Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
ESKİ’den Tekman mesaisi
ESKİ’den Tekman mesaisi
HABERLER>SPOR
25 Nisan 2013 Perşembe - 02:29

Güngör'den özel açıklama

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hedefe varmaya iki hafta kaldığını, herkesin kalan iki haftalık süreci sabırla takip etmesi gerektiğini belirterek, playoff hedefine mutlaka varacaklarını söyledi.

Güngör den özel açıklama

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hedefe varmaya iki hafta kaldığını, herkesin kalan iki haftalık süreci sabırla takip etmesi gerektiğini belirterek, playoff hedefine mutlaka varacaklarını söyledi.
ÖZEL AÇIKLAMA
Özel bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyespor Teknik patronu Güngör, Altınordu maçını değerlendirerek, Darıca Gençlerbirliği maçı için tespitlerde bulundu.Güngör, Altınordu maçında sahada beklenilen performansı gösterdiklerini belirterek, “önemli pozisyonlarda bulduk. Ancak değerlendiremedik” dedi
LİGDE BÜYÜKŞEHİR FARKI
Büyükşehir Belediyespor’un ligdeki konum ve durumunu değerlendirirken haftalık sonuçlar bazında değil, 32 maçlık periyotta ele alınması gerektiğine değinen Güngör, Başarının sabır, azim ve çalışmayla geldiğini, Büyükşehir Belediyespor’un bu duruşu taraftarı, futbolcusu ve yönetimiyle en iyi şekilde ortaya koyduğunu aktardı.
YENİ BİR HEYECAN
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu yılki çıkışıyla, ilde yeni bir heyecan ve yeni bir ufuk oluşturulduğunun altını çizen Güngör, 32 maçlık sürede taraftar, futbolcu, yönetici ve teknik yönetim olarak örnek bir dayanışma ve duruş sergilediklerini, kalan iki haftada bu farklılığı devam ettirerek başarıya ulaşmak isteklerini anlattı.
ALTINORDU MAÇI
Lider Altınordu karşısında mücadele anlamında oyuncuların elinden geleni yaptığını dile getiren Güngör, “Lider karşısında 1-0 geriye düşüp daha sonra 2-1’i yakalama başarısını gösterdik. Ancak skoru koruyamadık. Rakibe üstünlük sağladık. Pozisyonlar bulduk. 3-1’i yakalayacak çok net pozisyonlar elde ettik. Fakat değerlendiremedik. Sonuç olarak liderden 1 puan alarak Erzurum’a döndük. Bu istediğimiz sonuç değildi elbette. Mutlak 3 puan hedeflemiştik. Ancak lider karşısında 1 puanda kötü değil.” tespitini yaptı.
TÜRKİYE BİZİ KONUŞTU
“Biz Büyükşehir Belediyespor’un nasıl bir takım olduğumu tüm Türkiye’ye duyurduk.” Vurgusunu yapan Güngör, “Oynadığımız futbol rakibimiz tarafından alkışlandı. Bize gelip, “Hocam ilk maçta da bizi çok zorlamıştınız. Ancak bu ikinci maçta daha farklı bir Büyükşehir gördük. Bunu beklemiyorduk. Grupta en iyi takım Erzurum Büyükşehir Belediyespor. Muhteşem takımsınız. İnşallah hakkınız olan Play Of’a kalırsınız.” diyen Altınordusporluların övgülerini aldık. Biz gerçekten çok iyi bir takımız. Bunu Altınordu maçında herkese gösterdik. Ayrıca centilmen takım olduğumuzu da tüm Türkiye alkışlarla izledi” ifadelerini kullandı.
ÖRNEK GÖSTERİLDİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un ruhu olan ve centilmenliğiyle bilinen özellikli bir takım olduğunun altını çizen Güngör, maça çıkarken şampiyonluğu kesinleşmiş olan Altınordu’yu alkışlamalarının bunun ifadesi olduğunu söyledi. Güngör, “Biz Erzurum’u temsil ediyoruz, herkes bunun fark ve bilincinde. Bu bir Erzurum duruşudur, yani başarıyı alkışlamak. Biz bunu yaparak Türkiye’de bir ilke imza attık” vurgusunu yaptı.
ÖNCE KAZANMALIYIZ
Büyükşehir Belediyespor’un playoff hedefine varması için önce kendi maçlarını kazanması gerektiğine değinen Taşkın Güngör, play off yolundaki her takımın bu hafta puan kaybedebileceğine işaret etti. Darıca Gençlerbirliği maçına mutlak üç puan için çıkacaklarını, 12’inci adam olan taraftarın desteğiyle maçı yüzlerinin akıyla tamamlayacaklarını kaydeden Güngör, “Hedefimiz üç puan” dedi.
İNANCIMIZ TAM
Güngör, “Sahada 3 puanı alabilmek için elimizden geleni  yapacağız. Takımımın play off oynayacağına inancım tam. Ben de, futbolcu arkadaşlarım da, yöneticiler de, taraftar da bu inançta. Mücadelemiz devam ediyor. Rakibimiz oldukça güçlü. Zor bir karşılaşmaya çıkacak.  Beri yanda Gümüşhanespor Isparta Emrespor gibi oldukça güçlü bir rakiple karşılaşacak. Ben Gümüşhane’nin Isparta Emrespor karşısında çok zorlanacağını, puan kaybedeceğini düşünüyorum. Yine rakibimiz Gümüşhanespor’un lider Altınordu’yla maçı var. Biz puan 3 puan alarak, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. “diye konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI
Darıca Gençlerbirliği maçında taraftarların stadyumu doldurmasını isteyen Güngör, “kendimize yakışan, şehrimize yakışan tezahüratlarla takıma destekte bulunmalarını istiyoruz. 12. Adama her haftadan daha çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın müthiş desteğiyle Allah’ın izniyle 3 puanı alan taraf olacağız. Büyükşehir nasıl fair play ruhuyla Türkiye’de farklı bir takım ise, bizim taraftarımızda coşkusuyla, spor terbiyesiyle Türkiye’de örnek. Onlar bizim en büyük gücümüzdür” kaydını düştü.
GURBETTEKİ DADAŞLARA TEŞEKKÜR
Deplasman maçlarında gurbetteki dadaşların desteğinede değinen Güngör, Hangi deplasman maçına gittiysek, gurbetteki Erzurumlular hep yanımızda oldu. Ben o kadar takım çalıştırdım, böylesini görmedim. Erzurumlular İnanılmaz dayanışma ruhuna sahip . Gerçekten hepsine çok teşekkür ediyorum. Deplasman maçlarında Bursa hariç onları sahada oynadığımız futbolla mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Bursa’da kötüydük. Onlardan da özür çdiliyoruz.” diye konuştu
 

 
Erzurumlu atletler milli takımda
 
Eski vekiller Erzurum'da yargılanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'e 'artı' puan
TRT 3’te yayımlanan Erdoğan Arıkan’ın sunduğu Spor artı programında Erzurum ...
3'üncü Ligde final haftası
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oyananacak 33’üncü hafta maçları play ...
Umut son iki haftada
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta deplasmanda ...
 
32. haftanın hakemleri açıklandı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un İzmir’de oynayacağı Altınordu maçını ...
Dört attık, dört yedik
A2 Ligi 3’üncü Klasman gurubunda yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ...
Umuda 270 dakika....
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bitime ...
 
Palandöken'den voleybol başarısı
2013 Voleybol sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig finalleri bugün oynanan ...
Topaloğlu'ndan güreş değerlendirmesi
Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Şehit Polis Yücel Gür Güreş turnuvasında, ...
Play off yolunda 3 zorlu sınav
Kendi evinde verdiği sürpriz puanlar, deplasmanda son dakikada kaybedilen ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva