Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
16 Eylül 2020 Çarşamba - 14:06

Yanılmaz AK Gençlere seslendi

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Diplomasi Akademisi etkinlikleri kapsamında ‘Tarım ve Teknoloji Politikalarının Dış Politikaya Etkisi’ konulu konferans düzenlendi.

Yanılmaz AK Gençlere seslendi

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Diplomasi Akademisi etkinlikleri kapsamında ‘Tarım ve Teknoloji Politikalarının Dış Politikaya Etkisi’ konulu konferans düzenlendi.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı programa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin ve öğrenciler katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin, 5 yıldır 700 üniversite ve bin 500 öğrenci ile Diplomasi Akademisi etkinliklerini sürdürdüklerini dile getirdi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise konuşmasında kentsel dönüşüm, çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çevre temizliği yapmak kadar geleceğe yatırım yapmanın önemli olduğuna işaret etti. Başkan Sekmen, “İnsana yaptığımız yatırımlar geleceğe yapılan en büyük yatırımlardır. Gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmenin çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Çok sayıda öğrencinin salondan, bazı öğrencilerin ise video konferans yöntemiyle takip edebildiği konferansta konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, “Biz İHA'ları yapana kadar İsrail'den aldığımız İHA'larla teröre karşı bilgi topluyorduk. O İHA'lar bilgiyi tespit ettiğinde önce İsrail'e bildiriyor, oradan süzgeçten geçiyordu, bizim bilmemiz gerekenleri bize bildiriyorlardı. Ondan sonra da çıkıp sözde terör örgütlerinin bulunduğu yerleri bombalıyorduk ancak orada terörist yoktu. Niçin İsrail onlara haber veriyordu, bize de diyordu ki falanca yerde terörist var gidin bombalayın. Ne zaman ki kendi İHA'larımızı yaptık, o zaman doğu ve güneydoğu başta olmak üzere ülkenin bütün alanlarında bilgiye sahip olmaya başladık” dedi.
Yanılmaz, Türkiye’nin kendi ürettiği İHA ve SİHA’larla terörle mücadelede etkin bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, “Suriye’deki barış harekatını hepiniz hatırlayın. Dünyadaki hiçbir devlet Türkiye’nin barış harekatında başarılı olacağına inanmıyordu. Çünkü onlara göre silahlı gücümüz buna yetmezdi. Türkiye burada dünyaya ilk defa bir savaş operasyonu nasıl yapılır gösterdi” diye konuştu.
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak 2020, 2021 ve 2023 yılını gençlik yılı ilan ettiklerini dile getiren Mücahit Yanılmaz, “800’e yakın AK Partili belediye var. Bütün belediyelerimizin yol, kaldırım, park, kentsel dönüşüm yapmaktan ziyade, tabii onları da yapacaklar, ama gençlere yönelik çalışmalar yapmasını arzu ediyoruz. Performanslarını ölçerken yaptıkları yol miktarı ile değil, gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla ölçeceğiz. Bizim geleceğimiz gençlerimiz. Ne kadar emin hazırlanırsa gelecekte çok daha güçlü olabiliriz” diye konuştu.

 
İlk haftanın hakemlerine görev verilmedi
 
Orhan, yatırımları denetledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Köprüköy seçimi tamamlandı
AK Parti, Köprüköy ilçesinde 7. olağan kongrelerini tamamladı. Köprüköy ...
AK Parti 4 ilçe kongresini tamamladı
AK Parti, Aziziye ilçesinde 5. Olağan; Köprüköy, Oltu ve Olur ilçelerinde ...
Aydemir’den Palandöken’de alan mesaisi
Aydemir, AK Parti’nin yerel yönetimlere yeni bir ambians ve ufuk kazandırdığını, ...
 
Coşkun güven tazeledi
AK Parti 5. Aziziye Olağan Kongresi yapıldı. Ilıca Mahallesi’nde Hizmet ...
Üye çalışmasında Türkiye birincisi oldular
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan üye çalışmasında ...
Karadaş güven tazeledi
MHP Aziziye İlçe Başkanlığının düzenlenen 13. Olağan Kongresi’nde Murat ...
 
Hainlerin inleri imha edildi
Van’da jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden ...
Aydın güven tazeledi
AK Parti Yakutiye İlçe 5. Olağan İlçe Kongresi 15 Temmuz millet parkında ...
MHP İlçe kongrelerini tamamladı
MHP Aziziye ve Palandöken ilçe kongreleri ile birlikte il genelinde 20 ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva