Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
20 Ocak 2018 Cumartesi - 10:31

Büyükşehir Yılmaz'ı ağırladı

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu kapsamında Erzurum’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Büyükşehir Yılmaz ı ağırladı

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu kapsamında Erzurum’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcıları Zehra Taşkesenlioğlu ve Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a kentle ilgili bilgi veren Başkan Mehmet Sekmen, ziyarette şehirde gerçekleştirilen yatırımlardan bahsetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz da, ‘Ekonomik Belediyecilik’ kavramına vurgu yaptı. Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarda söz konusu kavramı ortaya çıkaran projelerin olduğuna temas etti. Ekonomi İşleri Başkanı Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu: “Sosyal altyapı belediyeciliğinde belli bir yere geldik. Sosyal belediyecilikte de belli bir yere geldik. Önümüzdeki dönem bu ekonomik belediyeciliği daha da güçlendirmemiz gereken bir süreçtir. Ekonomik belediyecilik nedir? Yatırımcıya hizmet eden, yol gösteren, önünü açan ve ona destek olan bir belediyeciliktir. Yatırımcıya yük çıkaran değil tam aksine her türlü imkânla onu destekleyen bir belediyeciliktir.”
“BAŞKAN SEKMEN ERZURUM’DA ÖNEMLİ
EKONOMİK İNİSİYATİFLER GELİŞTİRİYOR”
AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i kentte hayat bulan yatırımlardan ötürü tebrik etti. Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim temel meselemiz; insanlarımızın refahını artırmak, gençlere iş imkânı bulmak ve bu sayede göçü engellemektir. Bunun için güzel şehir ortamları gerekli olduğu gibi iş imkânları da önemlidir. Burada iki öncelik var. Güzel yaşanabilir şehir ortamı ve verimli bir iş ortamı Yaşam ve iş ortamını bütünleştirdiğiniz zaman kalkınma ortamını da zaten oluşturmuş oluyorsunuz. Başkanımız ekonomi anlamında çok ciddi çalışmalar yapıyor. Ben gerçekten çok memnun oldum. Çok tecrübeli bir başkanımız var. Büyükşehir Belediyemiz yeni yetkileriyle birlikte çok geniş bir coğrafyaya hizmet ediyor. Bir taraftan da Erzurum’da önemli ekonomik inisiyatifler geliştiriyor. Başkanımızı tebrik ediyorum.”
“ERZURUM’U YENİ DÖNEMDE HAMLE YAPAN,
EKONOMİDE ÖN ALAN İLLERDEN BİRİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konuşmasında Erzurum’un yeni dönemde hamle yapan bir vilayet olacağını bildirdi. Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Her alanda olduğu gibi kalkınmada da aynı hedeflere herkesin kilitlenmesi lazım Kamusuyla, yerel yönetimiyle, özel sektörüyle ve sivil toplumuyla herkes aynı yere baktığı zaman el ve iş birliği yaptığı zaman akıl birliği yaptığı zaman hedefler de gerçekleşiyor. Bu temel Erzurum’da var. Önümüzdeki dönem daha fazla özel sektör yatırımını Erzurum’da göreceğiz. Erzurum üst bir noktaya çıkacak. Önümüzdeki 10 yıllık perspektifte inşallah çok daha farklı bir noktaya geçeceğiz. Tabii Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’miz çok çok önemli 2019’da uygulanacak. Bu modelle birlikte kalkınma sürecimiz daha çok hızlanacak. 2019’da yeni bir atılım dönemine Türkiye’miz girecek. Bu yeni atılım döneminde Erzurum’da güçlü bir şekilde yerini alacak. Erzurum’u yeni dönemde hamle yapan, ekonomide ön alan illerden biri haline getireceğiz. Erzurum; sınırlarının ötesinde ağırlığı olan bir ilimizdir. Erzurum’un gelişmesi demek Doğu Anadolu’nun gelişmesi demektir.”

 
Güneş Vakfı, Cinisli’yi ağırladı
 
Erzurumspor'da sözleşme heyecanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir: ‘Erzurum İpek Yolu’nun kalbi’
Milletvekili Aydemir’in, Bakanlık bütçesi görüşmelerinde dile getirdiği ...
Abdurrahman Gazi Vakfında Kavaz dönemi
Abdurrahman Gazi Vakfında yapılan olağan genel kurulda genel başkanlığa Abdulkerim Kavaz seçildi.
Aile ve çocuk dostu yapımlar teşvik edilecek
Milletvekili Aydemir’in, Bakanlık bütçesi görüşmelerinde dile getirdiği ...
 
Pasinler AK Parti'ye yeni vizyon
AK Parti Pasinler İlçe Başkanlığı, yeni hizmet binasının açılışı partililerin ...
Başkan Korkut'tan AK Gençliğe hizmet sunumu
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Yakutiye ...
"İdlib’de zafere ulaşılacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “İdlib operasyonunu da, sonraki adımlarını ...
 
AK Partili Yazıcı'dan "ittifak" açıklaması
Yazıcı, AK Parti’nin MHP ile ittifak formülünün temel nitelikleriyle ilgili, ...
Uyuşturucu tacirlerinden kuryeye mektuplu talimat
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yapılan operasyonda yakalanan ve valizinde ...
Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standarları Kurumu, Aile ve Sosyal ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva