Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>GUNDEM
24 Aralık 2014 Çarşamba - 15:38

Uzundere için logo yarışması açıldı

Uzundere Kaymakamlığı ilçenin tanıtımını yapacak, çağa uygun, vizyonel ve fonksiyonel bir formda kullanılması, ilçeyi anlatacak bir formda olmasını istediği bir logo yarışması açtı.

Uzundere için logo yarışması açıldı

Uzundere Kaymakamlığı ilçenin tanıtımını yapacak, çağa uygun, vizyonel ve fonksiyonel bir formda kullanılması, ilçeyi anlatacak bir formda olmasını istediği bir logo yarışması açtı.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA YAPILDI

Uzundere Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada logonun Uzundere Kaymakamlığı’nın vizyonunu yansıtacak şekilde, sahip olduğu genel imajla uyumlu; yaratıcı, akılda kalıcı ve işlevsel kullanımına olanaklı bir biçimde tasarlanıp oluşturulmasına vurgu yapıldı.

Yarışmanın Şartnamesi ve katılım kuralları ise şöyle belirlendi

Yarışma herkesin katılımına açıktır. Her katılımcı en fazla üç adet eserle yarışmaya katılabilir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışmaya Uzundere Kaymakamlığı kurum çalışanları ve değerlendirici ve seçici kurul üyeleri ve onların birinci derece yakınları katılamaz. Tüm çalışmalar “T.C Uzundere Kaymakamlığı ya da Türkiye Cumhuriyeti Uzundere Kaymakamlığı” ibaresiyle birlikte değerlendirilmelidir. Amblem/logo ile Uzundere Kaymakamlığı tek başına ve/veya birlikte kullanıma uygun tasarlanmalıdır. Amblem/logo renk ve form yönünden herhangi bir kısıtlama yoktur. Çalışmalar, TV ekranlarında, basılı materyallerde, renkli ve siyah-beyaz olarak kullanılabilecek, değer kaybetmeyecek, anlaşılabilir tasarımlar olmalıdır. Amblem/logo çok çeşitli amaçlar için kullanılabileceği göz önünde bulundurularak (antetli kağıt, faks, dergiler, broşürler, kitapçıklar, kitaplar, programlar, pankartlar, posterler, şapkalar, tişörtler, çantalar, havlular, internet ve elektronik medya, web sitesi, elektronik posta) basımı uygun nitelikte hazırlanması, büyütülüp küçültüldüğünde fonksiyonelliğini yitirmemesi gerekmektedir. Eserler, A4 çıkış üzerinde, standart logo sunumu şeklinde (üst ortada büyük, alt bölümde küçük (2,5 x 2,5) uygulamaları, renkli ve siyah/beyaz yan yana) hazırlanıp teslim edilecektir. Ayrıca AdobeIllustrator, AdobePhotoshopFreeHand ya da CorelDraw programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak ve her bir çalışmanın JPEG versiyonları ile birlikte mail ya da CD ortamında sunulacaktır. Tasarımcı, amblem/logo’da kullandığı unsurların anlamını yarım sayfayı (A4) geçmeyecek şekilde yazıyla açıklayacak ve CD ile birlikte sunacaktır. Teslim edilen çalışmalar, Türk Patent Enstitüsü'nce daha önce korunmaya alınmamış ve tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır.

Seçici Kurul tarafından kopya olduğu anlaşılan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. Yarışmanın sonucunda Seçici Kurulun herhangi bir eseri, herhangi bir ödüle layık görmekle birlikte; bu yarışmadan önce ya da bu yarışma ile eş zamanlı, başka bir yarışmaya katıldığını veya yarışma sonucunun ilan edildiği tarihten önce yayınlandığını veya eserin başkasına ait olduğunu tespit etmesi durumunda, alınan ödül iptal etme hakkına sahiptir. Eğer verilmiş ise, sahibinin ödülü derhal iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılar bakımından, hiçbir anlamda talep hakkı doğurmaz.

Yarışma, eserlerin Uzundere Kaymakamlığı’nın ihtiyacını karşılamaması veya başka bir gerekçe ile tekrarlanabilir veya her aşamasında iptal edilebilir. Uzundere Kaymakamlığı, katılımcıların eserleri ile ilgili izinler ve telif haklarıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Yarışmada seçilen tasarımın tüm hakları Uzundere Kaymakamlığına devredilmiş sayılır. Tasarım sahibi, kullanılacak olan amblem ve logoda hiçbir şekilde isim ve hak talebinde bulunamaz. Diğer tasarımlar, sonuçların duyurulmasından sonra bir ay içerisinde aynı adresten elden geri alınabilir. Bu süre içerisinde alınmayan çalışmalardan Uzundere Kaymakamlığı sorumlu olmayacaktır. Ödül kazanan tasarımı Uzundere Kaymakamlığının kullanma ve değiştirme hakkı vardır. Ödüle değer görülen eserin yüksek çözünürlükteki kopyası Seçici Kurul tarafından katılımcıdan talep edilebilir. Seçici Kurul, seçilen eserin sahibinden eser üzerinde değişiklik yapmasını isteyebilir. Bunun için Uzundere Kaymakamlığı tarafından ödül tutarı dışında bir ödeme yapılmaz. Eserler, Seçici Kurul tarafından yaratıcılık, özgünlük, uygulamadaki başarı ve markaya kattığı değer kriterleri üzerinden değerlendirilecektir. Yarışma sonunda Uzundere Kaymakamlığı’nın amblem/logosu olarak belirlenen ve dereceye giren diğer eserler herhangi bir süre sınırlaması olmaksızın Kaymakamlığımızın her türlü etkinlik, basılı ve görsel materyal üzerinde kullanılacak, gerektiğinde sergilenecek veya ileride bir katalog olarak basılabilecektir. Katılımcılara eserlerin basılı veya görsel materyaller üzerinde kullanılması, sergileme ve albüm için ayrıca telif ödenmeyecektir.

Yarışmacılar, gönderecekleri tasarımlar için belirtilen ödül dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikte talep edemez ve yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler. Yarışmaya katılanlar, yarışma şartlarını ve Seçici Kurul kararlarının tamamını kabul etmiş sayılırlar. Yarışmaya son katılım tarihinin 15 Ocak 2015 tarihi olarak belirlendi.

 
Denge Ve Denetleme Ağı’ndan STK turu
 
Hak ettiği cezayı buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denge Ve Denetleme Ağı’ndan STK turu
Denge ve Denetleme Ağı, Erzurum Kalkınma Vakfı’nı (ER-VAK) ziyaret etti.
Başkonsolos Kılıçhan veda turunda
İran İslam Cumhuriyeti’nin Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan, Van Yüzüncü ...
Ruhları şad olsun
Karaca, “Türk dağcıları olarak, yaptığımız eğitim ve tırmanış faaliyetlerimizle ...
 
Sarıkamış’tan Çanakkale’ye..
Kartal Belediyesi ve Ardahan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ...
Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu başladı
İstanbul'dan 4 gün önce başlayan bin 879 kilometrelik periyotta Sarıkamış ...
Bosna’dan Erzurum’a Tarih Köprüsü
Sarıkamış Şehitleri’ni anmak için Erzurum’da toplanan izciler, Erzurum’dan ...
 
Karayolları denetim sonuçları açıklandı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel ...
81 il izcileri Şehitlikte buluştu
Sarıkamış Harekatının 100. yıl dönümü öncesinde Erzurum’da bir araya gelen ...
Büyükşehir’e ulaşımda Güvenli hizmet ödülü
Transist Sempozyum ve Fuar organizasyonu bu yıl bir ilke imza atarak toplu ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva