Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
24 Nisan 2015 Cuma - 15:38

‘Erzurum AK iktidarlarla kendini fark etti’

İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Yakutiye ilçesine bağlı Gürcükapı, Sanayi ve Hilalkent semtlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Erzurum AK iktidarlarla kendini fark etti’

İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Yakutiye ilçesine bağlı Gürcükapı, Sanayi ve Hilalkent semtlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Ala, “Ak kadrolar olarak 7 Haziran’dan sonra da ak hedeflere ulaşmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum’daki seçim çalışmalarına hız verdi. Erzurum Milletvekili adaylarının her birinin ayrı bölgelerde seçim çalışması yaptığı AK Parti’de, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, Erzurum’un merkez ilçelerinden Yakutiye’deki seçmenlerle bir araya geldi. Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Coşkun Dilaver ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Polat’ın da katıldığı seçim gezisi kapsamında Efkan Ala, Gürcükapı, Sanayi ve Hilalkent’te vatandaşlara hitap etti, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un da Ala’ya eşlik ettiği seçim ziyaretlerine vatandaşların ilgisi büyük oldu.

“SORUMLULUĞUMUZ SADECE TÜRKİYE DEĞİL”

İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, partisinin Sanayi ve Hilalkent mahalle teşkilatlarını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin kalkınma zorunluluğuna dikkat çekti. Ala, “Bize biçilen rol elbette sadece Türkiye içinde gelişmek ve kalkınmak değildir. Bizim elde edeceğimiz başarı, Ortadoğu’yu, Orta Asya’yı ve Balkanlar’ı da yakından ilgilendiriyor. Bu bölge ülkeleri de, Türkiye’de olup biteni yakından izliyor, takip ediyor. O bakımdan bizim sorumluluğumuz sadece Türkiye’nin kendisi ile sınırlı değil, çünkü Türkiye artık hızla gelişen ve büyüyen bir dünya ülkesi. Biz işte bunu da hesaba katıyoruz” diye konuştu.

EFKAN ALA: ERZURUM YARINLARINDAN EMİN HALE GELDİ

Milletvekili adayı Efkan Ala, AK Parti hükümetleri sayesinde Türkiye’de artık şehirlerin bile birbirleriyle yarışır hale geldiklerine işaret etti. Ala, Erzurum’un 10 yıl önceki konumu ile bugünkü konumu arasında uçurumlar kadar fark bulunduğunu ifade ederek, “Erzurum, adını bugün dünya turizm literatürüne yazdırmış bir şehir. Erzurum, tarımda, hayvancılıkta, eğitimde ve sağlıkta, ticarette ve kültürde hızlı bir gelişim trendi yakalamış bir şehir haline geldi. Erzurum artık kendini fark etti; kendinden ve geleceğinden emin bir hale geldi. Tabi Erzurum’un böyle bir konum elde etmiş olması, AK Parti iktidarları sayesinde oldu. Bu hamleler devam edecek, 7 Haziran’dan sonra da Erzurum yine AK Parti iktidarı sayesinde hızına hız katacak” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN DUASI VE DESTEĞİYLE BUGÜNLERE GELDİK”

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri de ziyaret etti. Oto servislerinde yönetici ve çalışanlarla sohbet eden Efkan Ala, yaşlılara özel ilgi gösterdi. Onlardan hal-hatır soran ve dualarını eksik etmemelerini isteyen Efkan Ala, 7 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olacağına dikkati çekerek, “Biz bugünlere milletimizin dualarıyla ve destekleriyle geldik. Türkiye’nin bugün geldiği nokta da, yine bu necip milletin dua ve niyazları sayesindedir. 7 Haziran ve sonrası için bizi muzaffer kılacak olan da, yine milletimizin duası ve desteği olacaktır” şeklinde konuştu.

Efkan Ala, seçim ziyareti için gittiği her yerde vatandaşları Cumartesi günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Erzurum mitingine çağırmayı da ihmal etmedi.

 
Erzurum semasında dualar ve aminler buluştu
 
Büyükşehir’den Sanat Otobüsü açılımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’den Türkiye’de bir ilk
Aziziye Belediyesi bir ilke imza atarak, Türkiye’de ilk defa zeka oyunları ...
Aydemir’den AK davet
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurumluları ‘AK Buluşma’ya davet etti.
Davutoğlu: '‘Mazlumlarla hareket edeceğiz’'
Başbakan Davutoğlu, "Emperyalizme karşı nerede bir ses yükselirse onun ...
 
DABKON, Fırat’a yapılan saldırıyı telin etti
Doğu Anadolu Basın Konseyi AK Parti milletvekili adayı Abdurrahim Fırat’a ...
Taşkesenlioğlu seçim turunda
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları ...
Fırat Yakutiye’deydi
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Yakutiye İlçe Başkanı ...
 
Aydemir:‘Oltu Erzurum’un sinerjisi’
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Oltu AK Parti iktidarları ...
AK Parti’nin farkı ‘özne’ olmasıdır
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "AK Parti'nin en önemli farkı Türk siyasetindeki özne olmasıdır" dedi.
Yeşilyurt: ‘Saldırılar bizi yıldıramaz’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Tekman İlçesinde seçim çalışmaları ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva