Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
20 Temmuz 2020 Pazartesi - 10:01

“Şükürler olsun yeniden Süper Lig’deyiz”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un olağanüstü bir performans sergileyerek 5 yıla tam 4 şampiyonluk kupası sığdırdığını vurgulayan Sekmen, “Bugünlere hep mücadeleyle geldik; kaldırdığımız her şampiyonluk kupasına alın terimizi, üstün çabamızı, inancımızı ve samimiyetimizi doldurduk' dedi.

“Şükürler olsun yeniden Süper Lig’deyiz”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükseldi. Sezonun son karşılaşmasına Kazım Karabekir Stadyumu’nda Ümraniyespor’la çıkan mavi beyazlı ekip, sadece maçı kazanmakla kalmadı, aynı zamanda Süper Lig biletini de kestirmiş oldu. Ümraniyespor’u 4-1’lik skorla deviren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ikinci kez Süper Lig’e çıkmaya hak kazanırken, mavi beyazlı kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen de, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşayanlar arasındaydı. Karşılaşmayı başından sonuna kadar takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hakemin son düdüğüyle birlikte soluğu yeşil sahada aldı. Futbolcular ve teknik heyetle teker teker kucaklaşan Sekmen, elindeki Erzurumspor bayrağıyla stadyumda hem tur attı, hem de mavi beyazlı ekiple beraber protokolü selamladı.
Başkan Sekmen, sürpriz üstüne sürpriz yaptı
Erzurum’a şampiyonluk coşkusu yaşatan B.B. Erzurumspor için Başkan Sekmen’in sürprizleri üst üste geldi. Pandemi tedbirleri dolayısıyla maçı stadyumda izleyemeyen taraftarlar için Havuzbaşı Kent Meydanı’nda dev bir ekran kurulmasını sağlayan Sekmen, bir gecede hazırlattığı şampiyonluk otobüsüyle de takdir topladı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait şantiyede bir gecede yapılan üstü açık otobüs, şampiyonluk sevincini yaşayan futbolcuları Kazım Karabekir Stadyumu’ndan alarak şehir merkezine yönelirken, Başkan Sekmen, şampiyonluk turuna çıkan futbolcuları yine yalnız bırakmadı. Binlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde şehir merkezine ulaşan otobüs, Cumhuriyet Caddesi’nde adeta insan seline dönüşen coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş’ten, Teknik Direktör Mehmet Özdilek’e, futbolculardan teknik heyet ve yöneticilere varıncaya kadar herkesin bir arada taraftarları selamladığı otobüste, Başkan Sekmen’e gösterilen ilgi de büyük oldu.
Başkan Sekmen, zafer turuna katıldı
“En büyük başkan, bizim başkan” sloganları arasında mavi beyazlı ekiple birlikte şehir turu atan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tesislere kadar eşlik ettiği futbolcuları ve teknik heyeti teker teker kutlarken, mavi beyazlı taraftarlara da hayırlı olsun mesajları gönderdi. Başkan Sekmen, akşam saatleri olmasına rağmen şehir merkezini ışıl ışıl bir hale getiren Erzurumspor taraftarlarının bu coşkuyu fazlasıyla hak ettiğini dile getirerek, “Biz, Erzurum’a bugüne kadar hangi sözü verdiysek, yerine getirdik. Erzurumspor’un Süper Lig’e yeniden yükseleceğinin sözünü de vermiştik, hamdolsun bu sözümüzü de tutmuş olduk. Erzurum’a, Erzurumspor’umuza, fedakar taraftarlarımıza ve Türk futboluna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
“Tertemiz mücadelemiz devam edecek”
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un olağanüstü bir performans sergileyerek 5 yıla tam 4 şampiyonluk kupası sığdırdığını vurgulayan Başkan Mehmet Sekmen, “Bugünlere hep mücadeleyle geldik; kaldırdığımız her şampiyonluk kupasına alın terimizi, üstün çabamızı, inancımızı ve samimiyetimizi doldurduk. Geçtiğimiz yıl çeşitli nedenlerle düştüğümüz Süper Lig’e bugün yeniden yükseldik, Erzurum’un, Erzurumspor’un adını Türk futbol gündemine yeniden oturttuk. Allah’ın izniyle bu mecrada artık kalıcı olacağız, tertemiz mücadelemize bundan böyle Süper Lig’de devam edeceğiz. Biz hak ettiğimiz yerdeyiz, çünkü bu şehrin ruhunda şampiyonluk hep oldu, olmaya da devam edecek” diye konuştu.
Öte yandan B.B. Erzurumspor’un Süper Lig’e yükselmesi, Türkiye gündemine de oturdu. Karşılaşmadan önce Twitter’deki Trend Topic (TT) sıralamasında zirveye oturan Erzurumspor, maçtan sonra da günün konusu oldu. Ana haber bültenleri, Erzurum’daki şampiyonluk coşkusuna geniş biçimde yer verirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla hem Erzurumspor’u tebrik etti, hem de taraftarlara sosyal mesafe uyarısında bulundu. Daha birçok bakandan milletvekiline, federasyon başkanlarından süper lig ekiplerine varıncaya kadar tebrik ve kutlama mesajlarının adeta yağmur gibi yağdığı Erzurumspor’a, sınırlar ötesinden de destek geldi. Real Madrid’de top koşturan dünyaca ünlü futbolcu Karim Benzema, Süper Lig’e yükselen Erzurumspor için Instagram hesabından kutlama mesajı paylaşırken, şampiyonluk coşkusunu dünya fenomeni olan Acun Ilıcalı ile Nusret Gökçe de paylaştı.

 
Tuzaklarını komandolar bozdu
 
Erzurum Haziran ayı denge verileri açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor kupasına kavuştu
TFF 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor kupayla poz verdi.
Taraftar Mavi Beyazlıları coşkuyla karşıladı
TFF 1. Lig'in 34. haftasında Erzurumspor, evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenerek, ...
“Hak edilmiş bir şampiyonluk elde ettik”
Özdilek, hak edilmiş bir şampiyonluk elde ettiklerini ifade ederek, “Bir ...
 
“Bu mutluluğu bizde yaşamayı isterdik”
“Bu mutluluğu bizde yaşamayı isterdik”
Erzurumspor’a Süper Lig’den tebrik yağmuru
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi üzerine BJK, FB, FS, Trabzonspor, ...
Kasapoğlu’ndan Erzurumspor’a tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF 1. Lig’de normal ...
 
Erzurumspor Süper Ligde
Erzurumspor evinde oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasını 4-1 kazanarak ...
PFDK’dan Erzurumspor’a 24 bin TL ceza
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK) sosyal mesafe kurallarına ...
‘Şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz’
BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yarın oynayacakları ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva