Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
BM: 'Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir'
BM: 'Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir'
Yılmaz'dan politik netlik vurgusu
Yılmaz'dan politik netlik vurgusu
Göktaş: 'Takip ediyoruz'
Göktaş: 'Takip ediyoruz'
YİK’te Türkiye Yüzyılı gündemi
YİK’te Türkiye Yüzyılı gündemi
Erdoğan: ‘Kucaklayıcı bir anlayışla hareket etmeliyiz’
Erdoğan: ‘Kucaklayıcı bir anlayışla hareket etmeliyiz’
HABERLER>SPOR
23 Nisan 2013 Salı - 01:07

3'üncü Ligde final haftası

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oyananacak 33’üncü hafta maçları play offa kalacak takımlar ile düşecek ekipleri büyük ölçüde belirleyecek.

3 üncü Ligde final haftası

MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oyananacak 33’üncü hafta maçları play offa kalacak takımlar ile düşecek ekipleri büyük ölçüde belirleyecek. Altınordu’nun şampiyonluğu, Darıca Gençlerbirliği, Keçiörengücü’nün play offu büyük ölçüde garantilediği gurupta, Elazığ Belediyespor’la Isparta Emrespor düşmeme mücadelesi verecek.
HERŞEY BU HAFTA BELLİ OLACAK
İzmir deplasmanında galibiyetini koruyamayarak maçı 2-2 berabere tamamlayan, Altınordu’nun şampiyonluk turu attığı maç sonrasında beşinciliği averaj farkıyla Gümüşhanespor’a devrederek altıncılığa inen Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ve taraftarı karşısında Darıca Gençlerbirliği sınavı verecek. Mavibeyazlı ekiple puan puana bulunan Gümüşhanespor ise Elazığ Belediyespor’un Kahramanmaraş Belediyespor’u yenmesi halinde küme düşme potasına girecek olan Isparta Emrespor’la evinde oynayacak.
DİKKATLER ÜÇ MAÇTA
Gurupta tüm dikkatler Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği, Gümüşhanespor-Isparta Emrespor, Elazığ Belediyespor-Kahramanmaraş Belediyespor maçlarında toplanacak. Gurupta 29 upanla 16’ıncı sırada bulunan, Emresporla aralarında 5 puanlık fark bulunan Elazığ Belediyespor’un Kahramanmaraş’ı yenmesi, 34 puanlı Emrespor’un ise Gümüşhanespor’a kaybetmesi halinde ligde düşecek üçüncü takım son haftada belli olacak. Isparta emrespor’Un galibiyet veya beraberliği halinde ise düşecek üçüncü takım Elazığ Belediyespor olacak.
PLAYOFF VE DÜŞECEKLERDE BELİRSİZLİK                                                 
Spor Toto 3’üncü Lig üçüncü gurupta 69 puanla lig ikincisi olan Darıca Gençlerbirliği ile 63 puanla üçüncü sırada yer alan Keçiörengücü playoff’u garantilerken, Kahramanmaraş Belediyespor’un play off’a yükselip yükselmeyeceği deplasmanda oyanayacağı Elazığ Belediyespor maçı sonrası belli olacak. Kahramanmaraş Belediyespor’un kaybetmesi, Gümüşhanespor ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un maçlarını kazanmaları halinde puan farkı bire düşecek, play offta 3’üncü ve dördüncü takım son hafta maçları sonrasında belirlenecek.
DARICA’NIN PERFORMANSI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği 32 maçta aldığı 21 galibiyet ve 6 beraberlikle topladığı 69 puanla gurupta ikinci sırada. Kendi evinde 12 galibiyeti, 3 beraberliği ve bir yenilgisi bulunan ekip, iç saha maçları bakımından gurubun en istikrarlı ikinci takımı durumunda.Darıca, iç saha maçlarında 64 gol kaydederken, kalesinde sadece 29 gol gördü.
İÇ SAHA BAŞARISI
İç saha maçlarında yüksek performans sergileyen Darıca Gençlerbirliği dış saha maçlarının 4’ünü kaybederken, 9 maçtanda galip ayrıldı. Darıca Gençlerbirliği deplasmanda 3 maçı da berabere bitirdi. Şampiyonluğu aldığı sürpriz yenilgilerle Altınordu’ya armağan eden ekip deplasman maçlarında 27 gol kaydederken, 18 golü de kendi filelerinden çıkardı.
DIŞ SAHA KARNESİ
Darıca Gençlerbirliği oynadığı 16 deplasman karşılaşmasında Çorum Belediyespor, Altınordu, Kocaelispor ve Keçiören karşısından yenik ayrıldı. Sancaktepe Belediyespor, Gümüşhanespor, Beylerbeyispor maçlarından ise bir puanla dönen Darıca Gençlerbirliği deplasmanda en farklı yenilgiyi 3-0’la Altınordu’dan aldı. En farklı skorlu maçı ise 4-3 kazandığı Kahramanmaraş Belediyespor karşısında kazandı.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
32 maçta 16 galibiyet 10 beraberlik ve 6 yenilgisi bulunan topladığı 58 puanla 6’ıncı sırada kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor iç saha maçlarında oldukça başarılı bir performans sergiledi. Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik alan mavibeyazlı ekip sadece Kahramanmaraş Belediyespor’a yenildi. İç sahada 29 gol atan mavibeyazlılar, 9 golü kalesinde buldu.
16 ARALIKTAKİ MAÇ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor 16 aralık 2012’de deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-1 kaybetmişti. 37’inci dakikada İbrahim’in attığı golle 1-0 yenik duruma düşen mavibeyazlı ekip, 39’uncu dakikada Fatihle beraberliği yakalamış, 44’üncü dakikada ise penaltı golüyle maçı 2-1 yenik kapatmıştı.
MAÇIN KADROLARI
Darıca Gençlerbirliği maçı Ersin, Berk, Evren, İbrahim Fatih, Yusuf (İbrahim), Hakan, Güney (Mustafa), Galip , Ferhat, Halil İbrahim, Murat(Ömer Faruk)’lı kadrosuyla tamamlamış, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise İlker, İsmail, Samet, Dede, Fatih, Muhammed Emin, Muhammet(Ekrem), Cabir, Fatih, Ahmet (İbrahim), Güner(Emrah) kadrosuyla maçı bitirmişti.
Maçta Muhammed Emin, Dede, Cabir, İsmail sarı kart görmüştü.

 
Çocuk Nüfus İstatistikleri açıklandı
 
Peygamber sevgisinde yarıştılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Umut son iki haftada
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta deplasmanda ...
32. haftanın hakemleri açıklandı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un İzmir’de oynayacağı Altınordu maçını ...
Dört attık, dört yedik
A2 Ligi 3’üncü Klasman gurubunda yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ...
 
Umuda 270 dakika....
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bitime ...
Palandöken'den voleybol başarısı
2013 Voleybol sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig finalleri bugün oynanan ...
Topaloğlu'ndan güreş değerlendirmesi
Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Şehit Polis Yücel Gür Güreş turnuvasında, ...
 
Play off yolunda 3 zorlu sınav
Kendi evinde verdiği sürpriz puanlar, deplasmanda son dakikada kaybedilen ...
85'inci dakikada yüzümüz güldü
Büyükşehir Belediyespor oldukça zorlandığı Isparta Emrespor Maçından 85’inci ...
Haftanın hakemleri açıklandı
Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta kendi sahasında oynayacağı Isparta ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva