Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Evlattan Ecdada uzanan köprü
Evlattan Ecdada uzanan köprü
Bolat: 'Taviz vermeyeceğiz'
Bolat: 'Taviz vermeyeceğiz'
TDT’de işbirliği gündemi
TDT’de işbirliği gündemi
Işıkhan’dan sıfır tolerans vurgusu
Işıkhan’dan sıfır tolerans vurgusu
Kurtulmuş: 'Bu ayıp bile dünya için yeterlidir'
Kurtulmuş: 'Bu ayıp bile dünya için yeterlidir'
HABERLER>SÄ°YASET
17 Mart 2018 Cumartesi - 12:40

Öz, güven tazeledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın 6. Olağan İl Kongresi coşkulu geçti. Mevcut Başkan Mehmet Emin Öz, güven tazeledi.

Öz, güven tazeledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın 6. Olağan İl Kongresi coşkulu geçti. Mevcut Başkan Mehmet Emin Öz, güven tazeledi.

Yakutiye Buz Hokey Salonunda yapılan 6. Olağan İl Kongresine Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı,  Zehra Taşkesenlioğlu,  İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe, Belde ve Teşkilat Başkanları ile partililer katıldı.

591 delegenin oyunu alarak yeniden AK Parti Erzurum İl Başkanlığına seçilen mevcut Başkan Mehmet Emin Öz, partililere birlik, beraberlik mesajı verdi.

ÖZ’ÜN SUNUMU

Başkan Öz, yaptığı konuşmada: “AK Parti, önce insan diyerek yola çıkan bir harekettir. Bizim siyasetimizin esası, temeli halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Ülkeye eser kazandırmaktır. Her bir vatandaşımızın mutluluğu için siyasi bir mücadele içerisindeyiz. Erzurum’umuzun mutluluğu için kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu yolda hiçbir fedakârlıktan asla ve asla kaçınmıyoruz.

Engelleri aşa aşa bu günlere geldik. 15 yıl dile kolay. Bir yandan darbecilerle mücadele ederken, vesayet odaklarını yenerken, bir yandan da milletimizin yıllardan beri hasret kaldığı hizmetleri de dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. Hiçbir terör faaliyeti, darbe teşebbüsü, ekonomik kriz ve engeller bu kutlu yürüyüşümüzü asla durduramadı. El ele verdik. Bir olduk beraber olduk. Türkiye’yi bu davayı hep birlikte sahiplendik. Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durduk. Bütün kasırgaları, bütün fırtınaları bütün saldırıları birlikte aştık. Bizler birer neferiz. Esas olan davamızdır. Esas olan Türkiye’dir. Biz sadece ülkemizin değil, bölgemizin de insanlığın da huzuru için refahı için çalışıyoruz.

15 yıldır uzun meşakkatli ve aynı zamanda başarılarla dolu bir süreyi sizlerle beraber yürüdük. Tehditlere, baskılara boyun eğmedik. Milletin emanetine her zaman sahip çıktık. 15 Temmuz karanlığını inançla, cesaretle aydınlığa dönüştürdük. Milletimiz 15 Temmuz gecesi her bir ferdi kahraman oldu. Alçaklara geçit vermedi. Ay yıldızlı bayrağımız inmedi, ezanlarımız dinmedi. FETÖ alçaklarına gereken dersi verdiniz. O gece Dadaşlar Diyarı Erzurum’da destan yazdı. Türkiye üzerinde karanlık hesaplar yapan herkese verilmiş anlamlı bir cevaptır. O gece bu millet istiklaline istikbaline sahip çıkmıştır. 6. Olağan İl Kongremiz Ülkemize, Erzurum’umuza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

YÖNETİM KURULU

Mehmet Emin Öz Başkanlığı’nda yeni yönetim şöyle oluştu: Muhammet Sunar, Akif Hoş, Enver Mutlu, Hakan Karadabağ, Metin Barlak, Onur Temiz, Ali Kemal Şahintürk, Hakan Yakut, Ferhat Binici, Sedat Ötleş, Ömer İncioğlu, Abdurrahman Tekintongaç, Abdulkadir Özcan, Abdulkadir Bulut, Muhammet Sıddık Mazlumoğlu, Durmuş Kılıç, Suat Aksu, Necdet Yaylalı, Nurdan Efe, İsmail Gülesin, Nuh Şenol, Burhan Diler, Tuba Çiçekci, İsmail Çakır, Saltuk Buğra Tanfer, Elif Aydın, Ömer Korkmaz, Samih Kavaz, Celal Aras, Selim Mollaoğulları, Sena Ay, Turgut Mollaoğlu, Salih Yeşilkent, Merdan Kara, Canan Gemalmaz Tuvanç, Sıddık Takar, Erdem Selçuk, Figen Kant, Kibare Yüce, Semra Aydın, Halime Akgül, Abdullah Aydın, Murat Dağ, Yavuz Selim Turan, Ensar Özdemir, Ethem Tanrıver, Zeki Turan, Cengiz Tosun, Ali Osman Kavaklı

İl Disiplin Kurulu: Fatih Yeşilyurt, Cafer Burucu, Mevlüt Doğan, Hamza Kavaz, Yasin Güraksın

İl Demokrasi Hakem Kurulu: Hüseyin Tanfer, Fazlı Hacımüftüoğlu, Nimet Aydemir

 
ERFOD’tan fotoğraflarla Erzurum tarifi
 
EV’den Türkez’e ‘Değerlere Vefa’ Teşekkürü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: 'Erzurum için gurur vakti'
Milletvekili Aydemir, 'Dadaşlar AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamakla müftehirdir.’ dedi.
Aydemir: 'Erzurum AK önderi ağırlamakla müftehirdir'
Milletvekili Aydemir, 'Dadaşlar AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamakla müftehirdir.’ dedi.
Korkut gençlerle istişare etti
Ak Parti Yakutiye Gençli Kolları yeni yönetimi, Belediye Başkanı Ali Korkut'u ...
 
Orhan hayır duası aldı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye’nin Ilıca Mahallesi’nde ...
“12 Mart ulusal bayramdır”
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz 12 Mart Erzurum’un kurtuluşu ...
Aydemir: “Erzurum, devleti ebedi müddet duasıdır”
Aydemir, “Erzurum mana zamanlarının nöbetine amade dadaşların coğrafyası, ...
 
ilk dersi Başbakan Yardımcısı Akdağ verdi
Akdağ, AK Parti'nin 18. dönem Siyaset Akademisi’nin Gümüşhane programında ...
‘Bu millette doğuştan Nene Hatun ruhu var’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Bu millette doğuştan Nene ...
Aziziye’de Kadın ve Demokrasi gündemi
Aziziye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede Kadın ve ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva