Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>POLEMÄ°K
20 Kasım 2012 Salı - 10:10

Korkut'a park teşekkürü

Korkut, Kırmacı semtinde yaptığı 24 dönüm büyüklüğündeki park nedeniyle mahalleli tarafından plaketle ödüllendirildi.

Korkut a park teşekkürü

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Kırmacı semtinde yaptığı 24 dönüm büyüklüğündeki park nedeniyle mahalleli tarafından plaketle ödüllendirildi. Çevre sakinlerinin ödülü Ali Korkut’u duygulandırdı. İlk defa halktan plaket aldığını belirten Korkut, “Hizmetlerimiz çok olmuştur, ancak ilk defa vatandaştan plaket aldım. Takdirin bir törenle sunulması güzel bir davranış, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Yakutiye Belediyesi, Kırmacı mahallesinde yapımı süren, inşaatı tamamlanmış yaklaşık 15 binanın ortasında yer alan 24 dönüm büyüklüğündeki alanı park ve rekreasyon (eğlen-dinlen) alanı olarak projelendirdi. Yapımı tamamlanmak üzere olan park içerisine çocuklar için oyun alanı, futbol-basketbol sahası ile çevre sakinlerinin vakitlerini geçirebilecekleri oturma alanları, yürüyüş bandı, bisiklet yolu da yer alıyor. Boş bulunan her alanı konut yapmaya alışık bir geleneğin Ali Korkut ile yıkılmasının mutluluk verici olduğunu belirten Yusuf Yurdigül ve Fatih İş, “Buradan ev alırken, boş alanların mutlaka doldurulacağını düşünüyorduk. İnşallah binamızın önü fazla kapanmaz diye dua ediyorduk. Çünkü bu güne kadar belediye bulduğu alanı satıp bina yaptırmış. Benzer bir durum beklerken Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un alanın tamamını park yapmaya başladığını gördük. Doğrusu hem şaşırdık, aynı zamanda sevindik. Bu güzellikler karşısında çevre sakinleri olarak bir plaket ile başkanımıza teşekkür etmenin uygun olacağını düşündük. Bu güzellikler için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.
Kırmacı mahallesi gibi yeni imarlaşmanın olduğu alanlarda park ve benzeri uygulamaların olacağını söyleyen Ali Korkut, “Şehrin nefes alması için böylesi yeşil alanların mutlaka yapılması gerekiyor. Benim dönemimde her mahalle ve sokakta bize ait, kamuya ait kullanılabilecek arsa bulduğumuz her alana yeşili de içerisinde bulunduran eğlen-dinlen yani rekreasyon alanları yapacağız. Yer çok sınırlı ise birkaç bank ile çocuklarımıza oyun alanı kuruyoruz. Kırmacı mahallesinde olduğu gibi büyük alanlar bulduğumuzda ise böylesine devasa alanlar inşa edeceğiz. Bugüne kadar çok iş yaptık, birçok güzelliğe imza attık. Teşekkür telefonları, dualar aldım. Ancak belediye başkanı olarak, ilk defa halkımızda plaket alıyorum. Bu ayrı bir mutluluk, ayrı bir moral unsuru, tüm çevre sakinlerine bu nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ali Korkut, çevre sakinlerinin plaketinin ardından kendisine teşekkür eden çevrenin çocuklarını da oyuncak dağıttı. Kızlara miki-fare, erkek çocuklara ise araba dağıtan Ali Korkut, “Mahallelinin teşekkürü önemli, ancak çocuklarını gözlerindeki parıltı her şeyin üstünde, her şeyin ötesinde. Benim için en kıymetli hediye her zaman çocuklarımızın gülümseyen yüzleri olmuştur. Onların yüzleri hep gülsün diye her mahalle, semt ve sokakta oyun alanları oluşturuyoruz. Sağlıklı mekanlarda oyun oynayabilsinler, sağlıklı nesiller yetiştirebilelim diye bunlar çok önemli. İnternet nesli değil, oyununu oynayabilen bir nesil için çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

 
Dönüşüm ekonomik hareketlilik sağladı
 
Neden sedyeli kar motoru yoktu?
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nurettin 20 Kasım 2012 Salı 14:43

Geçen bir muhtar anlatmıştı; Yakutiye Belediye Başkanı muhtara hizmet sözü verip, buna karşılık danışmanını gönderip kendisine zoraki teşekkür ettirmiş. Buda onlardan olmasın :)) bizim milletimiz saftır tez kanar:))Ha teşekkür eden muhtar anlatırken 1,5 yıl geçmiş hizmet sözünün yerine gelmediğini de söylemişti

Yorumu oyla      1      0  
Gözütok 20 Kasım 2012 Salı 13:26

Yollar at arabası yoluyken neyin teşekkürü bu anlamadım!!!

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mektupla görev istediler
6 yıldır atama bekleyen 4 kadın öğretmen adayı, koruma engelini aşarak ...
Dolandırıldığını Bankada anladı
20 büyükbaş hayvanını çek karşılığında satan besici çeki bozdurmak için ...
Hem güldürdü, hem düşündürdü
Erzurum’da birçok cadde ve sokağa asılan iş ilanına bakanlar bir daha dönüp bakıyor.
 
Şaşkın temizlikçiden ilginç söz
Bursa’da otoban kenarında çevre temizliği yapan görevliler, çuvallara ...
Hırsız hırsızı yakalattı
Erzurum’da bir şahıs, birlikte çaldıkları malları sakladıkları yerden ...
Bu acı unutulamaz....!
‘Fotoğrafçı Çocuklar Atölyesi’ tarafından düzenlenen deprem konulu sergiye ...
 
Metzemor’a tepki yağıyor
Iğdır’ın Ermenistan sınırında yaşayan vatandaşlar, Metzemor Nükleer Santrali’nin ...
A2'de dibe vurduk
A2 Liginde Erzurum’u temsil eden Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ...
Kurbanın kanı dışarı, eti içeri...!
Erzurum’un Oltu İlçesi’nde kesilen kurban etleri market ve kasaplarda kıymaya çevrildi.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva