Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Erdoğan gençliğe seslendi
Erdoğan gençliğe seslendi
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
HABERLER>SPOR
14 Mayıs 2015 Perşembe - 09:26

Erzurumspor, play off dönemecinde

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta şampiyonluğu kaçıran, sezonu 4’üncü sırada tamamlayan Erzurumspor Play-Off yarı finalinde Sakaryaspor ile bugün 16:30’da karşı karşıya geliyor.

Erzurumspor, play off dönemecinde

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta şampiyonluğu kaçıran, sezonu 4’üncü sırada tamamlayan Erzurumspor Play-Off yarı finalinde Sakaryaspor ile bugün 16:30’da karşı karşıya geliyor. Tam kadro sahaya çıkması beklenen mavibeyazlı ekipte hedef, 18 Mayıs’ta yapılacak rövanş maçına favori çıkmak için bol gollü galibiyet.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR

Erzurumspor’un Sakaryaspor’la yapacağı  play off mücadelesinde en büyük desteği taraftarı olacak. 26 bin kişilik stadyumu tamamen doldurması beklenen mavibeyazlı taraftarlar, 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla takımlarını desteklerken, aynı zamanda skor ne olursa olsun dadaş duruşları ve dadaş terbiyesi içindeki davranışları ile de rövanş öncesi diğer takım taraftarlarına örnek olacak.

TEK FORVET Mİ, ÇİFT FORVET Mİ?

Erzurumspor’un favori olarak gösterildiği maç öncesinde tüm taraftar, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar’ın lig maçlarındaki gibi tek forvet tercihi mi yapacağı, yoksa çift forvetle maça başlayarak gole mi yoğunlaşacağını merak ediyor. Oltan Karakullukçu, Mehmet Albayrak gibi ligin gözde forvetlerini, Cebrail Serçek ve Sefer Sever gibi dikkatleri toplayan açıkları kadrosunda bulunduran Erzurumspor’un hangi oyun anlayışıyla sahaya çıkacağı da diğer bir merak konusu.

4 MAÇIN BİRİNİ KAZANABİLDİK

Erzurumspor, Sakaryaspor ile son iki sezonda yaptığı 4 karşılaşmanın 2’sini berabere tamamlarken, bir maçta yenildi, bir maçında ise gülen taraf oldu. Mavibeyazlı ekip Sakaryaspor’un sahasında yenilgi ve galibiyet alamazken, iki beraberliğini de deplasmanda elde etti. Erzurumspor tek yenilgisini ise bu sezon seyircisi önünde aldı.

2013-2014 SEZONU

Erzurumspor 2013-2014 sezonunda Sakaryaspor ile  yaptığı iki karşılaşmanın birinde berabere kalırken, diğerinde üç puan aldı. 10 Kasım 2013’te Sakarya’daki maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan ekip, 29 Mart 2014’te yaptığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Bu sezon use 3 Ekim 2014’te Erzurum’da yapılan maçı 1-0’lık skorla kaybeden Erzurumspor, 22 şubat 2015’teki maçta Sakaryaspor deplasmanından 1-1’lik sonuçla ayrıldı.

EKİM 2014’TEKİ MAÇ

Erzurumspor 3 ekim 2014’te  kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Sakaryaspor'a 1-0 mağlup olarak, taraftarlarını bayram öncesi üzmüştü.. Ev sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor Cebrail Serçek  ve Aykut Çakay’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle müsabakayı 9 kişi tamamlamış, kazanacağı maçı kaybetmişti.

2 KIRMIZI KART

Erzurumspor 3 ekimdeki maçta İlker Günay, Ömer Faruk, Doğa İşeri, Fatih Gültekin, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Sefer Sever,  (Mikail Üzümcü), Yasin Yener,  (Deniz Sert ), Cebrail Serçek , Murat (Alper Günay), Aykut Çakay’lı kadrosuyla mücadele vermiş, karşılaşmanın tek golünü 38’inci dakikada Abdulkadir kaydetmişti.

22 ŞUBAT 2015’TEKİ MAÇ

22 şubat 2015’te sezonun ikinci yarısında Erzurumspor deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 22’inci dakikada Levent’in penaltı golüyle öne geçti, 74’üncü dakikada Cebrail Serçek  attığı golle skoru eşitledi. Erzurumspor karşılaşmayı Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu (Oltan Karakullukçu), Doğa İşeri, Salih Kardeşgiden (Ekrem Sütçü), Cebrail Serçek, Özkan, Hüseyin Engin, Seddar Karaman, Mehmet Albayrak ve Osman Berkay Özçelik’ten oluşan kadro ile tamamlamıştı.

 
Güllüce: ‘Ya Rabbi değerlerimizi yaşat’
 
Tarıkdaroğlu, Eğitimde AK vizyonu paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum GHSİM Semazen Kursu açtı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi ...
Özakalın’dan Sakarya maçı uyarısı
B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, sağduyu açıklaması yaptı. ...
Sakarya maçını Sabancı yönetecek
Erzurumspor’un Sakaryaspor ile oynayacağı Spor Toto 3. Lig Play Off Yarı ...
 
İlk yarıda 25, 2’inci yarıda 29 puan topladık
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 2014-2015 sezonunun ilk yarısını 25 ...
Voleybolda övüncümüz oldular
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ...
Erzurum rahvan atları Mardin’de yarıştı
Mardin'de Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize ...
 
Taraftar ne umdu, ne buldu?
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 33haftayı 51 puanla geçen Erzurumspor, ...
Voleybol aday hakem kursu başladı
Voleybol Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Voleybol Aday Hakem Kursu tamgaz devam ediyor.
Haftada 3 gün cirit coşkusu yaşanacak
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva