Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
BM: 'Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir'
BM: 'Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir'
Yılmaz'dan politik netlik vurgusu
Yılmaz'dan politik netlik vurgusu
Göktaş: 'Takip ediyoruz'
Göktaş: 'Takip ediyoruz'
YİK’te Türkiye Yüzyılı gündemi
YİK’te Türkiye Yüzyılı gündemi
Erdoğan: ‘Kucaklayıcı bir anlayışla hareket etmeliyiz’
Erdoğan: ‘Kucaklayıcı bir anlayışla hareket etmeliyiz’
HABERLER>SPOR
11 Ekim 2022 Salı - 02:57

Erzurumspor’dan Malatyaspor camiasına teşekkür

Erzurumspor FK Malatyaspor maçı sonrasında yayımladığı mesajda centilmenlik ve misafirperverlikten dolayı Yeni Malatyaspor camiasına teşekkür etti.

Erzurumspor’dan Malatyaspor camiasına teşekkür

Erzurumspor FK Malatyaspor maçı sonrasında yayımladığı mesajda centilmenlik ve misafirperverlikten dolayı Yeni Malatyaspor camiasına teşekkür etti. Mesajda, ‘Spor Toto 1. Lig 8. hafta maçında deplasmanda karşılaştığımız Yeni Malatyaspor Kulübüne, değerli başkanına, yönetim kuruluna ve Yeni Malatyaspor camiasına nazik ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. İfadelerine yer verildi.

ALTINORDU’DA YÜZLER GÜLÜYOR
Spor Toto 1. Lig’de bu sezon ilk galibiyetini alan Altınordu’da yüzler gülüyor. Kırmızı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncularından Erdi Dikmen, Rıdvan Koçak ve genç oyunculardan Metehan Yılmaz, galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini söyledi.
Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Altınordu’da yüzler gülüyor. Ligin 6. haftasındaki Göztepe mücadelesi öncesinde yapılan ısınma hareketleri esnasında sakatlanarak Göztepe ve Keçiörengücü maçlarını forma giyemeyen Ahmet İlhan Özek, Tuzlaspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna girerek attığı golle takımına 3 puanı kazandırmıştı.
“Ahmet İlhan Özek dümenin başına geçti”
Altınordu’nun iki tecrübeli oyuncusu Erdi Dikmen ve Rıdvan Koçak da kaptan Ahmet İlhan Özek’in yeniden dümenin başına geçtiğini söyledi. Erdi, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Kadroda olan olmayan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Ahmet İlhan Özek de tekrar takıma döndü ve geminin dümenine geçti. Ben bu galibiyeti geçen sezonun son 10 haftasında kazanmış olduğumuz maçlarının ilki olan Menemenspor maçına benzetiyorum. O maçta da Ahmet İlhan golümüzü atmıştı. İnşallah bu galibiyetler devam edecek” dedi.
Takımın bir başka tecrübeli oyuncusu Rıdvan Koçak da, “Tuzlaspor maçında mücadeleyi bırakmadan oynadık ve kazanmasını bildik. Bu galibiyet tüm taraftarlarımıza armağan olsun. Kaptanımız Ahmet İlhan Özek de sakatlıktan döndü. Bize muhteşem bir katkı sağladı. Ona teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Altınordu’nun Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen genç oyuncularından Metehan Yilmaz, “Lige iyi başlayamamıştık. Tuzlaspor galibiyeti seri galibiyetlerimizin başlangıcı olur” diye konuştu.

UZ'DAN 'İSTİFA' ÇAĞRILARINA CEVAP

A.Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, içinde bulundukları kötü durumdan çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu sebebiyle çok dar bir kadroyla mücadele ediyoruz. Şu anda istediğimiz yerde değiliz ama buradan kurtulacağız. Taraftarların istifa çağrısını anlayışla karşılıyorum ancak çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Pendikspor’a tek golle mağlup olan Denizlispor’da üzüntü hakim. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, transfer yasağı sebebiyle geçen sezonki kadroyla mücadele ettiklerini, bunun yanı sıra sezon başından beri sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle ideal bir kadroyla sahaya çıkamadıklarını belirterek, “Pendikspor maçında 3’ü sakat, 2’si cezalı 5 oyuncumuzdan mahrum oynadık. 19 Kişilik kadromuzda alt yapıdan 6 oyuncumuz vardı. Maç boyunca rakibimize neredeyse gol pozisyonu vermedik ancak tek golle sahadan mağlup ayrıldık” ifadelerini kullandı.

Alınan kötü sonuçların herkesten çok kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Uz, “Geçen sezon aynı yönetim, aynı teknik heyet ve aynı oyuncularla zoru başardık. Sakat ve cezalı oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte inanıyorum ki galibiyetlerde gelmeye başlayacak. Taraftarlarımızın maç sonunda yönetimi istifaya çağırmasını anlayışla karşılıyorum. Çünkü üzülüyorlar ve buna tepki koyuyorlar. Futbolda bunlar yaşanıyor” şeklinde konuştu.

“Kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübümüzü ligde tuttuk”

Geçtiğimiz sezon sonunda kulübün durumunu şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıkladıklarını ve göreve talip olunması halinde bırakmaya hazır olduklarını belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübümüzü ligde tuttuk. Kendi dönemimizde borç yapmadık. Geçmişten gelen borçlar sebebiyle transfer yasağına takıldık. Buna rağmen mazeret değil, iş üretmeye çalıştık. Bu kulübün borç sarmalından kurtulup kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olması için çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz. Eleştirilerin başımızın üstünde yeri var. Ne bizi eleştirenlere ne de istifaya davet edenlere en küçük bir kırgınlığım ve kızgınlığım yok. Sorumluluğumuzu da ne yapmak istediğimizi de biliyoruz. İnşallah başaracağız” ifadelerini kullandı.

PÜREN: " İLK DEFA BÖYLE BİR OYUN VE SKORLA KARŞILAŞIYORUM"

Bodrumspor ligin 8. haftasında karşılaştığı Sakaryaspor’u evinde 5 golle geçti. Etkili futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor yeniden yükselişe geçti. Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Biz doğru kapatmaları yapıp, doğru pozisyonları yakaladık ve değerlendirdik. Çok güzelde bir galibiyet aldık o yüzden mutluyum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında kendi evinde Sakaryaspor’u ağırlayan Bodrumspor 5-0’lık skorla farklı kazandı. Maçın ilk yarısında etkili oynayan Bodrumspor 19 ve 26. dakikalarda Kenan Özer’in golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarının geriye kalan dakikalarında etkisini sürdüren Bodrumspor’da Samet Yalçın’ın golüyle yeşil-beyazlı ekip soyunma odasına 3-0 galip girdi. Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor değişiklikle başladı. İlk yarıdaki etkili futbolunu koruyan Bodrumspor’da 58. dakikada Adis’in jenerik golüyle yeşil-beyazlı ekip 4-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında etkili gelen Bodrumspor’da, Samet Yalçın kendisinin 2, takımının 5’inci golünü kaydetti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmazken, her iki takım da yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte Bodrumspor averaj farkı ve maç fazlasıyla 14 puanla 2’inci sıraya yükselirken, Sakaryaspor ise 12 puanla 7’inci sıraya düştü. Öte yandan, seyir zevki yüksek karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, şarkıcı Hakan Altun tribünde takip etti.

Çok güzel bir galibiyet aldık

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bizim için keyifli bir gündü. Rakibi de analiz ettikten sonra oyuncularımızla paylaştığımız her şeyi sahada hemen hemen gördük diyebilirim. 2 farklı takımdı bugün sahada karşılaşanlar, birisi pas oyununu çok iyi oynayama çalışan ve ara ara iyide uygulayan birisi de bu zamana kadar mücadele gücü yüksek bir takımdı. Biz doğru kapatmaları yapıp, doğru pozisyonları yakaladık ve değerlendirdik. Çok güzelde bir galibiyet aldık o yüzden mutluyum. Geçen hafta Rize’de özellikle bu maçtaki pozisyonlardan çok daha net pozisyonlarımız vardı ama maalesef atamadık orada mağlup olduk Futbol bu yüzden güzel, attığınız zaman her şey çok güzel atamadığınızda maalesef kötü oluyor” dedi.

Mağlubiyetten dolayı üzüntü yaşadığını söyleyen Sakaryaspor teknik Direktörü İlker Püren, “Burada oynadığımız oyun itibariyle hem de aldığımız sonuç itibariyle burada bu şekilde karşınızda olmaktan üzüntü duyuyorum. Hiç beklemediğimiz bir oyun ve skor. Futbolun içerisinde bunlar var ama oyunun başlama düdüğüyle birlikte en azından bir umut ve skorun lehinize çevirebileceğiniz bir oyun ortaya koyuyorsunuz. Bugün kesinlikle ne olayın içerisine girebildik, ne oyun oynayabildik. Futbol adına konuşabileceğimiz açıkçası hiçbir şey yok. Neden bu şekilde inişli-çıkışlı grafik içerisinde olduğumuzu da bilmiyorum. Mental olarak maça hazır olduğumuzu düşünüyordum ama sahada işler istediğimiz gibi gitmedi. Rakip bizden çok daha fazla istedi. Antrenörlük hayatım boyunca ilk defa böyle bir oyun ve skor karşılaşıyorum. İnşallah bir daha böyle gün olmaz, çok üzüldüm. Maçı kaybedebilirsiniz ama oyundan konuşabiliriz. Konuşulacak bir oyunda yok” diye konuştu.

 
Milyonları ilgilendiren yasa teklifi PBK’da
 
Dal Erzurumspor camiasına seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Milli takım seçmelerine ev sahipliği yaptı
Genç Milli Takımlar tarafından organize edilen ve 2009 doğumlu oyuncuları ...
Türkiye’ye 10 madalya ile döndüler
07-09 Ekim 2022 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Benatky nad Jizerou ...
Özer: ‘Arzuladığımız sonuç bu değildi’
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, karşılaşma sonrası yaptığı ...
 
'Akademik kamplar' gençlerle buluşuyor
Her yıl gençlik kamplarında on binlerce genci ağırlayan Gençlik ve Spor ...
Erzurumspor – Malatya maçını Cinek yönetecek
Erzurumspor’un 9 Ekim’de deplasmanda çıkacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Adem Cinek yönetecek.
3 kupayla döndüler
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sivas Offroad oyunlarında Erzurum Macera Offroad ...
 
Kasapoğlu: ‘Gençlerimizin yanındayız'
Kasapoğlu, 'Biz her zaman gençlerimizin yanında onların umudunu büyütmeye, ...
2023 yılı Türk Dünyası Gençlik Başkenti açıklandı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2023 yılı Türk Dünyası ...
Erzurumspor’da Denizli maçı mesaisi
Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında oynayacağı Erzurumspor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva