Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
HABERLER>SPOR
3 Ocak 2024 Çarşamba - 03:46

Trendyol 1. Ligde 2. Yarı gündemi

Trendyol 1. Ligde yer alan takımlar sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer tahtasını açamayan takımlar Tahkim Kurulunun kararını beklerken, ligin gündemini yine transferler oluşturuyor. Erzurumspor ise ikinci yarıya aynı kadrosuyla hazırlanıyor.

Trendyol 1. Ligde 2. Yarı gündemi

Trendyol 1. Ligde yer alan takımlar sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer tahtasını açamayan takımlar Tahkim Kurulunun kararını beklerken, ligin gündemini yine transferler oluşturuyor. Erzurumspor ise ikinci yarıya aynı kadrosuyla hazırlanıyor.

ÇORUM FK SAHİBİ VE OYUNCUSU MURAT YILDIRIM, FUTBOLU BIRAKARAK HİSSELERİNİ DEVRETTİ

Trendyol 1. Lig takımlarından Ahlatcı Çorum FK sahibi ve takım kaptanı Murat Yıldırım, hem futbolu bıraktığını, hem de şirket hisselerini devrettiğini açıkladı.

Çorum FK Kaptanı Murat Yıldırım, yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını açıkladı. Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklam, "Sevgili Çorumlular, 1.5 yıl önce zor zamanlarda, hayalimiz olan şampiyonluk serüveninde memleketimizin takımı ve marka değeri Çorum FK'yı; birlikteliği, fedakarlığı, azmi, geceyi gündüze katıp yol almayı, meşakkati, özveriyi ve başarıyı şiar edinerek devraldım. Bu süre zarfında büyük bir sorumluluk altına girdik. Elimizden geleni yapıp tedbirlerimizi hazırlıklarımızı hayallerimize uyguladık. Siz değerli hemşerilerimiz ve taraftarlarımızın istikrarlı desteğiyle beraber 56 yıl sonra şampiyonluk yaşadık. Takımımızı sürekli gelişen şampiyonluklara, yeni başarılara odaklı, dünü değil yarını düşünen bir Çorum FK'ya çevirdik" dedi.

"Hisselerimi devrediyorum"

'Bir futbolcunun sahibi olduğu kulüpte oynayarak bu seviyede şampiyonluk yaşaması, Çorumlu kardeşinizin adını dünya futbol tarihine yazdırdı' diyen Yıldırım, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Bundan sonra inşallah nice tarihler yazılır. Çorumlu'nun yaptığını kimse yapamaz. Allah'a şükürler olsun, bugünleri yaşadığım için. Sözümüzü tuttuk, sizlere mahcup olmadım, hamdolsun. Özel durumumdan dolayı sizlere veda ediyorum. Çorumluların emaneti olan Çorum FK'nın hisselerini yol arkadaşım Oğuzhan Yalçın'a devrediyorum. Çorum FK'dan futbolcu ve kaptan olarak ayrılıyorum, her zaman taraftarı olarak kalacağım. Bugünlerde beni destekleyen eşime, arkadaşlarıma, eniştem Ali Gürsoy'a, yönetimimize, bu günlere gelmemizde çok emeği olan CEO'm Abdulhamit Yıldız'a, aynı havayı soluduğum takım arkadaşlarıma, İdari Menajerim Burak Çalık'a, personelimize bizleri bu yolda destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Maddi manevi destek olan, bu günlere gelmemize sebep olan Muhsin Dere'ye ve Cantürk Alagöz Başkan'a en içten şükranlarımı sunuyorum. Bugün ayrılıyorum, kalben sizlerle beraber olacağım, inşallah ben de sizlerin kalbinde olurum. Hoşçakalın."

BOLUSPOR ANIL KOÇ'U RENKLERİNE BAĞLADI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Anıl Koç ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Boluspor, forvete güç takviyesi yaptı. Son olarak Manisa FK'da forma giyen ve kulüpsüz olan sol kanat oyuncusu Anıl Koç Boluspor ile anlaşma sağladı. Kırmızı beyazlı ekipte 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu 1,5 yıl forma giyecek.

Anıl Koç profesyonel kariyerinde 171 resmi karşılaşmaya çıkarken, 29 kez gol sevinci yaşadı. Koç ayrıca, 11 kez Belçika Milli Takım alt yaş gruplarında görev alırken, 6 kez Türk Milli Takımı alt yaş gruplarında forma giydi.

ALBERK KOÇ, MANİSA FK'DA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Çaykur Rizespor’un sol bek oyuncusu Alberk Koç’u kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Koç, “Manisa Futbol Kulübü gibi önemli bir camiada olduğum için mutluyum. Çok çalışıp takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Alberk Koç ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Manisa FK Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. Törende konuşan yeni transfer Alberk Koç, “Hedefleri yüksek olan bir kulübe geldim. Manisa Futbol Kulübü gibi önemli bir camiada olduğum için mutluyum. Çok çalışıp takımıma en yüksek katkıyı vermek istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte Manisa FK’nın hedefleri için elimizden geleni yapacağız” cümlelerine yer verdi.

Erdem Özkan: “Alberk, takımımıza güç katacaktır”

Alberk Koç’un önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Manisa FK Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Alberk, devre arası transfer döneminde kadromuza kattığımız ilk isim. Deneyimi ve enerjisiyle takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Kendisini aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Hem Alberk hem de Manisa Futbol Kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Alberk Koç kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Alberk Koç, 15 Şubat 1997 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2015-2016 sezonunda Menemenspor ile profesyonel kariyerine başlayan Alberk, 2018-2019 sezonunda 2. Lig’de mücadele eden İzmir ekibiyle şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Menemenspor’daki performansıyla dikkat çeken tecrübeli sol bek 2019-2020 sezonunda Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’a transfer oldu. 2021-2022 sezonunu Tümosan Konyaspor’da kiralık olarak geçiren Alberk Koç, geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig’de Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yaşadı ve takımıyla yeniden Süper Lig’e yükseldi. Kariyerinde 154 resmi müsabakada forma giyen 26 yaşındaki oyuncu, 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

GİRESUNSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SERHAT GÜLLER OLDU

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da, ligin devre arasında Mehmet Birinci’den boşalan teknik direkörlük görevine Serhat Güller getirildi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren yeşil beyazlılarda, Futbol A Takımı teknik direktörlüğüne getirilen Güller, bu sabah yapılan antrenmanla beraber mesaisine başladı.

GÖZTEPE, İKİNCİ YARILARDA AÇILIYOR

Bu sezon Trendyol 1. Lig’de 26 gol üreten Göztepe, bu gollerin 9’unu maçların ilk yarısında atarken, kalan 17 golü ise karşılaşmaların ikinci yarısında kaydetmeyi başardı.

Trendyol 1. Lig’de devreyi 32 puanla üçüncü sırada tamamlayan Göztepe, şampiyonluk potasının hemen altına yerleşmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların lider Eyüpsor’la arasında 10 puanlık bir fark olurken, ikinci sıradaki Kocaelispor’la ise arasında 1 puanlık bir fark bulunuyor. Göztepe, devre arasına kadar ligde oynadığı 18 maçlık bu periyotta rakip filelere 26 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. Göz-Göz, kaydettiği 26 golün 9’unu oynadığı karşılaşmaların ilk yarısında atmayı başarırken, kalan 17 golü ise bu müsabakaların ikinci yarısında buldu. Sarı-kırmızılılar, maçların 46. ve 60. dakikalarında 6 gol, 61. ve 75. dakikalarında 5 gol, 76. ve 90. dakikalar arasında ise 6 gol üretmeyi başardı. Böylece İzmir ekibi, ligin ilk yarısında bulduğu gollerin yaklaşık iki katını oynadığı karşılaşmaların ikinci yarılarında bulmuş oldu.

Öte yandan Göztepe, Trendyol 1. Lig’in ilk devresinde oynadığı 18 lig maçının 14’ünde skor üretirken, 4 maçta ise rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.

ALTAY’DA GÖZLER MURAT ULUÇ’A ÇEVRİLDİ

Altay’da Marco Paixao’nun ayrılığından sonra 42 yaşındaki golcü oyuncu Murat Uluç’un, hücum hattındaki eksikliği tamamlaması bekleniyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da Marco Paixao’nun, Şanlıurfaspor’a transfer olmasından sonra golcü oyuncu sıkıntısı yaşanıyor. Bu durum üzerine harekete geçen Teknik Direktör Yusuf Şimşek ve ekibi, iki seçeneği masaya yatırdı. İhtimallerden birisi Şimşek’in, 10 numara pozisyonunda forma giyen Deniz Kadah’ı forvet hattına çekmek olurken, ikinci ihtimalin ise bu sezon oynanan iki Türkiye Kupası maçında 3 gol kaydederek takımın en skorer futbolcusu olan 42 yaşındaki golcü Murat Uluç’a forvet hattında şans verileceği ifade edildi. Yine de kararını vermek için önünde süre bulunan Yusuf Şimek’in, oyun planı hakkında düşünmeye devam ettiği ve oyuncularının antrenmanda gösterdiği performansa göre de karar alabileceği öğrenildi.

Öte yandan bu sezon ligin ilk devresinde oynadığı 11 maçta 718 dakika sahada kalan Deniz Kadah, söz konusu süreçte 2 gol kaydetti. Kadah’ın tek forvet oynadığı kurguda Arda Gezer veya Ali Kızılkuyu’nun 10 numara pozisyonunda oynaması beklenirken, iki oyuncu da bu sezon gol ve asist yapamadı.

MURAT PERVANE: "ALTAY, 110 YILLIK ULU BİR ÇINARDIR, YALNIZ BIRAKILMAMASI GEREKİR”

Altay Spor Kulübü Başkanı Murat Pervane, siyah-beyazlı kulübün yalnız kaldığını belirterek, “İzmir’i birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Altay, 110 yıllık ulu bir çınardır, yalnız bırakılmaması gerekir” dedi.

Trendyol 1. Lig’de devre arasına 8 puanla son sırada giren Altay Spor Kulübü’nün Başkanı Murat Pervane, Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Pervane, İzmir tarafından yalnız bırakıldığını vurguladı. Kulübün borcunun 600 milyon TL olduğunu söyleyen Pervane, “Bizler yalnız bırakıldık. Tabii bizler destek istiyoruz. Elimizde sihirli bir değnek yok, hokus pokus deyip sorunları ortadan kaldıralım. Bu tamamen İzmir'in, herkesin gerek yerel yönetimin, gerek merkezi yönetimin, gerek iş insanlarının herkes işin ucundan bir taraftan tutması lazım. Biz yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk. Futbolcular, son iki maçta mücadele ruhunu ortaya koydular. Biz hepimiz burada aile olmayı başardık, birlik beraberlik içerisinde mücadele etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

“Efe’ye teklifler var”

Efe Sarıkaya’ya teklifler olduğunu dile getiren Başkan Pervane, “ Resmi teklif olarak sadece Antalyaspor’dan teklif geldi. Birçok konuda da anlaştık. Fakat diğer konularda menajeri ve ailesi, verilen teklifi beğenmedikleri için transfere sıcak bakmadılar. Süreç bu noktada tıkalı kaldı. Sözel olarak da teklifler var. Ama bazı tekliflerin de resmileşmesini bekliyoruz. Efe, devre arasında kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor. Biz de gerekeni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“35 milyon TL’ye ihtiyacımız var”

Sezon sonuna kadar 35 milyon TL'lik bütçe ile ligi sorunsuz bitirebileceklerini söyleyen Pervane, "Hem futbolcu alacakları hem kulübün masraflarını bu parayla karşılayabiliriz. İzmir'in duyarsız kalmaması lazım. Marco Paixao'nun geçmiş dönemlerden 550 bin Euro alacağı var. Marco'ya 17-20 milyon TL ödeme yapacak bir bütçemiz yok. Camia büyükleri bir araya gelirse Marco'nun da kalmasını isteriz. Biz Altay sevdalısıyız, koltuk sevdalısı değiliz. Altay'ın hizmetkarıyız. Destek olmuyorsanız köstek de olmayın" diyerek sözlerini tamamladı.

 
YSK seçime girecek partileri açıkladı
 
Otomobil alev topuna dönüştü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor Antalya kampında
Erzurumspor 2023 -2024 sezonunun ikinci yarısı için Antalya’da hazırlıklarını ...
Kutlu’dan Erzurumspor'a destek çağrısı
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, tüm olumsuzluklara rağmen ...
Spor camiasından yeni yıl mesajları
Erzurumspor 2024 yılı coşkusunu paylaştı. Kulüp kurumsal web sitesinden ...
 
İşte Sporda 2023’ün en’leri
2023 yılı, birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu. ...
Erzurum'da ‘Sporun Enleri’ ödüllerini aldı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2023 yılında ulusal ve uluslararası ...
Erzurumspor’un 3 haftalık maç programı açıklandı
Erzurumspor 18. Haftada Bandırmaspor ile deplasmanda 13 Ocak Cumartesi, ...
 
Palandöken pistleri güncelleştirildi
Palandöken'de kayakseverlerin kayak yapmaları için geceden sabah kadar ...
Dadaş taraftar Çarşı ile yarışıyor
Erzurumspor’un dadaş taraftarı bu sezon örnek bir duruş sergileyerek, ...
Giresunspor, Mehmet Birinci ile yolları ayırdı
Trendyol 1. Lig takımlarından Giresunspor, Teknik Direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayırdı.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva