Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
6 Aralık 2022 Salı - 03:39

Milletvekili Aydemir: ‘Biz millete ayarlıyız’

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Genel Kurulunda 2023 yılı bütçe görüşmelerine başlandığını anımsatarak Cumhuriyetin 100. yılı bütçesinin yapılmasının AK Parti'ye nasip olduğunu belirtti.

Milletvekili Aydemir: ‘Biz millete ayarlıyız’

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Genel Kurulunda 2023 yılı bütçe görüşmelerine başlandığını anımsatarak Cumhuriyetin 100. yılı bütçesinin yapılmasının AK Parti'ye nasip olduğunu belirtti.

BABACAN’I BYPASS ETTİLER

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "CHP, ABD'den getirdiği danışmanlarla Ali Babacan'ı da paspas etti. Bu program aynı zamanda Ali Babacan'a yönelik 'senden bir şey olmaz' girişimidir." dedi.

BÜTÇE DEĞERLENDİRMESİ

2023 Merkezi Yönetim Bütçesi üzerinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Aydemir, Bütçenin Milletin Bütçesi olduğu, Milleti ifade ettiğini belirterek, ‘Biz millete ayarlıyız. Bütün projeksiyonlarımız millete dönüktür. Milletin çizdiği rotaya dönük olarak yürüyoruz. ‘ dedi.

‘MİLLETİN BÜTÇESİ YAPILDI’

Milletvekili Aydemir, ‘TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda takip ettik, milletin bütçesi yapıldı. 2023 Cumhuriyetimizin 100 yılı. Bir büyük nasiptir 100’üncü yılın bütçesini yapmak. O da bize nasip oldu. Milletimiz adına gurur verici bir zaman dilimini yaşıyoruz. Hemen her bakanlık, hangisini ele alırsanız alın, her yönüyle milleti ifade ediyor, milletin katmanlarını, milletin kesitlerini ifade ediyor. Allah'ın izniyle çok çok bereket getirecek. 2023 yılı hem milletimize huzur zerk edecek hem de insanlığa. Türkiye'den yönelen çok özel bir yönetim tarzıyla mesajlar verecek inşallah. ‘ yorumunu yaptı

MİLLETİN ÇİZDİĞİ ROTAYA DÖNÜK OLARAK YÜRÜYORUZ

2023’ün seçim yılı olduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, Bütçenin seçim bütçesi olmadığının altını çizerek, ‘Biz hiçbir zaman, bugüne kadar yapılan hiçbir seçimlerde faydacı bir yaklaşım içerisinde olmadık. Sadece ve sadece millet lehine ne yapılırsa onları yapmaya çalıştık. Bu defa da öyle oldu. Bütçenin tafsilatına girdiğinizde göreceksiniz ki aynı şekilde seçime ayarlı hiçbir kalem yoktur, hiçbir gelişme yoktur. Çünkü biz Millete ayarlıyız. Bütün projeksiyonlarımız millete dönüktür. Milletin çizdiği rotada yürüyoruz. ‘ kaydını düştü

AYDEMİR’DEN "İKİNCİ YÜZYILA ÇAĞRI BULUŞMASI" ELEŞTİRİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması" programındaki konuşmasına değinen Milletvekili Aydemir, "Dağ fare doğurdu ama dağ başka bir şey daha doğurdu. O da ABD'li iki danışmanı milletle tanıştırdılar. Danışman diye tanıttığı adamı Türkiye'ye bile getiremediler. Bir diğer danışman ise Ermenistan ekonomisini perişan etmiş birisi. Sosyal politikalardan sorumlu danışmanı ise FETÖ'ye destek veren veya PKK'yı aklamaya yönelik paylaşımlar yapmış biri." diye konuştu.

AYDEMİR’DEN BABACAN’A GÖNDERME

Milletvekili Aydemir, programa katılanların uyuyakaldığını çünkü danışmanların garip mesajlar verdiğini ve kimsenin bir şey anlamadığını söyledi. "CHP'nin içinde hiç ekonomist yok mu?" sorusunu soran Milletvekili Aydemir, "CHP Genel Başkanı ve CHP Genel Merkezi bunları hiçe sayıyor? Ne kadar ayıp bir şey. CHP, ABD'den getirdiği danışmanlarla Ali Babacan'ı da bypass etti. Bu program aynı zamanda Ali Babacan'a yönelik 'senden bir şey olmaz' girişimidir. İşte böyle adamın başına ABD'den iki devşirme getirir, sonra seni paspas yaparlar." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Aydemir, ‘Biz bütçe yapıyoruz, 100’üncü yıl bütçesini şahika noktalarda gerçekleştiriyoruz. Onların yaptıkları da ise bu. ‘dedi.

‘İYİ PARTİ’YE MESAJ VERİYORLAR’

Milletvekili Aydemir, "Yahudi asıllı bir danışmanla veya Daron Acemoğlu gibi isimlerle milliyetçilikten bahseden İYİ Parti'ye de mesaj verildiğini" öne sürdü.

Milletvekili Aydemir, "Balıkesir'de tutuklanan HDP Edremit İlçe Başkanı Sultan Karasu'nun, terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden olan Mustafa Karasu'nu kız kardeşi olduğunu; bunun da HDP'nin nasıl bir parti olduğunu gösterdiğini" dile getirdi.

Milletvekili Aydemir, ‘HDP nasıl bir yapıdır, nasıl bir partidir herkes bilsin. HDP kandilin uzantısı bir partidir. Teröre teşne yapıların devam ettiriyorlar, teröre destek verici hallerini hayata yansıtıyorlar. Tabii fırsat vermiyoruz, Allah'ın izniyle de onlara fırsat verilmeyecek’ dedi.

 
ATAUNİ’den okuma kültürüne destek
 
Erzurum’da Silindir operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bozdağ: ‘Go home’ diyenler, şimdi ‘come here’ diyor
Bozdağ, CHP’nin ikinci yüzyıl vizyonuyla ilgili, "Go home’ diyenler şimdi ...
Yılmaz’dan göç değerlendirmesi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de keşfedilen ...
Aydemir’den ‘eşgüdüm kurulu’ modeline tepki
Milletvekili Aydemir, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ...
 
'FETÖ bulunduğu her ülke için tehdittir'
Çavuşoğlu, 'FETÖ terör örgütü bulunduğu her ülke için tehdittir. Dolayısıyla ...
Bozdağ: ‘Türk halkı bu değişime izin vermeyecektir’
Adalet Bakanı Bozdağ, 6’lı masanın Anayasa değişiklik teklifine ilişkin, ...
Aydemir: Cumhur İttifakı milli iradenin gönül ittifakıdır
6’lı masanın suni bir oluşum olduğu, Cumhur ittifakının ise aynı zamanda ...
 
Dönmez: 'Filistin Türk halkının gönlünde'
Başkentte, 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü düzenlendi.
‘Gölge etmesinler, yeter!’
Türkiye’nin terörle mücadele konusunda NATO müttefiklerinden beklentisine ...
Aydemir: ‘Bizim gündemimiz ‘Türkiye Yüzyılı’
Milletvekili Aydemir, "Bizim gündemimiz ‘Türkiye Yüzyılı’. Muhalefet ise ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva