Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
23 Mayıs 2023 Salı - 13:15

Aydemir:Cumhurbaşkanımız dadaşların kırmızıçizgisi

Saha çalışmalarında dadaş nabzını tutukları, toplumun her kesiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefayı milli irade düzeyinde kırmızı çizgi olarak gördüğünü söyleyen Aydemir, ‘Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılının lideri olmasında hem fikir' dedi.

Aydemir:Cumhurbaşkanımız dadaşların kırmızıçizgisi

25, 26 ve 27’inci dönem AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum ticaret sektöründen hizmet sektörüne, iş adamlarından bilim camiasına, emeklisinden emekçisine, yaşlısından gencine, Sayın Cumhurbaşkanımıza destekte tek yürek. Bu seçkin bir Erzurumluluk duruşudur.’  dedi

ERDOĞAN ADI MİLLİ İRADENİN KIRMIZIÇİZGİSİ

Milli iradenin teveccühünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sadakatle ifade bulduğu, TBMM’de çoğunluğun Cumhur İttifakından oluştuğunu belirten Aydemir, ‘Türk Milleti aynı desteği; milli ufuk çizgisini belirleyen, savunmadan enerjiye, turizmden eğitime, ulaşımdan sağlığa hemen her alanda reform ve yatırımlarla küresel gündem oluşturan Sayın Cumhurbaşkanımıza da verecektir.’ kaydını düştü.

28 MAYIS YENİ BİR AK SAYFA

Saha çalışmalarında dadaş nabzını tutukları, toplumun her kesiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefayı milli irade düzeyinde kırmızıçizgi olarak gördüğünü söyleyen Aydemir, ‘Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılının lideri olmasında hem fikir. Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızı milli vicdanın sesi, mukaddesata bağlılığın ifadesi, istikbalinin mimarı olduğunu biliyor. Halkın irfanı yalan ve iftira siyaseti güdenlere galip gelecek, 28 Mayıs, Türk Siyasi Tarihinde yeni bir AK sayfa olacaktır. ‘ dedi.

AYDEMİR SAHADA

Aydemir, Cumhurbaşkanlığı seçimi alan çalışmalarına Kızılay Başkanlığı, Rüstempaşa Çarşısı ziyaretleri, Atatürk Üniversitesi Mimarlık, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Öğrenci dekanlığı düzeyinde istişareleriyle devam etti. Yakutiye Gürcükapı’da esnaf ve vatandaşlarla görüşen Aydemir Erzurum’un nabzını tuttu, öngörüleri tespit etti.

RÜSTEMPAŞA ESNAFIYLA MÜŞAVERE

Erzurum’un marka alışveriş sahalarından birisinin Rüstempaşa Çarşısı olduğunu kaydeden Aydemir, esnaf ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Ziyaretimizde esnaf kardeşlerimizle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizi çağlar üzerinden aşırtan 21 yıllık yönetim tarzını sohbet mevzuu ettik. Esnafımız 28 Mayıs’ı seçim zaferine çevirme kararlılığında. Verecekleri desteğe müteşekkiriz. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN KIZILAY İSTİŞARESİ

Kızılay Erzurum Şubesini ziyaret eden Aydemir,  Başkan Hüseyin Bozhalil ve yönetim kurulu üyeleriyle 28 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek kararlılığının her dadaş yüreğinde var olduğunu aktaran Aydemir, ‘Her vakit destekleriyle gücümüze güç katan ve kardeşlerimizle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın safında dimdik duran dadaş meşrepli kardeşlerimizle iftihar ediyoruz. ‘ değerlendirmesinde bulundu.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

Aydemir istişare odaklı saha çalışmalarını Atatürk Üniversitesinde devam ettirdi.  Veteriner Fakültesini ziyaretinde Dekan Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam ve akademisyenlerle görüşen Aydemir, ‘

İftihar sayfalarımızdan birisi olan Veterinerlik Fakültesini ziyarette, eşi emsali olmayan yatırımlarla yaratılana merhametin hayata yansıtılan fotoğrafını gördük. Dekanımıza, değerli akademisyenlerimize minnettarız. Sohbetimizde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bilimsel sahadaki yatırımlarına vurgu hak tesliminin olmazsa olmazıydı.’ açıklamasında bulundu.

BİLİM İNSANLARIYLA İSTİŞARE

Üniversitedeki istişare ziyaretlerini Mühendislik Fakültesi ziyaretiyle devam ettiren Aydemir, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Recep Sadeler ve akademisyenlerle Erzurum’un yükseköğretim vizyonuna ilişkin tespitleri paylaştı. Aydemir, ‘Mühendislik Fakültesi ziyaretimizde, değerli dekanımızın eğitim dünyamıza dönük düştüğü kayıtlar ışığında önümüzdeki 5 yılın değerine atıfla, 28 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin paylaşımlarda bulunduk ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile eğitimde alınan mesafenin önemine vurgu yaptık. ‘ dedi.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Aydemir ve ekibinin bir diğer ziyaret adresi Mühendislik Fakültesi oldu. Dekan Prof. Dr. Recep Sadeler ve Fakülte akademisyenleriyle bir araya gelen Aydemir, Fakültenin Türk Yüksek Öğretim vizyonu odağındaki seçkin konumuna işaret etti. Aydemir, ‘Mühendislik Fakültesi ziyaretimizde, değerli dekanımızın eğitim dünyamıza dönük düştüğü kayıtlar ışığında önümüzdeki 5 yılın değerine atıfla, 28 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin paylaşımlarda bulunduk ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile eğitimde alınan mesafenin önemine vurgu yaptık. ‘ aktarımında bulundu.

KAZIM KARABEKİR EĞİTİM FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Atatürk Üniversitesi düzeyinde Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ufuk Şimşek’i ziyaret eden Aydemir, ‘’Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi sahasında en seçkin bilim yuvası. Bu nadide adrese ziyarette bulunduk ve 28 Mayısın tarihi bir kavşak olduğuna işaretle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la eğitimde aldığımız eşsiz mesafeye vurguda bulunduk. ‘ dedi.

Aydemir daha sonra Öğrenci Dekanlığını ziyaret ederek, Dekan Prof. Dr. Yaşar Totik ve çalışma ekibiyle bir araya geldi.

FEN FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Aydemir ve beraberindeki heyetin Üniversitedeki son durağı Fen Fakültesi oldu. Dekan Prof. Dr. Turgay Şişman’ı ziyaret eden Aydemir, istişareye katılan akademisyenlerin tespitlerini dinledi. Aydemir, ‘Ülkemizin gözbebeği Atatürk üniversitemizin Fen Fakültesini ziyaret edip değerli Dekan ve akademisyenlerimizle hali ahvali değerlendirdik. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle gelecek 100 yılın şekilleneceğine işarette bulunmak sohbetimizin nirengi noktası oldu. İlgilerine minnettarız. ‘ açıklamasında bulundu.

 
Organları ile 7 hastaya umut oldu
 
Sekmen’den İlçe buluşmaları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: 'Bunu kabul edemeyiz'
Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, "Parlamenter sisteme ...
Yurdagül’den muhalefete sert tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Sırf ...
Bahçeli: 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ...
 
Aydemir: Cumhurbaşkanımız dünyada en yetkin lider
25, 26 ve 27’inci dönem Erzurum AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ...
‘Gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır’
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, ...
Yurdagül’den 19 Mayıs mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını ...
 
Akdağ: ‘28 Mayıs ile yüzüncü yılın adımları atılacak’
Eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, 28 Mayıs ...
MHP Büyükşehirler oy oranı açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde ...
'Başarımızı Cumhurbaşkanımızın dirayetine borçluyuz'
Ak Parti 25, 26 ve 27’nci dönem Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milletime ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva