Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>BÖLGE
10 Eylül 2020 Perşembe - 16:55

Doğu Anadolu illeri denetlendi

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde mutad kovid19’la mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Bingöl Valisi Bingöllülerin maske, mesafe ve temizlik hassasiyetlerine teşekkür ederken, bazı illerde kurallara uymayanlar uyarıldı.

Doğu Anadolu illeri denetlendi

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde mutad kovid19’la mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Bingöl Valisi Bingöllülerin maske, mesafe ve temizlik hassasiyetlerine teşekkür ederken, bazı illerde kurallara uymayanlar uyarıldı.

AĞRI'DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ ARTTIRILDI
Ağrı genelinde Vali Dr. Osman Varol'unda katılımıyla halkın vatandaşların yoğun olduğu cadde ve iş yerlerinde korona virüs denetimleri gerçekleştirildi.
Denetimlerde Vali Dr. Osman Varol'a Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen'de eşlik ederken Vali Varol, esnaf ve vatandaşlara salgına karşı duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulundu.
'YÜKSEK BİR FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA BU ÇALIŞMAYI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ'
Yapılan denetimlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Varol, "Covid-19 mücadele kapsamında bu gün yine genel bir denetim gerçekleştirdik. Türkiye genelinde tüm illerimizde üst düzey yöneticilerimiz denetim ekiplerimizle birlikte sahaya çıkarak yüksek bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu gün özellikle çok önemli. çünkü Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatıyla bu güne kadar yapılmış en büyük denetimleri gerçekleştirdik. En yüksek sayıda personelin katılımıyla gün boyunca denetimlerimizi sürdüreceğiz. Bütün amacımız vatandaşlarımızın kurallara uymalarını sağlamak. Bir an önce vatanımızı ve milletimizi bir an önce bu illetten tamamen kurtarıp eski günlerimize geri dönmektir" dedi.
'Bir an bile boşluk bırakmaya gelmiyor'
Ağrı'da vatandaşların ilk zamanlara oranla kurallara uymak konusunda daha duyarlı davrandığını belirten Varol, "Özellikle Ağrımızda kendi bölgemiz için konuşursak maske takmak, sosyal mesafeye uymak gibi konularda hassasiyetin arttığını somut bir biçimde gözlemliyoruz. Şu an için mücadelemiz iyi gidiyor. Ama bu şöyle bir mücadele. Bir an bile boşluk bırakmaya gelmiyor. Anında tekrar sıkıntılı rakamlarla tekrar karşı karşıya kalabiliyoruz. Onun için bu farkındalığı sürdürmemiz gerekiyor. Vatandaşımızın ulaştığı bu bilinç düzeyini korumamız gerekiyor. Onun için biz bu denetimlerimizi sık sık gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

VALİ EKİNCİ, BİNGÖLLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bingöl’de koronavirüs (Covid-19) tedbirini inceleyen Vali Kadir Ekinci, “Bingöllü kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Hakikaten maskesiz 7'den 70’e kimseyi görmek mümkün değil. İnşallah bu tedbirleri daim kılmalıyız” dedi.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulama yapıldı. Uygulama ve denetimlere Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Abdurahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat katıldı. Beraberindekilerle iş yerlerini ziyaret eden Vali Ekinci, esnaflarla, vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Farkındalık oluşturmak amaçlı sahada olduklarını belirten Vali Kadir Ekinci, “81 ile ve ilçelerimizde uzun zamandır ne yazık ki sıkıntısını yaşadığımız koronavirüs ile ilgili tedbirleri yerinde görmek, vatandaşlarımızı uyarmak ve konuyla alakalı vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak amaçlı alandayız. Belediye başkanımız, esnaf odamız, emniyet jandarma, tüm birimlerimizle alanda olmaya da devam edeceğiz. Bu salgınla mücadele de en önemli konu maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaktır. Dolayısıyla her gördüğümüz vatandaşın hem halini, hatırını sormak hem işlerinin nasıl gittiğini öğrenmek hem de bu konuda özellikle hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz”ifadelerini kullandı.

Bingöllülerin maske kuralına dikkat ettiğini aktaran Vali Ekinci, “Bingöllü kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Hakikaten maskesiz 7-70’e kimseyi görmek mümkün değil. İnşallah bu tedbirleri daim kılmalıyız. Önemli olan bu. Bunun için de tüm kurumlarımızla hassasiyeti devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

KURALA UYMAYANA MERHAMET UYANA MERHAMETSİZLİK OLUR

İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında Erzincan’da korona virüs (Covid-19) denetimleri yapıldı. Vali Mehmet Makas, “Kurala uymayana merhamet uyana merhametsizlik olur” dedi.

Pandemi sürecinde son bir haftada korona virüs günlük hasta sayısı en çok artan iller arasında ilk üçe giren Erzincan’da Vali Mehmet Makas sahaya inerek denetim yaptı. Erzincan Valisi Mehmet Makas, Vali Recep Yazıcıoğlu caddesi üzerinde bulunan esnafı gezerek yeni tip korona virüs tedbirleri denetlendi.

Girdiği bir kafeteryada bulunan gençlerle bir sohbet eden Vali Makas, öğrencilere uzaktan eğitimden memnun olup olmadığı sordu. Öğrenciler ise yüz yüze eğitim daha iyi olduğunu söylediler.

Korona virüsle mücadelede maske, sosyal mesafe ve hijyen koşullarının gözden geçirildiği denetimlerde Vali Makas, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlara sosyal mesafe, maske kurallarını hatırlatan Vali Makas, virüsle mücadelede birlikte hareket edileceğini, kurallara uyarak, gerekli tedbirleri alarak bunun önüne geçileceğini söyledi.

Vali Makas, kurala uymayana merhametin uyana merhametsizlik olduğunu ifade ederek virüsle mücadelede maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının önemine işaret ederek en etkili silahın tedbir olduğuna dikkat çekti.

VALİ YIRIK GAKKOŞLARI UYARDI

Korana virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık uyararak, " İzole haldeyken dışarı çıkan vatandaşımız olursa, tespiti halinde alınacak, yurtlara yerleştirilecek orada karantina sürecini geçirmesi sağlanacak. Orada yapmış olduğu tüm masraflar kendisinden de alınacak"dedi.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle birlikte tüm ülkede olduğu gibi Elazığ'da da korona virüs denetimleri devam ediyor. Bu kapsamda denetimlere katılan Vali Erkaya Yırık, pazar yerinde esnaf ve vatandaşları Covid-19'a karşı uyardı. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Yırık, aynı zamanda istek ve talepleri de dinledi.

Pandemi kurulunda kararlar aldıklarını belirten Vali Erkaya Yırık, “ Bu kararlara eğer vatandaşlarımız uyarsa anlam taşıyacak. Uymaz ise vak'a sayılarının çoğalması ile karşı karşıya kalacağız. Bunu hiç birimiz arz etmiyoruz. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu virüsün hızla yayılmasından sokağa çıkma kısıtlaması başta olmak üzere, iş yerlerinin kapanması ile karşı karşıya kaldık. O günler gerçekten kötü ver zordu. İnsanlarımız evine ekmek götüremedi. Her yönü ile bir darlık yaşadılar. O günlere geri dönmek istemiyorsak, bu musibetin dünyadan yok olmasını arzu ediyorsak, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymamız lazım. Hepimiz yanı başımızda bir covidli varmış gibi her türlü kurallara uyarak dikkatli olmamız lazım” dedi.

"RİCA EDİYORUM, MASKE, MESAFE, HİJYEN"

Açıklamasını sürdüren Vali Yırık, “Düğünlerin masa düzenini ve yemekli olmamasını , nikah kıyma şeklinde birinci derece yakınlarının da katılması şartıyla yapılmasına karar verdik. Yine toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alınmamasını kararlaştırdık. Diğer vermiş olduğumuz kararlar geçerlidir. Bunlara uyulması gerekiyor. Uyulmazsa bir anlamı kalmıyor. Bundan sonraki süreçte maskesini takmayan, mesafeye kralına riayet etmeyen, hijyene dikkat etmeyen vatandaşlarımıza kurul gereğince idari yaptırım kararı uygulayacağız. Vatandaşımızın eğer evde Covid-19 nedeniyle evde izole edilmesine rağmen hala dışarı çıkıyor ve insanların içerisine katılıyor. Bunu zaman zaman görüyoruz. Kişi pozitif olmasına rağmen 5-6 kez düğünlere katılıyor. Başta kendi canına kast ediyor demektir. Dostlarının canına kast ediyor demektir. Çocuklarının ve ailesinin istikbalini düşünmüyor demektir. Bu bir vebaldir. Rica ediyorum, maske, mesafe ve hijyen. 3 basit kural” diye konuştu.

"Karantinayı İhlal Edenler Yurda Yerleştirilecek

Vatandaşların zor durumda kalmasını istemediklerini vurgulayan Yırık, "İzole haldeyken dışarı çıkan vatandaşımız olursa, tespiti halinde alınacak, yurtlara yerleştirilecek orada karantina sürecini geçirmesi sağlanacak. Orada yapmış olduğu tüm masraflar kendisinden de alınacak. Buda pandemi kurulunun kararlarından birisi. Vatandaşlara ceza kesiliyor. Ama biz vatandaşa ceza keserek değil, bilinçlendirmek için mücadele ediyoruz"ifadelerini kullandı.

Vali Yırık’a denetimde, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız ve kurum müdürleri eşlik etti.

VALİ AKBIYIK, KORONA VİRÜS DENETİMLERİNDE BULUNDU

- Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, “Daha sağlıklı bir hayat sürdürmek için hayatımızdan daha fazla kısıtlama olmaması için inşallah biz Hakkari'de korona virüsü yeneceğiz” dedi.

Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve birçok kurum amiri ve muhtarlar kent merkezinde maske ve sosyal mesafe denetiminde bulundu. Valilik önünde gazetecilere açıklamada bulunan Vali Akbıyık, sağlık için bütün Hakkari el birliği ile gönül birliği ile bu virüsün üstesinden geleceklerini söyledi. Daha önce olduğu gibi şimdi de Hakkari'de tüm iş yerlerinde denetimlerin artarak devam ettiğini ifade eden Vali Akbıyık, “Köy muhtarlarımız, imamlarımız ve okul müdürlerimiz denetim ekiplerinde yer alıyor. Bugün Hakkari'de bulunan sivil toplum örgütlerimiz de bu denetime katılıyor. İnşallah Hakkari'de hep beraber bu korona virüsü yenmeyi başaracağız. Sağlık için hepimiz için bütün Hakkari el birliği ile gönül birliği ile bunun üstesinden geleceğiz. Burada maske, mesafe ve hijyen önemli. Biz bilim kurulumuzun önerileri, Cumhurbaşkanımızın talimatı, İçişleri Bakanımızın ve Sağlık Bakanımızın talimatlarını ve genelgelerini mümkün mertebe uygulamaya çalışıyoruz. Vatandaşımızdan koyulmuş olan kurallara ve kısıtlamalara uymalarına rica ediyoruz. Sosyal mesafeye, maskeye ve hijyene mutlaka uymaları gerekiyor. Bildiğiniz gibi düğünleri kısıtladık ve sadece bir saat nikah yapılabilecek. 65 yaş için birtakım kısıtlamalarımız var. Daha sağlıklı bir hayat sürdürmek için hayatımızdan daha fazla kısıtlama olmaması için inşallah biz Hakkari'de korona virüsü yeneceğiz'' dedi.

Bir gazetecinin Hakkari'deki vaka durumunu sorması üzerine Vali Akbıyık, kentte son haftalarda ciddi bir artış olduğunu, bir iki gün stabil devam ettiğini ve bunu düşüreceklerini söyledi.

KARS’TA KORONA VİRÜS DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Kars’ta artan korona virüs vak'aları bir takım tedbirleri beraberinde getirdi. Bundan böyle kentte maskesiz gezen ve kurallara uymayan vatandaşlara yaptırım uygulanacak.

Kars’ta Korona virüsten bugüne kadar 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 90 kişinin de tedavi gördüğüne dikkat çeken Vali Öksüz, vatandaşlardan alınan tedbirlere uymalarını istedi.

Kars Valisi Türker Öksüz, 222 ekip, 850 personelle kent genelinde korona virüs denetimi yaptı. Vali Öksüz, esnaf ve vatandaşlara salgına karşı duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Yapılan denetimlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Türker Öksüz, “Biliyorsunuz uzun bir süreden beri ülkemizi etkileyen, hatta dünyayı etkileyen büyük bir salgınla karşı karşıyayız. Geldiğimiz noktada mutlaka tedbir almamız, tedbirleri üst düzeye çıkarmamız gerekiyor. Bugün 222 ekip, 850 personelle sahadayız. İl ve ilçe salgın denetim merkezlerimiz bunlara bağlı mahalle denetim ekiplerimiz hepimiz bu mücadeleyi birlikte yapıyoruz. Tabi ki bu mücadeleye halkımızın desteği çok önemli, halkımız eğer kurallara uyarsa, maske, temizlik ve sosyal mesafe olarak özetlediğimiz tedbirlere uyma konusunda hassasiyet gösterse, bu salgın kısa sürede ortadan kaldırabiliriz” dedi.

EVİNDE KARANTİNADA DURMAYAN VAKALAR YURTLARDA ZORUNLU KARANTİNAYA ALINACAK

Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan Covid-19 denetimleri kapsamında Malatya’da da il protokolünün katılımı ile kent merkezinde işyerleri denetlendi. Burada konuşan Vali Aydın Baruş, evde karantina kurallarına uymayan vakaların yurtlarda zorunlu karantinaya alınacağını ve bu süreçte sarf edilen masraflarında vakadan tahsil edileceğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatları ile tüm Türkiye’de gerçekleştirilen korona virüs denetimleri kapsamında Malatya’da da Vali Aydın Baruş başkanlığındaki heyet kent merkezinde denetimlerde bulundu. İlgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu denetimlerde işyerlerini denetleyen Vali Aydın Baruş, “İş yerlerimizin Bilim Kurulu tarafından konulan ölçütlere uygun faaliyet gösterip göstermediğini denetliyoruz. Bu duyuruları uyurları esnafımıza yönelik gerekli uygulamaları yapıyoruz. Hijyen konusunda esnafımızdan titizlik göstermelerini rica ediyoruz. Çünkü hastalığın yayılımına baktığınız zaman ana kaynağının kişiler arası temas olduğunu görüyoruz” dedi.

Son zamanlarda Malatya’da Covid-19 vakalarında yaygın bir artışın olduğunu dile getiren Baruş, “Şu anda hala vaka sayılarımız da ivmenin azalması ile birlikte artış olduğunu görüyoruz. Artış ivmesi azaldı ama hala vaka sayılarında artış devam ediyor. Hastanelerimizde yatan vatandaş sayılarımız da artıyor. Dolayısıyla mücadelede sağlık görevlilerimizin yanında olmamız için bu mücadeleye tüm vatandaşlarımızın katılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Baruş, önümüzdeki 15 günlük sürecin Malatya açısından önemli olduğunu da belirterek, “Vaka sayılarını düşürmemiz için tüm vatandaşlarımızdan aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Kesinlikle üç temel kural olan maske, mesafe ve temizlik koşullarına uyusunlar. Bu kadar basit olan ilkelere uyulduğu takdirde bu hastalığın yayılım hızını azaltıyor. Herkes buna uyarsa, maskesini sokağa adım attığında takarsa, açık mekan, kapalı mekan fark etmiyor. Artık bütün Kapalı mekanlar da, açık mekanlarda da, yollarda, sokaklarda, caddelerde maske takma mecburiyeti var. Denetimde görevli arkadaşlarımız maskesiz birini gördüğü zaman mutlaka ceza uyguluyorlar ve bu cezaların tahsilatına da başlandı. Vatandaşlarımızın bundan şüphesi olmasın. Yani vatandaşların bu cezalar tahsil edilmez gibi bir düşüncesi var. Kesinlikle öyle değil. Bu cezalar mutlaka tahsil edilecek” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ASLAN, KORONA VİRÜS DENETİMLERİNE KATILDI

Van'ın merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, korona virüs önlemleri kapsamında ilçede yapılan geniş kapsamlı denetimlere katılmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı kent genelindeki şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, lokanta, restoran, kafe, kahvehane ile kıraathane, kafeterya, kasap, berber, AVM, kuaför ve güzellik merkezi gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanında "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla denetimler yapılması için bütün valiliklere 9 Eylülde kapsamlı bir genelge daha gönderdi. Genelgede, içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı-iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek, bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi istenildi. Yine denetimler sırasında vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verilmesi gerektiği ifade edildi. Genelgede hemen giderilebilir nitelikte anlık uygulamalardan kaynaklı süreklilik taşımayan aykırılıklar için ise birinci ihlalde uyarı, ikinci ihlalde idari para cezası, işyeri, ticari taksi ve toplu ulaşım araçları için üçüncü ihlalde 1 gün, dördüncü ihlalde 3 gün şeklinde faaliyet durdurma cezası teklifleri mülki idare amirine iletilebileceği açıklanarak, halk sağlığı açısından ciddi anlamda risk oluşturan ve süreklilik oluşturan ya da kurallara-önlemlere aykırı davranışlarda ısrar edenler için ise İl-İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca belirlenecek cezaların mülki idare amirlerince uygulanabileceği belirtildi.

“SUVAROĞLU CADDESİ DENETLENDİ”

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan da, genelge kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İpekyolu Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü, mahalle muhtarları ve zabıta ekipleriyle birlikte Alipaşa Mahallesi Suvaroğlu Caddesi’ndeki işletmeleri denetledi.

“Kurallara uyulmadığı zaman risk ortaya çıkıyor”

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aslan, denetimleri vatandaşların sağlığı için yapıldığını belirterek, "81 ilimizde eş zamanlı olarak ilçemizde kaymakamlık ve belediye bağlı birçok birim çalışanın katılımıyla maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yaptık. Yapılan denetimler hayatımızın her alanını kapsayacak alanlarda yapılıyor. Tüm ekiplerimiz sahada denetleme yapıyor. Bugünkü amacımız vatandaşa ceza yazmak değil. Bizim amacımız farkındalık oluşturmak. Vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalıdır. Vatandaşlarımızın bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor" dedi.

Yine genelge kapsamında içerisinde birçok meslek örgütünden temsilcinin bulunduğu 6 farklı ekibin ilçenin birçok mahalle, cadde ve sokağında denetimleri sürdürdüğü ifade edildi.

 
Bayrak aşığı kardeşler ödüllendirildi
 
Yıldırım-10 Operasyonunda mühimmat ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayrak aşığı kardeşler ödüllendirildi
Van'da çöpte buldukları Türk bayraklarını asarak takdir toplayan Yunus ...
Aşkaleliler denetimlerden memnun
Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ...
Kan ve gözyaşına ‘Edi bese’ dediler
Şırnak ve bölgede terör örgütü PKK'dan zarar gören kadınlar, yürüyüş yaparak ...
 
Karlıova'da deprem
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde saat 22.23 ve 22.32 sıralarında 3.5 ile 4.1 ...
Aziziye’de Sağlıklı Yaşam yatırımı
Aziziye Belediyesi Selçuklu Mahallesinde yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olacak ...
Pasinler Belediyesinden yangınzedeye destek
Pasinler ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın Pasinler ...
 
26 yıldır dinmeyen acı
Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Ulukale köyünün 26 yıl önce bugün ...
Dilucu şehitlerine vefa
PKK terör örgütü tarafında bombalı saldırı sonucu şehit olan 13 polis ...
‘Devletimiz arkamızda’
Daha önce korkudan HDP’nin kapısına gidemeyen aileler, Hacire Akar’ın ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva