Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
HABERLER>SPOR
2 Ocak 2024 Salı - 07:40

Spor camiasından yeni yıl mesajları

Erzurumspor 2024 yılı coşkusunu paylaştı. Kulüp kurumsal web sitesinden yapılan paylaşımda, ‘Yeni Yılımız kutlu olsun! 2024 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu geçmesi temennisiyle. ‘ denildi.

Spor camiasından yeni yıl mesajları

Türkiye Futbol, Basketbol ve Voleybol Federasyonları ile Trendyol Süper Lig kulüpleri sosyal medya hesaplarından yeni yıl için tebrik mesajı yayımladı. Erzurumspor da 2024 yılı coşkusunu paylaştı. Kulüp kurumsal web sitesinden yapılan paylaşımda, ‘Yeni Yılımız kutlu olsun! 2024 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu geçmesi temennisiyle. ‘ denildi.

MESAJLAR

Federasyonlar ve kulüplerin yeni yıl mesajları şu şekilde:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi

“Hepimizin ortak değeri olan Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonumuzun 100. kuruluş yıldönümünü kutladığımız 2023 yılından yeni yüzyıla ilk adımlarımızı atıyoruz. Geride bıraktığımız yılda A Milli Erkek Takımımızın tarihte ilk kez grubunu lider tamamlayarak 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmasıyla, A Milli Kadın Takımımızın 6'da 6 yaparak gol yemeden C Liginden B Ligi'ne yükselmesiyle ve 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiğimiz Down Sendromlu Futsal Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonu olmasıyla büyük gurur yaşadık. Yine tarihte ilk kez, daha önce 5 kez aday olduğumuz, ancak bir türlü kısmet olmayan Dünyanın en büyük organizasyonlarından Avrupa Futbol Şampiyonası'nın 2032 yılındaki ev sahipliğine İtalya ile birlikte seçilmemizin onurunu yaşadık. 100. yılımızı bu başarılarla taçlandırırken, geleceğe de güvenle bakıyoruz.

Dünyanın önde gelen stadyumlarına, spor ve konaklama tesislerine, yetenekli genç bir nüfusa sahip ülkemizin; nice büyük spor organizasyonlara ev sahipliği yapacağı ve bu dev şampiyonalara sürekli katılarak elde edeceğimiz başarılarla göğsümüzü kabartacağı nice mutlulukları hep birlikte yaşamayı hedefliyoruz. 2024 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak A Milli Takımımız başta olmak üzere, Kadın Milli Futbol Takımımıza ve tüm milli takımlarımıza başarılar diliyorum. Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerimize ülke puanımıza sağladıkları katkı için teşekkür ediyor, bu kulvarda devam eden temsilcilerimiz için sonu kupayla bitecek bir yıl olmasını arzu ediyorum. Bizlere unutulmaz başarılar kazandıran tüm takım ve sporcularımızı yürekten kutluyorum.

Türk Futbol Ailesinin tüm değerli fertlerinin, kurum ve kuruluşlarının, kulüplerinin sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi gururlandıracak başarılara imza atacağımız 2024 yılının ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini diliyorum.”

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKANI HİDAYET TÜRKOĞLU

“Herkesin yeni yılını kutluyorum! 2024, ülkemiz ve milletimiz için sağlık, huzur ve güzellikler getirsin. Yeni yılınız mutlu ve spor dolu geçsin!”

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU

“2023 yılı Türk voleybolu için unutulmaz zaferlerle doluydu! Zor zamanlarda yüzümüzü güldüren, bizlere hep bir ağızdan marşlar söyleten kulüp temsilcilerimize ve milli takımlarımıza teşekkür ederiz.

2024 yılının daha çok başarıya ulaştığımız, daha fazla zafere beraber sevindiğimiz bir yıl olması dileğiyle, Mutlu yıllar!”

BEŞİKTAŞ BAŞKANI HASAN ARAT

“Cumhuriyetimizin 100. ve Beşiktaşımızın 120. kuruluş yıl dönümünün heyecanını birlikte yaşadığımız 2023 yılı, aynı zamanda Kulübümüz için önemli değişimlerin gerçekleştiği bir yıl oldu.

Beşiktaşlıların desteğiyle girdiğimiz yeni yolda, kültürümüzü, geleneklerimizi, değerlerimizi yaşatmak, hayal ve hedeflerimiz içerisinde yer alan işleri hayata geçirmek için durmadan çalışacağız.

Sizlere daha önce de ifade ettiğim gibi, yolumuz ne kadar uzun ve zor olursa olsun, sizlerin güveni ve desteği sayesinde başaracağız.

Yeni yılla birlikte, milletçe hayatımızın her alanında hayallerimize, hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimiz yeni bir zamanın başlamasını tüm kalbimle diliyorum.

Yeni yılın size, tüm sevdiklerinize, milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, Beşiktaşımız için 2024 yılının her yönden başarılı geçmesini diliyorum.”

FENERBAHÇE

“Sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, sağlıklı ve mutluluk dolu Sarı Lacivert bir yıl olması dileğiyle. MutluYıllar Büyük Fenerbahçe Ailesi”.

GALATASARAY

“2024'ün dünyaya barış, ülkemize sağlık ve mutluluk, Kulübümüze nice başarılar getirmesi dileklerimizle tüm Galatasaray ailesinin yeni yılını kutluyoruz.”

TRABZONSPOR

“Yeni yılın ülkemiz ve kulübümüz için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor; dünyamız için barış dolu bir yıl olmasını diliyoruz.”

RAMS BAŞAKŞEHİR

“Hoş geldin 2024. Nice Mutlu Seneler.”

KAYSERİSPOR

“Hoş geldin 2024. Yeni yılın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize ve camiamıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle...”

ANTALYASPOR

“Hoş geldin 2024. Sevdiklerimizle birlikte barış, huzur, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmemiz dileğiyle. Mutlu yıllar büyük Antalyaspor taraftarı!”

KASIMPAŞA

“2024. Mutlu Yıllar, Paşalılar!”

SİVASSPOR

“Mutlu Yıllar Yiğidolar.”

ANKARAGÜCÜ

“Mutlu Yıllar Büyük Ankaragücü Ailesi. 2024'ün ülkemize ve camiamıza sağlık, huzur ve başarı getirmesi dileğiyle.”

ALANYASPOR

“Yeni yılımız kutlu olsun!”

HATAYSPOR

“Mutlu Yıllar Hatayspor Ailesi.”

GAZİANTEP FK

“Yeni yılın size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle!”

KONYASPOR

“Mutlu Yıllar.”

FATİH KARAGÜMRÜK

“Hoş Geldin 2024! Sevdiklerinizle birlikte barış, sevgi, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.”

SAMSUNSPOR

“Hoş Geldin 2024!”

PENDİKSPOR

“Hoş geldin 2024! Yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlar; 2024’ün ülkemize ve camiamıza sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ederiz. Mutlu yıllar!”

İSTANBULSPOR

“Yeni yıl hayatınıza huzur, sevgi, mutluluk ve başarı getirsin. Mutlu yıllar İstanbulspor Ailesi.”

 
Çiftçi Erzurum gündemini değerlendirdi
 
‘Kahramanlarımızla birlikte güvendeyiz’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte Sporda 2023’ün en’leri
2023 yılı, birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu. ...
Erzurum'da ‘Sporun Enleri’ ödüllerini aldı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2023 yılında ulusal ve uluslararası ...
Erzurumspor’un 3 haftalık maç programı açıklandı
Erzurumspor 18. Haftada Bandırmaspor ile deplasmanda 13 Ocak Cumartesi, ...
 
Palandöken pistleri güncelleştirildi
Palandöken'de kayakseverlerin kayak yapmaları için geceden sabah kadar ...
Dadaş taraftar Çarşı ile yarışıyor
Erzurumspor’un dadaş taraftarı bu sezon örnek bir duruş sergileyerek, ...
Giresunspor, Mehmet Birinci ile yolları ayırdı
Trendyol 1. Lig takımlarından Giresunspor, Teknik Direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayırdı.
 
Bak sporda hedefi açıkladı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin spor ülkesi olma mottosuyla ...
ESOB’dan Erzurumspor’a destek
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı ve Oda Başkanları, ...
Trendyol 1. Ligde 17’inci hafta gündemi
Erzurumspor‘un Trendyol 1 Lig’in 16. Haftası’nda 20 Aralık Çarşamba günü ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva