Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
İşgücü istatistikleri açıklandı
İşgücü istatistikleri açıklandı
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
HABERLER>ARAŞTıRMA
30 Temmuz 2012 Pazartesi - 04:05

Akdağ'dan milli birlik mesajı

Bakan Akdağ, “Bu ülkede kökeni, ana dili ne olursa olsun, etnik yapısı ne olursa olsun hepimiz birbirimizle kardeşiz." dedi

Akdağ dan milli birlik mesajı

Muradiye ilçesinden Erciş'e geçen Bakan Akdağ, Erciş Belediye Başkanlığı tarafından onuruna verilen iftar yemeğine katıldı. Program öncesi vatandaşlara seslenen Bakan Akdağ, terör örgütü PKK’ya, koşulsuz bir şekilde silah bırakması çağrısında bulundu. Akdağ, "Bu Ramazanın bereketini, rahmetini vesile kılarak bu ülkenin huzurunu büyük ölçüde bozan, bozmaya çalışan eli silahlı terör örgütüne yine Erciş'ten sesleniyorum. Bu silah kayıtsız, şartsız bırakılmalıdır. Çünkü silahla ve şiddetle Türkiye'de çözülebilecek hiç bir mesele yok. Hiç bir mesele silahla dağa çıkarak ve insanları öldürerek çözülemez. Bu ülkede kökeni, ana dili ne olursa olsun, etnik yapısı ne olursa olsun hepimiz birbirimizle kardeşiz.
Bu kardeşlik hem inanç temelinde var, hem tarih hem kültür temelinde var. Birlikte bu vatanı bir vatan olarak inşa ettik. Bizim dedelerimiz Çanakkale'de, Allah'u Ekber Dağları'nda, Erzurum'da birlikte şahadet şerbetini içtiler. Biz birbirimizden kız aldık, kız verdik. Şöyle iki göbek, üç göbek ötesine gidin. Kim Türk'lerden kız almamıştır, kim Kürt'lere kız vermemiştir, kim Araplarla evlenmemiştir. Allah için bu namertlik hizmetini Türkiye'nin üstünde hâlâ tüten bir ateş olarak yakmaya çalışanlar, akıllarını başlarına alsınlar. Biz birbirimizden ayrılamayız. Bizi bir birimizden ayıramazlar. Biz istiyoruz ki, gençlerimiz iş bulsun, aş bulsun, onları everelim. Tertemiz, huzurlu bir şekilde yaşasınlar. Aileler, anne ve babalar olarak başka bir arzumuz yok. Bu mübarek günleri vesile bilerek kardeşliğimizi pekiştireceğiz" dedi.
Güncel gelişmelere değinen Akdağ, "Allah'tan temennimiz odur ki, hem Suriye'deki diktatöryel bakışın, duruşun bir an önce sona ermesi mümkün olur. Bunu bu iftar vaktinde Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. Hem de Maymar'daki, diğer adıyla Burma'daki Müslüman kardeşlerimizin çilesi bir son bulsun. Buradan sadece dua etmekle kalmıyoruz. Dünyanın bu işlere 'dur' diyebilecek bütün kuvvetlerine, başta BM olmak üzere, çok yakın bir zamanda depremin vurduğu bu güzel ilçemizden sesleniyoruz" diye konuştu.
Bakan Akdağ, depremlerin ardından Türkiye'nin çeşitli illerinden Erciş ve Van'a gelerek burada hizmet veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Akdağ'a konuşması sonunda Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu tarafından plaket takdim edildi.
Ezanın okuması ile sofraya oturan Bakan Akdağ, iftar sonrası Kışla Camii'nde akşam namazını kıldı. Kışla Konteyner Kenti'nde bulunan Kadın Toplum Merkezi'ni de ziyaret eden Bakan Akdağ, daha sonra aynı camiye gelerek teravih namazını eda etti.
Ardından bazı ailelere ve AK Parti Erciş ilçe Teşkilatı’nı ziyaretlerde bulunan Akdağ, geç saatlerinde Van’a hareket etti.
 
 

 
Bu da elbise polemiği
 
Hak yerini bulacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şiddete hayır...!
Şiddetin Sosyal Dinamiklerinin Anlaşılması ve Önleyici Stratejiler Geliştirilmesi ...
Kazazedelere vefa...
BEAH kavşağında elim bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren 5 genç, vefatlarının ...
Diyanet iddiaları çürüttü
Diyanet İşleri Başkanlığı, imsak vaktinin yanlış hesaplandığıyla ilgili iddialara cevap verdi
 
ASİMED'den tepki daveti
Eğilmez, Fransa’da “Yeni Bir Ermeni Yasa Tasarısı Gerekli mi?” anketi ...
Aziziyeli hizmetlere not verdi
Abdulhamit Han Mahalle Muhtarı Çetin, Aziziye Belediye Başkanı Cengiz’le ...
TESK uyardı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ...
 
Bu da Özel Gün enflasyonu
Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanan özel gün ve haftalarda büyük bir enflasyon yaşanıyor.
KUDAKA'dan bölgesel bilgilendirme
KUDAKA uzmanlarınca yapılan sunumda yeni teşvik sisteminin getirdiği yenilikler anlatıldı
Erzurum'da araç başına 8 kişi düşüyor
TÜİK Mayıs ayı Motorlu Karataşıtı istatistik sonuçlarını açıkladı.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva