Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
HABERLER>SPOR
5 Mart 2016 Cumartesi - 12:11

Yıldırım: ‘Hedefimiz üst ligler’

FLAŞH FM’in sevilen programcısı Kaptan Polat Spor muhabiri Yavuz Topal’ın sorularını cevaplayan Yıldırım ve Albayrak, en büyük arzularının Erzurum’a şampiyonluk yaşatmak olduğunu belirttiler.

Yıldırım: ‘Hedefimiz üst ligler’

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurumspor’un başarılı Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ve takımın golcüsü Mehmet Albayrak, Şampiyonluk yolunda ilerleyen takım hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerde gündemi meşgul eden Emre Hasan Balcı konusunda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yıldırım son noktayı FLAŞH FM’de koydu. Yıldırım, “Emre Hasan benim kardeşimdir. Fakat iş saha içine gelince işler değişiyor. Profesyonel iş yapıyoruz. Sahada formasının hakkını vermeyen olunca müdahale ediyorum ve oynatmıyorum. Fakat bunu başka yerlere çeken insanlar var. Ahmet, Mehmet önemli değil. Önemli olan Erzurumspor’dur. Lütfen kişileri bırakalım takımımıza destek olalım. Son 2-3 gündür Emre Hasan’da antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. O da bu işin içine girmek istiyor” dedi.

“AMACIMIZ REKABET ORTAMI YARATMAK”

Takımda ki rekabetin üst düzeyde olduğunun altını çizen Ahmet Yıldırım bu rekabeti daha da arttırmak istediklerini ifade etti. Takımın başına geçtiklerinde amaçlarının takım içi rekabeti arttırmak olduğunu söyleyen Yıldırım şöyle devam etti: “Biz 1 kişiden sorumlu değiliz. Biz tüm takımı yönetiyoruz ve bunu yaparken de hem adaletli olmalıyız hem de rekabeti üst seviyede tutmalıyız. Bakın Doğan Can Otman ben gelmeden önce sürekli oynayan bir oyuncuydu. Fakat bizim dönemimizde son 2 maçtır oynuyor. Buna rağmen çok iyi oynadı ve kendini hazır tuttuğunu bize gösterdi. 1 gol attı fakat geçen hafta çok iyi oynadığı Kızılcabölükspor karşısında kırmızı kart gördü. Belki cezası bittikten sonra yine yedek oturacak. O da biliyor ki takımda rekabet var ve yeri garanti değil.”

“HEDEFİMİZ ÜST LİGLER”

Erzurumspor’dan teklif aldığında 3. Ligde çalışmak istemediğini söyleyen Yıldırım, Başkan Ali Demirhan’ın projesini dinledikten sonra mavi beyazlı ekibe geldiğini anlattı. Yıldırım, “Ben Sayın Başkanla 3. Lig için anlaşmadım. Bizim hedefimiz üst ligler. Bireysel olarak yüksek hedeflerim var. Bu hedefler Erzurumspor’da da olduğu için Erzurum’a geldim. Ve bu tercihimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördüm. Çok samimi söylüyorum bakın. Ben Galatasaray’da ve Beşiktaş’ta oynamış biri olarak söylüyorum. Erzurumspor’da orada ki kadar taraftar desteği, camianın hedefleri ve bunların yarattığı baskı mevcut” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN HER MAÇ FİNAL”

Sadece 1 maçı kırılma maçı olarak görmediklerini belirten Ahmet Hoca her maçı final olarak gördüklerini söyledi. Ahmet Hoca konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim için kırılma haftasının olduğunu düşünmüyorum. Biz maç maç düşünüyoruz ve her maç final niteliğinde. Geçen hafta Kızılcabölükspor’u deplasmanda yendik fakat en az o maç kadar zor olacağını düşündüğüm Kırıkhanspor müsabakası var. Bu maçı alamazsak geçen hafta ki galibiyetin bir önemi kalmaz.”

“SERDAR GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMADI”

Hiç kuşkusuz ligin 2. Yarısında Erzurumspor’un yıldızı Serdar Deniz oldu. Son 5 maçta 6 gol atan başarılı oyuncu takımını şampiyonluk potasında tuttu. Ahmet Yıldırım gelmeden önce kadroya dahi giremeyen Serdar, Yıldırım’ın gelmesiyle takımın vazgeçilmezi oldu. Bu konu hakkında da konuşan Yıldırım, “Elimizde sihirli değnek yok. Biz Serdar’ın yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorduk. Sadece aklında ki bazı soruları ortadan kaldırmamız gerekiyordu. Çok şükür bunu başarmışız gibi duruyor. Antalya’da ki kampta çok istekli çalışmıştı. Bazen fazlasını yapmaya çalışıyordu. Biz ondan fazlasını istemediğimizi söyledik sadece yapması gerekeni yapsın bunun takıma büyük katkı vereceği söyledik. Çok şükür Serdar’da bizi dinledi ve kendisi çok iyi sezon geçiriyor hem de takıma büyük katkı verdi” şeklinde konuştu.

“ALT YAPIDAN OYUNCU TAKİP EDİYORUZ”

Ahmet Yıldırım, Erzurumspor’un alt yapısı ile ilgili gelen bir soruya şu cevabı verdi: “U17 oyuncusu Emin ve U19 oyuncusu Adem bizimle antrenmana çıkıyor. Bu isimlerin dışında geleceğinin parlak olduğunu düşündüğüm Bahadır var. Erzurumspor’a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Alt yapı hocalarıyla oturup konuşuyoruz. Düzcespor maçında Muammer’i oyuna aldık. Biz bunu taraftarın sevgisini kazanalım diye yapmadık. Muammer’e güvendiğimiz için oyuna aldık. Zaten antrenmanlarda iyi çalışıyor. Skoru aldığımız zaman genç oyuncuları ödüllendirmek ve onları da kazanmak için gençleri oyuna alacağız.”

“İSTER İSTEMEZ BASKI OLUYOR”

Takımın iç sahada 12 puan kaybetmesi ile ilgili soruya takım üzerinde ki stresi gösteren Yıldırım şöyle konuştu: “Şehirde herkes şampiyon olmalıyız diyor. Beklentiler çok büyük bu yüzden ister istemez baskı oluşuyor. Yatırımlar büyük, imkânlar üst liglerde yer alan birçok takımda bile yok. Tüm bunlar taraftarın ve camianın beklentilerini yükseltiyor. Bunda da tabi ki haklılar. Bunlar futbolcuların üzerinde baskı yaratabiliyor. Çünkü her maçı kazanmak zorunda olduklarını bilen futbolcular hatalar yapabiliyor.”

“İLK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK”

Ligde attığı 15 golle krallığında iddialı bir konumda bulunan Mehmet Albayrak gol krallığının ikinci planda olduğunu asıl hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Albayrak, “Tabi ki gol kralı olmak isterim. Fakat ilk hedefim şampiyonluk kupasını Erzurum’a getirmek. Hem şampiyon hem de gol kralı olursam benim için ayrı bir mutluluk olur. Biz bireysel olarak düşünmemeliyiz. Biz takım için varız ve birlik olursak takım oluruz” dedi.

“ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Son 2 maçta atılan toplam 7 golün bir çalışmanın eseri olduğunu söyleyen Albayrak şunları söyledi: “Hücum oyuncuları olarak antrenmanda özel çalışmalar yapıyoruz. Çünkü hücum oyuncularının birden fazla seçeneği olması gerekiyor. Sağ olsun hocamızda bizi özel olarak çalıştırıyor. Bundan sonra ki maçlarda da inşallah bol gollü galibiyetler alırız.”

“KAZIM KARABEKİR RAKİPLERE CEHENNEM OLUYOR”

Amatör Lig ve 3. Ligde seyirci rekorunu elinde bulunduran Erzurumspor taraftarı hakkında konuşan Kaptan Albayrak, “Seyircimiz inanılmaz. Süper Ligde ve PTT Ligi’nde oynamış biri olarak samimi söylüyorum bunu. Bize verdikleri destek inanılmaz. Özellikle iç saha maçlarında rakip takım üzerinde müthiş baskı oluşturuyor. Kazım Karabekir Stadyumu’nu cehenneme çeviriyor. Sadece iç sahada değil deplasmanda da büyük destek veriyorlar. Her deplasman maçında tribünde bizim taraftarlarımız var. Bize verdikleri bu desteği sürdürmelerini rica ediyorum. Onların verdikleri destek ile şampiyon olacağız” açıklamasında bulundu.

“GOL PASTASI BÖLÜNMELİ”

15 gol ile takımının en golcü oyuncusu olan Albayrak gol pastasının takım içinde bölünmesi gerektiğini söyledi. Bunun kendisini rahatlatacağını söyleyen kaptan aynı zamanda maçları daha rahat kazanacaklarını söyledi. Albayrak, “Serdar’ın gol pastasına ortak olması takıma büyük katkı verdi. Çünkü rakiplerin artık sadece gol atan 2 kişinin üzerine oynamayacak. Ne kadar gol atan arkadaşım olursa rakiplerimizin işi o kadar zor olur” diye konuştu.

 
‘Ebediyen buradayız, hep beraber buradayız’
 
13 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Keşke asfaltta yapılmasaydı?..
Minik atletler, madalya almak için yağmur çamur demeden koştu. Yarışmaların ...
Koç Spor Fest Palandöken etabı tamamlandı
Koç Holding'in Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu iş birliğiyle 2006 ...
‘Haydi Dadaşlar, Tribüne’
BB Erzurumspor maçında taraftarlardan patlama beklediklerini açıklayan ...
 
Kayaklı Koşuda büyük başarı
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Kezban Bayrak Kuşkapan’ın ...
Erzurumspor’a para cezası
Profesyonel Disiplin Kurulu Erzurumspor’a 4.1 bin TL tutarında para cezası ...
Kırıkhanspor maçını Özen yönetecek
Erzurumspor’un 29’uncu haftada evinde oynayacağı Kırıkhanspor karşılaşmasına ...
 
Erzurumspor'da moraller yüksek
Spor Toto 3. Lig 1. Grubun şampiyonluktaki güçlü adayı BB Erzurumspor, ...
3. Lig'de Bayburt Fırtınası
3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare ve Gençlik Spor, hafta sonu ...
Golcü Albayrak 4’üncü sırada
Erzurumspor’un golcü futbolcusu Mehmet Albayrak, kaydettiği gol sayısıyla ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva