Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
ASHB’den bir ilk
ASHB’den bir ilk
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
HABERLER>SPOR
30 Kasım 2012 Cuma - 01:00

U19'da şampiyonluğa koşuyorlar

Yakutiyespor, U kategorilerini içeren liglerde elde ettiği başarılar ile futbol sezonunu keyifli geçiriyor.

U19 da şampiyonluğa koşuyorlar

Yakutiyespor, U kategorilerini içeren liglerde elde ettiği başarılar ile futbol sezonunu keyifli geçiriyor. Yakutiyespor’un U 15 takımı bu hafta sonu +12 avarajına rağmen statü nedeniyle aynı puana sahi Eğitim Gücü spor ile şampiyonluk maçına çıkıyor. U 19 takımı ise ligin bitimine bir hafta kala namaglup olarak şampiyon olmayı garantiledi. Bal Liginde oynayan takım ise hafta sonu oynayacağı Kelkit maçı için enerji depoluyor. Spor tesislerini ziyaret eden Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, futbolculara moral verirken galibiyet sözü aldı.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, liglerinde fırtına gibi esen futbol takımlarını ziyaret ederek moral verdi. Beraberinde Yakutiyespor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan, ikinci başkan Suat Hayri Güneş ile tesislere gelen Ali Korkut, takımlar hakkında bilgi aldı. U 15, U 17 takımının sporcuları ile sohbet eden Ali Korkut, futbolculara tek tek okul başarılarını sordu. Okulda başarılı olamayanların sporda başarı elde edemeyeceğini ifade eden Korkut, “Biz, belediye olarak spora destek veriyoruz. Bunun anlamı siz gençlerin önünü açabilmek, gelecekte başarılı birer sporcu olabilmenize katkı vermektir. Ancak bizin ön şartımız eğitim de elde edeceğiniz başarıdır. Okul okumayan, geleceğini eğitimle birleştirmeyen arkadaşlarınız başarıyı da yakalaşamayacaklardır” dedi. Futbolculara gelecek hedeflerini de soran Korkut, U 15 takımından hafta sonu çıkacakları şampiyonluk maçı için galibiyet sözü aldı.
U 19’UN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Yakutiyespor’un 3 yıldır üst üste şampiyon olan U 19 takımı, lig bitmeden şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz yıl namaglup olarak şampiyon olan U 19 futbol takımının bu sezon beraberliği bulunmuyor. 12 galibiyet ile lig bitmeden şampiyonluğunu ilan eden U 19 takımının tek hedefi geçtiğimiz yıl Türkiye 5. Olarak tamamladığı Türkiye finallerinde şampiyon olmak.
BAL Liginde çıkış zamanı:
KELKİT MAÇI HAZIRLIĞI
Yakutiyespor’un üst ligde oynayan ve ağırlığını U 19 takımının oluşturduğu BAL Ligi ekibi ise hafta sonu oynanacak Kelkitspor maçını bekliyor. Bir sonraki hafta Çayelispor ile oynayacaklarını belirten Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, amaçlarının ligde liderliği ele geçirmek olduğunu söyledi. Mergan, “Yakutiyespor kulübü, Erzurum insanının, gençlerin çeşitli dallarda başarısına destek amacıyla Belediye Başkanımızın katkıları ve görüşleri doğrultusunda organize edilmiştir. Biz gerekli ortamı sağlıyoruz, başarı gençlerimizindir, teknik heyetlerimizindir. Bir spor kulübü için bütün liglerde başarıyı yakalaması bizler için ayrı bir mutluluk. Yaptığımız işin doğru olduğunu, doğru yolda ilerlediğimizin kanıtı bu başarılardır. Erzurum halkını da gençlerin başarılarına destek olmaya çağırıyoruz. Kelkit maçında stadyuma herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Antrenör Kurtulay Öksüz, Iğdır’da 2-0 geriye düştükleri maçı çevirmeyi başararak BAL Liginde önemli bir noktaya ulaştıklarını belirterek “Iğdır’da 2-0’dan sonra 3-2’ye getirmek futbolcularımız için de bizim içinde adeta doping etkisi yaptı. Genç bir takımız, BAL Ligi biraz farklı futbolcularımız alışma safhasındalar. Başta Belediye Başkanımız Ali Korkut, Kulüp Başkanımız Ferhat Mergan, İkinci Başkanımız Suat Hayri Güneş, antrenör arkadaşlarımız ve futbolcularımızın özverili çalışmalarıyla buralara geldik. Önümüzdeki iki maçı da kazanarak üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz” dedi.

 
Ev hanımlarına bilişim ufku
 
Kar Aralık'a kaldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güngör hedef belirledi
Erzurum Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda karşılaşacağı Isparta Emrespor ...
Sonunur'dan kask tepkisi
Sonunur, boks sporunda seyircinin zevkle sporcuları izlemesi için profesyonel ...
3'üncü Ligde zorlu hafta
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14’üncü hafta maçları heyecan kasırgası estirecek.
 
Büyüksehir 5'inci sırada
Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ağırladığı Oyak Renaultspor’u 6 ve ...
ATAÜNİ'den Boks başarısı
Üniversitelerarası Dünya Boks Şampiyonası’nda Üniversite Türk Milli Takımı, ...
Haftanın hakemleri açıklandı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 13’üncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
 
Belediyespor doğru rotada
Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı ...
Belediyespor 'büyük' yolda
Erzurum’un futbolda umut takımı haline gelen Büyükşehir Belediyespor ...
Taraftara teşekkür
Büyükşehir Belediyespor’da hafta sonunda deplasmanda Keçiörengücü karşısında ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva