Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>TÜRKÄ°YE
20 Nisan 2015 Pazartesi - 09:23

‘Seni Millet durdurmuş’

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda 3. köprü projesini durduracağını iddia ettiğini hatırlatarak, "Durduramazsın kardeşim. Çünkü millet durdurmuş seni 60 senedir." dedi

‘Seni Millet durdurmuş’

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda 3. köprü projesini durduracağını iddia ettiğini hatırlatarak, "Durduramazsın kardeşim. Çünkü millet durdurmuş seni 60 senedir. Sen bu havaalanını durduramazsın. 3. Boğaz Köprüsü’ne de geldik mi durduracağız diyorlar. Ya seni millet durdurmuş sen nereye geleceksin ki boğaz köprüsünü durduracaksın" şeklinde konuştu.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, seçim çalışmalarına Beykoz'de devam etti. Beykoz’da geç saatlere kadar süren 3 farklı programa katılan Güllüce, CHP’yi topa tuttu.

GÜLLÜCE HALKA SESLENDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin Beykoz’daki il durağı, Gümüşsuyu Mahallesi’ndeki tapu dağıtım töreni oldu. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in de katıldığı törende vatandaşların tapularını dağıtan Bakan Güllüce, vatandaşlara hitap etti.

CHP’nin iktidara gelmesi durumunda bazı projeleri durduracağını söylediğini hatırlatan Güllüce, “Durduramazsın kardeşim. Çünkü millet durdurmuş 60 senedir. Sen bu havaalanını durduramazsın. Marmaray’ı 3 sene uzattıklarını biliyorsunuz değil mi. Marmara 3 sene önce bitecekti. Belli yaştakiler bilirsiniz. 1. Boğaz Köprüsü’ne de karşıydı bunlar hatırlıyorsunuz değil mi. Peki 2. Boğaz Köprüsü’nde rahmetli Turgut Özal’a neler yaptığını hatırlıyorsunuz değil mi. Şimdi 3. Boğaz Köprüsü’ne de geldik mi durduracağız diyorlar. Ya seni millet durdurmuş sen nereye geleceksin ki boğaz köprüsünü durduracaksın. Sen gelemeyeceksin ki durdurasın zaten” şeklinde konuştu.

Milletin böyle bir durumda CHP’yi tercih etmeyeceğini belirten Güllüce, bu bayrağın altında yaşayan 78 milyon insanın yapılan projelerden kıvanç duyması gerektiğini söyledi.

Projelerin devam etmesi açısından 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu dile getiren Güllüce, “Bu seçim şu. Bu projeler dursun mu devam etsin minin oylaması. Yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti Altay ismindeki tankı kendisi yapmak üzere yola çıktı. Devam etsin mi, kapansın yapmasın mı. 3 katlı dünyada ilk defa karşıya geçilecek tünel. Bu proje yapılsın mı, yapılmasın mı. Kendi uçağını yapmaya yeltenen bir ülkeyiz. Şahin adında uçak yapacağız. Türkiye’nin uçak yapma projesi devam etsin mi etmesin. İşte 7 Haziran bundan önemli dostlar” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Bakan Güllüce’ye günün anısına hediye takdim edildi.

"YOKSA BİZ BU KANUNU 10 KEZ ÇIKARIRDIK"

Bakanı İdris Güllüce'nin bir sonraki durağı AK Parti Beykoz Tokatköy Mahallesi Danışma Meclisi toplantısı oldu. AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Külünk’ün de katıldığı programda konuşan Güllüce’nin gündeminde bu kez kentsel dönüşüm yasası vardı.

Meclise gelen İç Güvenlik Paketi’ndeki gecikme nedeni ile yasanın çıkarılamadığını hatırlatan Güllüce, “Geri dönümle ilgili torba yasa yetişmedi. Belediye başkanlarımızın ortak imzası ile bize müracaatlar oldu. Biz meclise havale ettik bunu ve geri dönümle ilgili bir değişiklik yapmayı düşündük. Bunu yaparsak mutlak korumayı kastetmiyorum ama geri dönümde bir rahatlama olacak değişikliği yapacaktık” dedi.

Bu sırada bazı partilerin HDP’nin yanında yer aldığını ve meclisteki görüşmelerin uzadığını kaydeden Güllüce, “Türkiye’de güvenlik olsun, Türkiye’de maske giyerek insan öldürülmesin, molotof kokteyli ile evler yakılmasın, kaymakamlıklar yakılmasın, Amerika’dan ya da başka bir ülkeden aldıkları emirlerle polisler katledilmesin diye bir güvenlik yasası çıkarmaya karar verdik. Ama bu yasa çıkarken o kayıtlara bir bakın, o hallere bir bakın MHP, CHP, HDP kürsünün etrafını sarıp, birlikte türküler söylemekten, bağırmalar çağırmalar. Meclis çalışabileceği verimliliği yüzde 10’u ile ancak kanun çıkartabildi. Yoksa biz bu kanunu 10 kez çıkarırdık” diye konuştu.

Bakan Güllüce yoğun programına Beykoz Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı ile devam etti.

AK Parti 1. Bölge milletvekili adayı Coşkun Koç’un da katıldığı programda konuşan Güllüce, Türkiye’nin özgürlükler konusunda çok mesafe katettiğini belirterek, “Bugünlere şükretmek lazım. Yarabbi bugünleri bize arattırma demek lazım. Niye biliyor musunuz. 28 Şubatlar’da ben belediye başkanıydım. Ben kutlu doğum haftası kutlayamıyordum biliyor muydunuz. Peki ne yaptık biz. Tuzla Gülistan olsun diye bir slogan yaptık. Gülistan programları yaparak kutlu doğum yaptık” diye konuştu.

Dünya üzerinde 1985 yılında yapılan bir araştırmaya değinen Güllüce, bu araştırmaya göre Müslümanlığın hızlı bir şekilde artış gösterdiğini ve bu artışı gören bazı güçlerin ise laboratuvarlarda Müslümanlıkla ilgisi olmayan kişiler üreterek örnek gösterdiklerini söyledi. Bu şekil Müslümanlardan uzak durulması tavsiyesinde bulunan Güllüce, Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olmasını diledi

 
Erzurum’da eğitime ‘Sağlıklı’ destek
 
K. Şeker Orhangazi’yi puansız gönderdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Anlamlıdır bizim kardeşliğimiz’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Değerli Cumhurbaşkanı Nazarbayev’le ...
'Aldıkları kararlar yok hükmündedir'
Erdoğan, ‘Soykırım gibi geçmişte kesinlikle olmamış bir şeyi mutlak bir ...
‘Sivil anayasa önceliğimiz’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Cumhuriyetimizin ...
 
‘Soykırım diye bir lekemiz yok’
Erdoğan, Papa’nın 1915 olaylarına ilişkin “soykırım” sözünü kullanması ...
Güllüce’yle bir ilk
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir arşiv müzesi kuracaklarını ...
‘Papa'yı kınıyor ve uyarıyorum’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tarihçilerin işini siyasetçiler, ...
 
Ala: ‘Saldırganlar etkisiz hale getirildi’
İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Ağrı'da 4 askerin yaralandığı saldırıyı ...
“Bu ülke, bu millet kıskanılan bir millettir”
Türkiye’nin hem bulunduğu coğrafyanın hem de milletin kadim tarihinden ...
Davutoğlu gündemi değerlendirdi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Üst limitim yok. Birisi iddialı giriyorsa zaten, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva