Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Erdoğan’dan barış ve huzur mesajı
Erdoğan’dan barış ve huzur mesajı
Erdoğan: ‘Sessiz kalmayacağız’
Erdoğan: ‘Sessiz kalmayacağız’
HABERLER>SÄ°YASET
14 Ağustos 2015 Cuma - 09:00

Taşkesenlioğlu'ndan Şühedaya vefa

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu tarafından başlatılan “Şehitler İçin Hatmi Şerif” kampanyası kapsamında hatim duası yapıldı.

Taşkesenlioğlu ndan Şühedaya vefa

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu tarafından başlatılan “Şehitler İçin Hatmi Şerif” kampanyası kapsamında hatim duası yapıldı.

Terör saldırısı sonucu şehit düşen asker ve polisler için AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, hatmi şerif kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde okunan hatmi şeriflerin duası dün akşam namazı sonrası Ulu camisinde yapıldı. Cemaat şehitler için dua ederek terör olayları kınandı.

TAŞKESENLİOĞLU’NUN AÇIKLAMASI

AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, ilk olarak kendi okuduğu hatmi şeriften yola çıkarak kampanyayı başlattığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Türkiye’de her şey meşruiyet çizgisi içinde ve milli iradenin bize söylediği yolda ilerlerken, birden demokrasimize, güvenliğimize ve Türkiye’nin geleceğine darbe vurmak isteyen şer odaklarının eş zamanlı olarak milli birlik ve kardeşliğimizi bozmak suretiyle toplumsal barışı ortadan kaldırmaya yönelik eylemlerle harekete geçtiği bir zaman diliminden geçiyoruz. Ülkemize dönük eşzamanlı terör saldırıları huzurumuza, demokrasimize ve kardeşliğimize yöneliktir. 20 Temmuz Suruç katliamından sonra Türkiye’yi bir terör sarkacına, bir kaos girdabına sokmak isteyen çevrelere karşı yürütülmekte olan mücadele devam ederken DEAŞ, PKK, DHKP-C veya başka adlarla hangi terör örgütü olursa olsun hepsinin hedefi insan canıdır, insan onurudur, ülkemizin geleceğidir. O günden bugüne şehit olan askerlerimize ve polislerimize Rabbimden rahmet niyaz ediyorum, ailelerine sabrı cemil niyaz ediyorum. Bu ülke çok zor zamanlar gördü, çok büyük fedakârlıklar yaptı. En büyük fedakârlık, bu ülke için canını verenlerin yaptığı fedakârlıktır. Şehitlerimizin emaneti omuzlarımızda ve yüreğimizdedir. Yüreğimizde bu emaneti taşıya taşıya ülkemizin geleceği, özgürlüğü, bağımsızlığı ve milletimizin birliği beraberliği, kardeşliğimiz için şehit düşmüş bütün geçmiş kahramanlarımız gibi onları da yüreğimize gömdük. Ülkemizin aziz toprağı yanında yüreğimizdeki yerleri hep baki kalacaktır. Yüreğimizdeki omuzlarımızdaki bu emaneti taşıyarak ülkemizin geleceği özgürlüğü bağımsızlığı milletimizin birliği ve beraberliği, kardeşliğimiz için sırtımızdan akıtılmamış bir damla ter kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz. Huzur ve sükûn içinde güvenlik birimlerimizin yürüttüğü kudretli mücadele devam ederken, tüm aziz şehitlerimizin ruhuna ithafen başlatmış olduğumuz hatim kampanyamızın duasını yapıyoruz. Hatim kampanyası kapsamında belirlediğimiz telefon hattından yurttaşlarımız şehitlerimiz için okudukları hatimleri bildirdiler.”

KAMPANYA SÜRECİ

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, kampanyanın nasıl geliştiğini ise şöyle anlattı:

“Ben bireysel olarak hatim okumaya başladım sonra çevreme yayıldı, herkes bu zincirde yer almaya başladı. İstanbul, Ankara, Erzurum derken olay büyüdü.

Durum böyle olunca hatimlere katılım kadar duasının da geniş katılımlı olmasını istedim. Bunun partimle bir ilgisi yok. Özellikle bireysel hareket ettim. Çünkü bu durumun siyasi bir manevra olarak algılanmasını istemedim. Toplum olarak üzgün ve gerginiz, şehitlerimize ve ülkemize görevimizi yerine getirmenin bir yolu da manevi birliktir. Yani vekil olmasaydım da bunu yapacaktım. Ben ve o hatimde yer alan herkes halisane ve ihlasla bu işi yaptık.”

 
Erzurum’da yazılım etkinliği
 
Güllüce'den üniversitelilere müjde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu: Erken seçim güçlü ihtimal
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde ...
Ülkücü İşçiler Derneği sandığa gitti
Erzurum’da faaliyet gösteren Ülkücü İşçiler Derneği Erzurum İl Başkanlığının ...
‘Hep birlikte Erzurum olacağız, Türkiye olacağız’
AK Parti Milletvekili Yılmaz, “Yaratılanı yaratandan ötürü seven bir anlayışın ...
 
'Erzurumspor, bizim için özel anlam ifade ediyor'
Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel yaklaşım ve talimatıyla ...
Aydemir: 'Kararlıyız'
Erzurum’da tarımsal Sanayi oluşturmak ve ile Tarımsal Sanayi Organize ...
‘Şehitlerimize minnettarız’
Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ayhan Erkmen, son günlerde artan terör ...
 
Aydemir:‘Şühedaya rahmet, teröre lanet’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İnsanı Kurani manada yaradılmışların ...
‘Şehidimizin hesabını mutlaka sorarız’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şehidimizin kanına girenlerin hesabını mutlaka sorarız" dedi.
Davutoğlu STK'lara seslendi
Davutoğlu, "Bakınız, 20 Temmuz'dan 23 Temmuz'a kadar sanki bir el düğmeye ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva