Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Savunma sanayi kahramanı: Nuri Paşa
Savunma sanayi kahramanı: Nuri Paşa
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
ETÜ’den I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu
ETÜ’den I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu
700 kilo uyuşturucu ele geçirildi
700 kilo uyuşturucu ele geçirildi
HABERLER>SPOR
19 Mayıs 2015 Salı - 14:21

Erzurumspor adına tarihi adım

Futbol kalitesini yükseltme hamlesi başlattıklarını söyleyen Demirören ‘Bu hedeflerimiz için Erzurum'dan daha iyi bir başlangıç noktası düşünemiyorum. Bu ülkenin yeniden kuruluşuna ev sahipliği yapmış bu Şehir, elbette futbolun yeniden kuruluşunun da ev sahibi olacak.” dedi

Erzurumspor adına tarihi adım

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesislerinin temeli atıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Erzurum'da temaslarda bulundu ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un tesisleri ve tesislere yapılacak futbol sahasının temelini attı. Törene Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı ve Arif Koşar ile Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı da katıldı.

Tören sırasında bir konuşma yapan Başkan Demirören, ‘Sizlere bir sözümüz vardı. Bugün, tam da Gençlik ve Spor Bayramı'nda bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum.”dedi

TESİSLEŞME PROJESİ

‘Erzurum Büyükşehir Belediyemizin yapacağı tesisle birlikte, Federasyon olarak üstlendiğimiz, UEFA standartlarındaki çim sahanın da çalışmalarını başlatıyoruz.” diyen Demirören, ‘ Büyükşehir Belediye Erzurumspor artık genç yıldızlarının yetişebileceği modern bir futbol tesisinin sahibi olacak.

Bu sözü Erzurum' a yürekten verdik. Çünkü Biz Federasyon olarak Futbolu sadece belli illerin sporu olmaktan çıkarmaya kararlıyız. Türkiye'nin her köşesindeki yeteneklerimizi bulup keşfetmeye kararlıyız. Kaliteli futbolcular yetiştirmek için ise her şeyden önce tesis gerekiyor. Bizim amacımız Futbol yatırımlarını, en gelişmiş, en modern tesisleri, futbol liselerini,  futbol sevgisinin olduğu her yere ulaştırmak.  Türk futbolunun geleceği için Ülkemizin dört bucağını bir tesis cennetine ve bir eğitim merkezine dönüştürmek. Tesisleşmeyi, bugün bir örneğini gördüğünüz gibi, mutlaka tüm Anadolu'ya yayacağız. Bizim en önemli işimiz bu! Bunun için, 2. lig 3. lig tesisleşme projemizi başlattık. Belediye'nin arazi tahsis ettiği illerde,  dünya standartlarında modern bir tesisi, TFF olarak, belli bir planlama dâhilinde, biz yapacağız.  Bu proje Futbolun kalitesini Tüm Türkiye'de, en aşağıdan başlayarak yükseltme hamlesidir. “ kaydını düştü.

ERZURUM’DAN DAHİ İYİ BAŞLANGIÇ NOKTASI YOK

Futbol kalitesini yükseltme hamlesi başlattıklarını. Bunun için de öncelikle Erzurum’u seçtiklerini söyleyen Demirören şunları kaydetti: ‘Bu hedeflerimiz için Erzurum'dan daha iyi bir başlangıç noktası düşünemiyorum. Bir zamanlar bu ülkenin yeniden kuruluşuna ev sahipliği yapmış bu Şehir, elbette futbolun yeniden kuruluşunun da ev sahibi olacak.”

ERZURUM SEMBOL ŞEHİR

Erzurum’un Türkiye tarihinde birlik ve beraberliğin kurucu ve sembol şehri olduğunu söyleyen Demirören, ‘ O yüzden buradan,  tüm Türkiye futbol kamuoyuna sizlerle birlikte bir mesaj verelim istiyorum : "Gelin artık ben değil, biz diyelim, birlik ve beraberlik içinde çalışalım Türk futbolunu alışılmış kalıplardan çıkarıp, hak ettiği en üst seviyeye taşıyalım." dedi.

Erzurumlu futbolseverlerden beklentim ise geçen haftaki olayların tekrar yaşanmamasıdır.  Lütfen takımınıza zarar verilmesine izin vermeyiniz.  Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a başarılı ve centilmence bir mücadele diliyorum.  Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. “ diye konuştu.

 
Yeşilyurt: ’19 Mayıs Milli İradenin destanıdır’
 
‘Dağları deldik, Erzurum’u suya kavuşturduk’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Masa Tenisinde 19 Mayıs Turnuvası heyecanı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.
Emirhan Kotan milli takımda
Biathlon Türk Milli Takımına ilk kez Aşkale’den bir sporcu katılmaya hak kazandı.
Bu kez vatandaş yarıştı
Erzurum’da düzenlenen bisiklet halk yarışına katılan bisikletçiler birinci ...
 
Erzurumspor için son şans
Erzurumspor play off sürecinde bugün Sakaryaspor karşısında rövanş maçına ...
Dursun Krosta birinci oldu
Atletizmi Geliştirme Projesi Kros final yarışmaları Adana’da tamamlandı. ...
Oldu mu şimdi…!
Erzurumspor, Perşembe günü oynanan Play off yarı finali ilk turunda taraftarın ...
 
‘Asıl engellilik, sevgisizliktir’
Taşkesenligil, dünya üzerindeki en büyük engelin sevgisizlik olduğunu ...
Bu kez vatandaş yarışacak
Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katılacağı Bisiklet Halk Yarışı Pazar ...
Erzurumspor, play off dönemecinde
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta şampiyonluğu kaçıran, sezonu 4’üncü ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva