Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum’da mayıs ayında kar sürprizi
Erzurum’da mayıs ayında kar sürprizi
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Tekin öğretmenlerle istişare etti
Tekin öğretmenlerle istişare etti
Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
MHP’de ‘Çırpınırdın Karadeniz’ gündemi
MHP’de ‘Çırpınırdın Karadeniz’ gündemi
HABERLER>SPOR
13 Ekim 2022 Perşembe - 10:08

Spor toto 1’inci Ligde 9’uncu hafta gündemi

Spor toto 1’inci Ligde 9’uncu hafta maçları 14, 15 ve 16 Ekim'de oynanacak. Son iki haftada üst üste galibiyet alarak ligde 12’inci sırayı alan Erzurumspor bu hafta sonunda sahasında oynayacağı Bodrumspor maçına odaklandı.

Spor toto 1’inci Ligde 9’uncu hafta gündemi

Spor toto 1’inci Ligde 9’uncu hafta maçları  14, 15 ve 16 Ekim'de oynanacak. Son iki haftada üst üste galibiyet alarak ligde 12’inci sırayı alan Erzurumspor bu hafta sonunda sahasında oynayacağı Bodrumspor maçına odaklandı. Bodrumspor maçını yükselişin devamı olarak gören futbolcular ve Teknik kadro mavi beyazlı taraftarı tribüne bekliyor.

BOLUSPOR, DENİZLİSPOR MAÇINDAN 3 PUAN HEDEFLİYOR
Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Denizlispor maçını kazanıp ilk 3’ün içerisinde yer almak istediklerini söyleyerek, "Küçümseyecek ya da rakip seçecek gibi bir durumumuz yok. Her maç bizim için final havasında" dedi.
BolusporSpor Toto 1. Lig’in 9. haftasında Denizlispor’u konuk edecek. Müsabakanın hazırlıklarına devam eden Bolu temsilcisinde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Sait Karafırtınalar, Denizlispor karşılaşmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Oynayacağımız Denizli maçı bizim için çok önemli bir maç. Onlar alt sıralardan kurtulmak, biz de üst sıralarda kalmak için mücadele edeceğiz. İçeride 2 seferdir berabere kalıyoruz. Bunu galibiyetle süslememiz lazım. İyi mücadele ediyoruz, pozisyonlara giriyoruz ama Denizli maçını kazanıp ilk 3’ün içerisinde yer almak istiyoruz” şeklinde konuştu.
İyi bir ekiple çalıştıklarını ve mücadeleye farklı bir kadroyla çıkabileceklerini ifade eden Karafırtınalar, “Biz bir ekip çalışması yapıyoruz. Çok değerli antrenör arkadaşım var. Maçı oynadıktan sonra hemen rakip analizlerine başlıyoruz. Maksimum performans alabileceğimiz oyuncuları değerlendirip, en uygun oyun modelini seçiyoruz. 4-3-3 sistemini benimsedik ama bazen ileride üçüncü bölge baskılarıyla bazen ikinci bölgede bekleyerek, bazen de katı bir savunma yaparak sonuç almaya çalışıyoruz. Ön tarafta sprinter oyuncularımızı skoru aldıktan sonra kullanmaya çalışıyoruz. Bu hafta belki de dripling yapabilecek oyuncularımızla başlayacağız. Değişik bir kadroyla da başlayabiliriz. Her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederiz” diye konuştu.

ALTAY’DA MANİSA FK MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Altay, Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig’in 9. hafta maçında Altay, Manisa FK’ye konuk olacak. 15 Ekim Cumartesi günü Mümin Özkasap Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Karşılaşma öncesinde Altay’da hazırlıklar sürüyor. Bugün öğle saatlerinde Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde bir antrenman daha gerçekleştiren siyah-beyazlı ekipte, ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra şut çalışması yapan İzmir temsilcisi, antrenmanı tamamladı.

SAMSUNSPOR’DA SAĞLIK RAPORU

Samsunspor, takımda sakatlıkları bulunan 6 futbolcunun son durumunu paylaştı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sakatlıkları bulunan Mücahit Albayrak, Yusuf Abdioğlu, Şener Kaya, Osman Çelik, Aryvdas Novikovas ve Cihan Kahraman’ın sağlık durumları ile ilgili son durumu kamuoyu ile paylaştı.

Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan yazılı açıklamada, "Mücahit Albayrak: Bandırmaspor maçında sağ ayak bileğinde tibia kemiği dış kısmında kırık tespit edilmiş ve İstanbul’da operasyon geçirmiştir. Yusuf Abdioğlu: Bandırmaspor maçında sağ kasığında zorlanma, kanama ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisi devam etmektedir. Şener Kaya: Kasığındaki ağrılar nedeniyle sağlık ekipleri ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Osman Çelik: Kontrollü olarak takımla çalışmalara başladı. Aryvdas Novikovas: Kasığındaki ağrıları nedeniyle tedavisi devam etmektedir. Cihan Kahraman: Kasığındaki ağrılar nedeniyle tedavisi devam etmektedir” bilgileri verildi. Karadeniz temsilcisi 15 Cumartesi günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak.

DENİZLİSPOR, BOLUSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

A. Denizlispor, deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde Boluspor maçının hazırlıklarını devam ettirdi. Sakatlıkları bulunan Djedje, Özer Özdemir ve Kevin Mayi ile cezalı olan Gökhan Süzen Boluspor maçında forma giyemeyecek. Yeşil-siyahlı ekip, akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a giderek oradan karayolu ile Bolu'ya geçecek. Yarın Bolu'da son antrenmanını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak olan Denizlispor, 3 puanla tanışmak istiyor.

SAKARYASPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SERKAN ÖZBALTA

Sakaryaspor'da İlker Püren'den boşalan koltuk Serkan Özbalta’ya verildi. İmza töreninde konuşan Özbalta, “Bu şehir futbolu biliyor. Buraya gelmekten son derece mutluyum. Bu takım saha içerisinde mücadele etmeli, iyi oyun oynamalı. Doğaçlama bir oyun oynamamalı. Bizler bunu sahaya, oyuncu arkadaşlarımıza aktarmaya çalışacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, yollarını ayırdığı İlker Püren’den sonra boşalan koltuğa son olarak Hatayspor’da görev alan Serkan Özbalta’yı getirdi. Gerçekleşen imza töreni sonrasında Özbalta resmi olarak takımın başına geçti. İmza törenine Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve kulüp yöneticileri katıldı. Sakarya’nın futbol şehri olduğunu aktararak Özbalta, maçlarda doğaçlama oyuna yer vermeyeceğine değindi.

“Hocamızın oynatacağı oyun bizim sevdiğimiz bir oyun”

İmza töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç, “İlker Püren hocamızla yolları ayırdık, Serkan Özbalta hocamızla anlaştık bir buçuk senelik bir sözleşme yaptık. Birazdan da kendisiyle imza atacağız. İnşallah Sakaryaspor’umuza hayırlı olur. Futbolda var böyle şeyler ama sakin olmamız lazım 5-0’ın hazmedememişlik olabilir. Bodrum maçında skordan çok mücadele eksikliği bizi daha çok yıprattı. Bu kadar ağır bir skor olmasa bunlar yaşanmasa bunlar olmazdı ama İlker hocam çok değerli bir hoca İnşallah çok iyi yerlere gelecek. Sakaryaspor büyük bir camia baskısı da ağır oluyor ve kaldırmak zor. Şuanda gönderdiğimiz hocanın ikinciyle arasında 2 puan fark var. Kaybedilmiş bir şey yok sorunu devam ettirip kangren olması haline gelmemesi için böyle bir karar aldık. Yani hocamızın oynatacağı oyun bizim sevdiğimiz bir oyun ve bunu da sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

“Buraya gelmekten son derece mutluyum”

Sakaryaspor’un teknik adamı olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Serkan Özbalta, “Kulübün geçmişini veya şuandaki zamanını anlatmak gerekmez. Ciddi büyük bir camia ve çok özel bir kulüp. Bu kulüpte bana görev verilmesinden dolayı son derece mutluyum. Tabi ki Sakaryaspor’un hedeflerini de biliyoruz. Geçen sene bence çok özel bir şampiyonlukları var. Üst kategoriye hak ederek çıkışları var. Bu senede emin adımlarla yapılan transferler ve bu transferlerle beraber bir teknik ekiple yola çıkıldı. Ve bence iyi aslında iyi şeyler de yapıldı diye inanıyorum. Bu şehir futbolu biliyor. Buraya gelmekten son derece mutluyum. Bu takım saha içerisinde mücadele etmeli, iyi oyun oynamalı. Sahada bir felsefesi ve organizasyonları olması gerektiğine inanıyorum. Doğaçlama bir oyun oynamamalı. Bizler bunu sahaya, oyuncu arkadaşlarımıza aktarmaya çalışacağız. Onlara bu anlamda yardımcı olmaya çalışacağız. Futbolu kültürü olan bir şehre katkı sağlamaya geldik” diye konuştu.

MANİSA FK’DA ALTAY HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Manisa Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında sahasında ağırlayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig 9. hafta mücadelesinde sahasında Altay ile karşılaşacak olan Manisa Futbol Kulübü, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde oyuncularımız dar alan oyunları oynadı ve taktik çalışma gerçekleştirdi.

 
Büyükşehir Meclisi’nden Merhum Demircioğlu’na vefa
 
Polisten kaçamadılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşdemir: ‘Erzurum zorlu bir deplasman’
Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Bodrumspor ligin 9. haftasında Erzurumspor ...
Erzurumspor Bodrumspor maçını Çakır yönetecek
Erzurumspor’un sahasında oynayacağı Bodrumspor karşılaşmasını Oğuzhan Çakır yönetecek.
Dal’dan Başkan Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret
1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı Murat Özkaya, 1. Lig Kulüp ...
 
Dal Erzurumspor camiasına seslendi
Erzurumspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dal Yeni Malatyaspor maçından ...
Erzurumspor’dan Malatyaspor camiasına teşekkür
Erzurumspor FK Malatyaspor maçı sonrasında yayımladığı mesajda centilmenlik ...
Erzurum Milli takım seçmelerine ev sahipliği yaptı
Genç Milli Takımlar tarafından organize edilen ve 2009 doğumlu oyuncuları ...
 
Türkiye’ye 10 madalya ile döndüler
07-09 Ekim 2022 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Benatky nad Jizerou ...
Özer: ‘Arzuladığımız sonuç bu değildi’
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, karşılaşma sonrası yaptığı ...
'Akademik kamplar' gençlerle buluşuyor
Her yıl gençlik kamplarında on binlerce genci ağırlayan Gençlik ve Spor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva