Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>GUNDEM
23 Eylül 2017 Cumartesi - 16:18

Çat'tan farkındalık etkinliği

Ankara'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'nde Çat rüzgarı esti. Çat Belediyesi'nin Atatürk Kültür Merkezi'nde kurduğu tanıtım standı, Ankaralılardan büyük ilgi gördü.

Çat tan farkındalık etkinliği

Ankara'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'nde Çat rüzgarı esti. Çat Belediyesi'nin Atatürk Kültür Merkezi'nde kurduğu tanıtım standı, Ankaralılardan büyük ilgi gördü. Çat Belediyesi'nin standını ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Çat Belediyesi'nin yeni hizmet binasının fotoğrafını görünce, şaşkınlığını gizleyemedi. Altınok, Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'la sohbet ettiği esnada Çat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına ait fotoğrafı göstererek, "Burası belediye binası mı?" diye sordu. Başkan Kılıç'tan "evet" yanıtını alan Altınok, "Vallahi helal olsun, çok güzel olmuş" ifadesini kullandı. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'la Çat Belediyesi'ne ait stantta Çat Belediyesi'ne ait stantta öl olarak ilgilenen Başkan Arif Hikmet Kılıç, Ankara'da hem Erzurum'u hem de Çat ilçesini temsil ediyor olmanın ayrı bir mutluluk olduğunu dile getirdi.
ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur'un Ankara'da gönül hizmeti verdiğini ve Erzurum Tanıtım Günleri'nin artık bir marka haline geldiğini anlatan Kılıç, "Böylesine anlamlı bir organizasyon içerisinde bulunmak Çat Belediyesi için de önemliydi" dedi.
GENEL MÜDÜR ALTINOK ÇOK ŞAŞIRDI
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve beraberindeki heyetle birlikte Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Organizasyon kapsamında kurulan stantları gezen Altınok, Çat Belediyesi'ne ait stantta büyük bir şaşkınlık yaşadı. Altınok'u standa davet eden Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Genel Müdür Altınok'la bir süre sohbet etti. Çat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına ait fotoğrafları gören Altınok, Başkan Kılıç'a, "Çat Belediye binası böyle mi oldu?" diye sordu. Başkan Kılıç'ın; "Evet, yeni hizmet binamız, Sayın Genel Müdürüm" diye yanıt verdiği Genel Müdür Altınok, yeni binayı çok beğendiğini ifade etti. Başkan Kılıç'ı kutlayan ve tebrik eden Altınok, "Vallahi helal olsun. Çok güzel olmuş. Çat'a ve Çatlı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Çat ilçesine böyle bir hizmet binası kazandırdığınız için sizi de ayrıca kutluyorum" diye konuştu.
İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçede hayata geçirdikleri projelerin her kesim tarafından ilgi gördüğünü ve beğenildiğini dile getirerek, "Bizim amacımız ilçede ve Erzurum'da fark ortaya koymaktı, bunu da başarıyoruz" dedi.
İlçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini dile getiren Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bizim ilçemiz Erzurum'un en eski yerleşim merkezlerinden birisi olmasına rağmen maalesef en geri kalmış ilçesiydi. Çat'ın makus talihini değiştirmeyi hedefleyerek çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. İlçemize Erzurum'da bile ilk olan hizmetler üretiyoruz. Çat'ı en son bundan 4 yıl önce görenler, bugünkü halini görünce şaşkınlık yaşıyor. Çünkü ilçemizin çehresini değiştiriyoruz." diye konuştu.
Çat Belediyesi'ne ait stantta Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'u ağırlamış olmaktan da büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Kılıç, "Sayın Genel Müdürümüze Çat ilçemizde yaptığımız diğer hizmet ve yatırımlar hakkında da bilgiler aktardık. Yakın ilgisi ve alakasından dolayı biz de kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

 
Karasu güven tazeledi
 
Ilıcalı, Türkiye Ulaşım Vizyonunu paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkent'te Sıla Gurbet buluşması
Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun (ERDEF) organize ettiği ‘Başkent’te ...
Ala: 'Erzurum Türkiye’de ilk 10 il arasında olacak'
Eski İçişleri Bakanı Bursa milletvekili Efkan Ala, “15 yılda bir Türkiye, ...
Erzurum ekonomisinde 'Ahilik' gündemi
Ahilik Haftası Erzurum’da ‘şed’ kuşanma töreni ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
Turan, hayır duası aldı
Kaymakam Turan, yaşlı gazinin elini öperek hayır duasını aldı
Aydemir'den FETÖ İblisi vurgusu
AK Parti Erzurum Mİlletvekili Aydemir, Pasinlerli dadaşlara seslenerek,'“Sizin ...
Vali Azizoğlu’ndan Gaziler Günü mesajı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Sekmen: “Ahilik kardeşlik ve doğruluk demektir”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
“Arakan’a Can Ol”
Kızılay, ülkeleri Myanmar'da saldırıya uğrayan ve göç etmek zorunda kalan ...
Sekmen: “Pasinler zaferi tarihimizin övünç kaynağı”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pasinler Savaşı’nın ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva