Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
ESKİ’den Tekman mesaisi
ESKİ’den Tekman mesaisi
HABERLER>SPOR
25 Eylül 2017 Pazartesi - 09:39

Özköylü: Kalemize gelen ilk top gol oldu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ikinci yarı bir şeyler yapmak için çalıştıklarını ama yeterli olmadığını belirtirken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da skor olarak istediklerini aldıklarını söyledi.

Özköylü: Kalemize gelen ilk top gol oldu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ikinci yarı bir şeyler yapmak için çalıştıklarını ama yeterli olmadığını belirtirken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da skor olarak istediklerini aldıklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 6. haftasında Erzurumspor, Boluspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki ekibin teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Mazeretin olmadığını dile getiren BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “10 gündür deplasmanlardayız. Antep’te 40 derecelik sıcakta top oynadık. 3 gün sonra İzmir deplasmanında yine 40 derecelik sıcakta ve 120 dakika top oynadık. Elimizdeki sakatlanan ve cezalanan oyunculardan dolayı maalesef böyle bir durumla karşı karşıya kaldık. Her şeye rağmen oyunu oynamaya çalıştık ama yeteri kadar bunu başaramadık. Kalemize gelen ilk top gol oldu” dedi.
Yedikleri ikinci golün bütün umutlarını yarı yarıya indirdiğini vurgulayan Özköylü, “Çünkü 45 artıda olan frikik golü herkesin direncini kırdı. O konuyu da içeride konuştuk. İkinci yarı bir şeyler yapmak için çalıştık ama yeterli olmadı. Yeterli olmayınca, sonuca yansımayınca geri dönemiyorsun. Yine de herkes elinden geleni yaptı ve yapmaya çalıştı. Bu kadar sıkıntılı bir dönem içinde olabileceğinin en iyisinin olduğunu düşünüyorum. Önümüze bakacağız. Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Dinlenmemiz gerekiyor. Aşırı sıcaklıklarda oynadığımızdan dolayı çok ciddi sıvı kayıpları oldu. Oynatamadığımız ve kadroya alamadığımız oyuncularımız var. Bunları biran önce toparlayıp, gelecek haftaki Adanaspor maçına daha derli toplu bir takım olarak çıkacağız” diye konuştu.

Boluspor Cephesi
Adanademirspor ve kupa maçında sonra sıkıntıya girdiklerini aktaran Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Çünkü 9 tane eksik oyuncumuzu bugün kadromuzda bulundurmadık. Bizim adımıza kağıt üzerinde çok büyük bir handikap gözükse de yerine oynayabilecek arkadaşlarımızın görevini layıkıyla yerine getirebileceğine emindik. Bugün ilk defa 11 de başlayan arkadaşlarımız vardı. Bunlar içinde bir şanstı. Bu tür şansları iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Oyun olarak istediğimiz oyunu oynadık. Skor olarak istediğimizi ve hatta azını aldık. Çünkü çok rahat 3'e ve 4'e ulaşabilecek pozisyonlar bulduk. Maalesef bunları değerlendiremedik. Burada önemli olan o pozisyonlar girmekti. Bundan önceki karşılaşmada genelde hücum oyuncuları pozisyonlara giriyor ve golleri atıyorlardı. Son bir iki haftadır orta sahadaki oyuncularımızın pozisyonlara girmesi ve gol atması takım içerisindeki üretkenliğimizi artırıyor. Bu da umut verici. Bugün sadece 3 puandan fazlasını kazandık. Takım içerisindeki rekabeti de artırdık. Artık herkes forması için oynamak zorunda ve bu da bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

 
Akdağ'dan referandum kararına ilişkin açıklama
 
Ankaragücü Samsun'u tek golle yendi: 1-0
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor - Boluspor maçını Bilgiç yönetecek
Erzurumspor’un Elazığ’da oynayacağı Boluspor karşılaşmasını İzmir Bölgesinden ...
PFDK’dan Nobre’ye 2 maç ceza
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK) Erzurumsporlu Mert Nobre’ye ...
Erzurum'da Passolig seferberliği
Erzurum taraftarının beklediği passolig sistemi, Kazım Karabekir Stadı’na ...
 
Erzurum 3. oldu
QNB Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Süper Finali 16-17 Eylül ...
Passolig turnike sorunu TRT Spor’da ele alındı
Cüneyt Ersan'ın sunduğu, eski futbolcu Hayri Ülgen ve Mehmet Özdilek’in ...
Altay- Erzurumspor maçı naklen A Spor’da
Altay- Erzurumspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak
 
Erzurumspor 11’inci sıraya demir attı
Erzurumspor toplam sıralamada 6 puanla 11, iç saha başarı sıralamasında ...
Erzurumspor – Altay maçını Şeker yönetecek
Erzurumspor’un Altay ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ...
Mert Nobre PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Erzurumsporlu Mert Nobre’yi ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva