağcı: Erzurum eşsiz bir potansiyele sahip
2001 ve 2007'de Everest'e iki kez çıkan ve bunu yapan ilk Türk dağcılarından ...
 
Büyükşehir Maltepe'yi ağırlayacak
2012-2013 sezonunda Maltepespor’la evinde 1-1, deplasmanda ise 0-0 berabere ...
Büyükşehir'e ağır darbe
Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Nilüferspor'a 2-1 yenildi
Nilüferspor maçını Yurtsever yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Bursa Nilüferspor ...
 
Mavi Beyaz sevdanızı gösterin!
Erzurumspor’un profesyonel Liglerden düşmesiyle birlikte futboldaki tüm ...
Büyükşehir Ünye maçının hakemi
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta yapacağı Ünyespor karşılaşmasını ...
Fenerbahçe 'Erzurum' dedi
Yüksek irtifa kamp merkezi için spor kulüplerine büyük fırsatlar sunan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva