Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Öğretmene şiddete hayır!
Öğretmene şiddete hayır!
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
HABERLER>GUNDEM
8 Aralık 2012 Cumartesi - 08:21

Erzurum yatırımları mercek altında

Akdağ ile Erzurum Milletvekillerinin, Erzurum'a yapılan yatırımları kapsayan ve planlanan projelerin detaylarının değerlendirildiği, ilgili bürokratların sunumlarının dinlendiği toplantıların bir yenisi daha önceki gün Ankara'da gerçekleşti.

Erzurum yatırımları mercek altında

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile Erzurum Milletvekillerinin, Erzurum'a yapılan yatırımları kapsayan ve planlanan projelerin detaylarının değerlendirildiği, ilgili bürokratların sunumlarının dinlendiği toplantıların bir yenisi daha önceki gün Ankara'da gerçekleşti.
Başkanlığını Bakan Recep Akdağ'ın yaptığı ve AK Parti Erzurum Milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık ve Muhyettin Aksak'ın hazır bulunduğu toplantıda, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) kampüsünün inşa sürecinin hızlandırılması ve Atatürk Üniversitesi’ne yeni yapılar kazandırılması yönündeki kaynak sağlama çabaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Milletvekili Adnan Yılmaz'ın komisyon çalışmaları nedeniyle katılamadığı toplantıda, Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu'nun ihtiyacı olan ve içerisinde simülatörlü atış poligonunun da bulunacağı, teknolojik sistemlere sahip yeni kampüs inşaatı talebi değerlendirildi. Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin'den konuyla ilgili olarak bilgi alan Bakan ve milletvekilleri konuyu takip edeceklerini belirttiler.
ANKARA'DA ERZURUMLULAR BULUŞMASI...
Öte yandan Ankara Erzurum Dernekleri Federasyonu (ERDEF) Başkanı Feridun Önal ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu Ankara'daki buluşmada, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan "Erzurum Tanıtım Günleri"nin daha verimli ve geniş katılımlı olarak gerçekleşmesi için gerekli tedbirlerin alınması konusundaki hazırlıklar ele alındı. ERDEF Başkanı Feridun Önal, Ankara'daki Erzurumluları buluşturup kaynaştırması bakımından oldukça önemli bir organizasyon olan "Erzurum Tanıtım Günleri" ne yakın destek veren Bakan Akdağ ve Milletvekillerine teşekkür ederek, federasyon olarak kendilerinin de bu konuda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydettiler.
İLÇE HASTANELERİNE YENİ SAĞLIK PERSONELLERİ ALINACAK...
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve milletvekillerinin biraraya geldiği toplantıda, Erzurum’un özellikle ilçe hastanelerindeki personel durumu da ele alındı. Bu konuda yeni sağlık personeli alımlarında Erzurum’daki sağlık ordusuna yeni sağlık personeli kazandırılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
AKDAĞ, STK'LARI UYARDI
Toplantıda son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Erzurum’a yapılacak olan yeni öğrenci yurtları konusu ele alındı. Bu hususta özellikle gençliğin maddi problemlerinin yanında, manevi sıkıntılarının da dikkatle ele alınması ve izlenmesi konusuna vurgu yapan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, gençlerin refah düzeyinin artması, maddi ve manevi yönden desteklenmesi hususunda Erzurum’daki Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü söyledi. STK'ların bu konuya ağırlık vermesini arzu ettiklerini kaydeden Bakan Akdağ, görevleri itibariyle oldukça önemli bir konuma sahip olan STK'lardan, gençliğin ufkunu açacak ve onlara yön verecek olan projelerin üretilmesi kapsamında birlik olmaları temennisinde bulundu.
Bakan Akdağ ve milletvekilleri Erzurum için oldukça verimli geçen bu tür toplantıların, önümüzdeki günlerde daha farklı konular ve projelerle devam edeceğini söylediler.

 
Kıyamet senaryolarına itibar etmeyin
 
Sonunda yakayı ele verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
12 yılda 1.5 milyar yatırım
Erzurum’da cumhuriyet tarihinde en büyük sportif yatırımların AK Parti ...
Sanayide çağdaş işbirliği
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri Bölge Toplantısı Erzurum Ticaret ...
Provokasyon var
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, dün kenti karıştıran karşıt görüşlü ...
 
Engelliler için kermes
Engelli bir öğrencinin okuduğu ‘Bayrak’ şiiri törene katılan Vali Sebahattin ...
Atatürk Üniversitesi'nde gerginlik
Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde karşıt ...
Sungur Hoca dualarla uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bediüzzaman Said Nursi’nin ...
 
Nakliyatçı'dan ilginç protesto
Kamyonu ile kaza yapan nakliyatçı Şahmettin Bulut, kasko şirketi tarafından ...
Nüfusta meraklı bekleyiş
2011 yılında bir önceki yıla göre nüfusu yüzde 1.5’lik artış kaydeden ...
Havva son yolculuğuna uğurlandı
Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü içerisinde uğradığı silahlı saldırı ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva