Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘TBMM Türkiye demokrasisinin kalbi’
‘TBMM Türkiye demokrasisinin kalbi’
'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir'
'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir'
Bahçeli: 'Bölücü alçaklar bu milletin evladı olamazlar'
Bahçeli: 'Bölücü alçaklar bu milletin evladı olamazlar'
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi
HABERLER>GUNDEM
18 Eylül 2014 Perşembe - 10:44

‘Erzurum’un huzuru Türkiye’nin huzuru demektir'

Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret ve Ssangyong yetkili satıcısı YMY Otomotiv tarafından araç tanıtımı yapıldı.

‘Erzurum’un huzuru Türkiye’nin huzuru demektir

Tanıtımda İş adamlarına, yatırımcılara seslenen Vali Altıparmak, ‘’Erzurum’un huzuru Türkiye’nin huzuru demektir. Erzurum’un gelişmesi kalkınması, Türkiye’nin kalkınması gelişmesi demektir’’ dedi.

Erzurum -Tortum karayolu üzerindeki YMY Otomotivde düzenlenen programa Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları ile iş adamları katıldı.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, programa şehir dışından katılan iş adamlarını Erzurum’a yatırım yapmaya çağırdı. Vali Altıparmak, ’’Ben Erzurum için çok ümitliyim. Hiç endişeniz olmasın. Bu şehir sahipsiz değil. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın‘’ dedi.

Özellikle Erzurum’a yatırım için gelen iş adamlarına tüm kurumlarla birlikte ortak akıl yoluyla, bütün imkânların sağlanması için çalıştıklarını belirten Vali Altıparmak, “şehrin sahibi sadece Valisi, Belediye başkanı değil, bu şehrin sahibi Erzurumludur. Biz bunu bilir bunu söyleriz. Bizler sadece elimizden geldikçe rehberlik etmeye çalışırız. Erzurumlu’ nun Erzurum’a sahiplenmesi lazım’’ diye konuştu.

BİZ ERZURUM İÇİN ÖNCE BİR HAYAL KURMALIYIZ. O HAYALİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞMALIYIZ

Yeni yatırımlar açısından 2. Organize Sanayi Bölgesinin lokomotif görevini üstleneceğini belirten Vali Altıparmak, konuşmasında şunları söyledi : “Biz Erzurum için önce bir hayal kurmalıyız. O hayalin önündeki engelleri kaldırmak için hep beraber çalışmalıyız. Vali ayrı, Belediye ayrı, İşadamı ayrı, Parti ayrı değil, hep bir araya gelip birlikte çalışmalıyız. Tüm işadamlarını Erzurum’a yatırım yapmaya davet ediyoruz. Erzurum ulusal bir merkezdir. Uluslararası bir merkez olmaya da adaydır. Yeter ki üretim olsun cazibesi artsın. 2. Organize Sanayi Bölgesi için çok önemli bir aşamaya geldik. Gelecek yatırımcıya kapımız her zaman açık. Yatırımcının hiçbir sorunu olmadan tüm aşamaları geçmesi lazım. Ona daha fazla yer bulabilmenin gayreti içerisindeyiz.

‘’Erzurum’u bir yatırım üssü görüp buraya yatırım yapmak gerçekten önemli. Gürcistan Azerbaycan ve İran’ı dikkate aldığımız zaman burada üretilen ürünü oralarda satacak şekilde, Erzurum büyük bir potansiyele sahiptir’’ diye konuşan Vali Altıparmak; “Erzurum’a geldiğimizde arkadaşlarımızla karamsar bir havanın estiğini görüyorduk. Bugün baktığımızda yapılan çalışmalarla çok ciddi anlamda değişiklikler olduğunu görebiliyoruz. Yatırım iklimi anlamında olumlu bir hava gelişti, pozitif bir bakış açısı var. Şehrin havası değişti, ümitler yeşerdi. Burada da olabilir denmeye başlandı. Şehrin o karamsar sokakları her geçen gün aydınlanmaya başladı. Bu şehrin geleceği açısında çok çok önemlidir” dedi.

BU ŞEHİR SAHİPSİZ DEĞİL BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Vali Altıparmak ayrıca,‘’Ben Erzurum için çok ümitliyim, hiç endişeniz olmasın. Tüm kurumlarımızla ortak akıl yoluyla hep beraber her şeyi halletmeye çalışıyoruz. Bazı insanlar şu iş ne oluyor, bu iş ne oluyor diyebiliyor. Bizler her gün basın toplantısı düzenleyip bu iş şöyle, bu iş böyle gidiyor diyemeyiz. Bunu bizden beklemeyin. Basınımızın özellikle bu konularda bizi anlamasını bekliyoruz. Biz böyle yaparsak diğer işleri ne zaman yapıyorlar diye başka söylemler ortaya çıkıyor. Bizler çalışıyoruz, kimsenin endişesi olmasın, rahat olun. Bu şehir sahipsiz değil bundan kimsenin şüphesi olmasın’’ diye konuştu.

Erzurum için burada yatırım yapanların dışında İstanbul’da da yatırımcılarla da bir araya geleceklerini söyleyen Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, “Erzurum’un tüm imkânlarını onlara sunacağız. 2. Organize Sanayi bu işin lokomotifi olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 
Kuzeydoğu Anadolu Ekonomi Gerçeği
 
‘Gazilerimiz başımızın tacıdır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TESK Yönetim Kurulu açıklandı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) 19’uncu Olağan ...
Dadaşlardan Irak Türkmenlerine yardım eli
Erzurum Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Irak’ta büyük sıkıntılar ...
Kaymakam Boylu’ya duygusal uğurlama
Köprüköy ilçe kaymakamı Ersin Boylu’nun son çıkan mülki idare kararnamesiyle ...
 
Kanal geçişleri bu gece yapılacak
Türksat 4A’ya geçecek olan televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri ...
Kuzgun’da iş güvenliği toplantısı
Kuzgun Barajı’nda iş güvenliği toplantısı yapıldı.
Tapu ve Kadastro’da torba yasa sevinci
Tapu ve Kadastro çalışanlarının, tapudaki işlemlerden dolayı yaptığı hatanın ...
 
Koop-İş’ten taşeron işçilere destek
Koop-İş Sendikası düzenlediği basın toplantısında, taşeron işçilerinin ...
Erzurum Eğitim Bir-Sen tespitlerini paylaştı
Eğitim Bir Sen Erzurum Şube Başkanı Mustafa Karataş, Milli Eğitim Bakanlığı’nda ...
Velilerden Altıparmak’a sevgi gösterisi
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva