Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
ASHB’den bir ilk
ASHB’den bir ilk
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
HABERLER>SÄ°YASET
11 Ağustos 2012 Cumartesi - 06:43

Taraftara ulaşım desteği

Büyükşehir Belediyesi FB ve GS taraftarlarını, ismi Kazım Karabekir olarak değiştirilen Yeni Erzurum Stadyumu’na otobüslerle ücretsiz taşıyacak

Taraftara ulaşım desteği

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Pazar günü oynanacak Süper Kupa finali öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe ile 12 Ağustos’ta Erzurum’da karşılaşacak. Heyecanla beklenen maç için geriye doğru sayım başlarken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde de tüm hazırlıklar tamamlandı. FB ve GS taraftarlarını, ismi Kazım Karabekir olarak değiştirilen Yeni Erzurum Stadyumu’na otobüslerle ücretsiz taşıyacak olan Büyükşehir Belediyesi, havalimanı ile şehir merkezi arasında da ring seferler düzenleyecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Pazar günü oynanacak Süper Kupa finaliyle ilgili ulaşım planını açıkladı. Başkan Küçükler, GS ve FB taraftarlarının karşılaşmanın yapılacağı Kazım Karabekir Stadyumu’na özel olarak tahsis edilecek araçlarla taşınacaklarını bildirdi. Karşılaşmayı izlemek için stadyuma akın edecek olan taraftarların muhtemel bir ulaşım problemi yaşamamaları için her türlü önlemi aldıklarını vurgulayan Başkan Küçükler, “Havalimanımızdan şehir merkezine ulaşım da dahil olmak üzere her ayrıntıyı düşündük” dedi.
ULAŞIM SEFERBERLİĞİ HAVALİMANINDAN BAŞLAYACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, karşılaşmayı izlemek için havayoluyla Erzurum’a gelecek olan taraftarların da stadyuma özel araçlarla taşınacağını kaydederek, “Havalimanında otobüslerimiz devamlı hazır bekletilecek. Taraftarlar otobüslerle alınacak ve önceden belirlenen güzergah üzerinden stadyuma taşınacak. Maç saatine kadar bu sistemde herhangi bir sapma olmayacak” diye konuştu.
İlk olarak Erzurum Havalimanı’nda devreye sokulacak olan ulaşım planının, 12 Ağustos Pazar günü şehir merkezini de kapsayacak biçimde genişletileceğinin altını çizen Başkan Küçükler, futbolseverler için toplama ve transfer noktaları oluşturulduğunu belirterek, “Taraftarlarımız toplanma noktalarında bir araya gelecek, saat 15.00 itibariyle de taşıma işlemi başlayacak” diye konuştu.
20’YE YAKIN OTOBÜS, TARAFTARLARI STADYUMA TAŞIYACAK
Fenerbahçe taraftarlarının Gürcükapı, Yenişehir TEMA önü ve Menderes Caddesi’nde, Galatasaray taraftarlarının ise Tebrizkapı, Erzurum AVM ve İstasyon Meydanı’nda toplanacaklarını anlatan Başkan Küçükler, “Taraftarlarımız için devamlı hizmet verecek yaklaşık 20 otobüsümüz bulunacak. 12 Ağustos Pazar günü saat 15.00’ten itibaren ulaşım araçlarımız taraftarlarımızı bulundukları noktalardan alarak karşılaşmanın yapılacağı stada kadar ulaştıracak. Onun dışında stada araçla giriş yapılamayacak. Bizim tahsis ettiğimiz kendi otobüslerimizin dışındaki halk otobüsleri ise, ulaşım hizmetini ücreti mukabilinde verecek. Maç bitiminden sonra sadece misafir taraftarlar ücretsiz taşınacak. Zaten şehrimizdeki tüm ulaşım araçları maç sona erdikten sonra stadyum önünde olacak” şeklinde konuştu.
SÜPER KUPA FİNALİ ERZURUM İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
Öte yandan Erzurum’un dünyanın sayılı kış sporları merkezleri arasına girdiğini dile getiren Başkan Küçükler, Süper Kupa finaline Erzurum’un ev sahipliği yapacak olmasının şehre önemli bir ayrıcalık daha kazandıracağını ifade etti. Sporun tüm branşlarda bir merkezi olmaya aday Erzurum için Süper Kupa finalinin önemli bir adım olacağını belirten Küçükler, “Kaldı ki, Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’u özellikle futbol anlamında bir kamp merkezi haline getirme hedefimiz var. Final karşılaşmasına Erzurum olarak ev sahipliği yapmamız, bu hedefimize ulaşma noktasında atacağımız önemli bir adım olacak. Pazar günü oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray’a şimdiden başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Erzurum’daki bu büyük derbi, dostluğun, sevginin, kardeşliğin ve barışın bir sembolü olacak” ifadelerini kullandı.

 
Kazım Karabekir adıyla ilk maç..
 
Kayak camiası yasta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehitlere saygı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit ailelerine Osman Bektaş ...
Altınok'a vefa
Taşkesenligil, Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken Aksaray Valiliğine ...
Bakanlardan Erzurum'a övgü
Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ile Ali Babacan Erzurum’da ciddi bir ...
 
Yavilioğlu kuraklığı aktardı
Doğu İlleri Milletvekilleri, bölgelerinde yaşanan kuraklığı görüşmek üzere ...
Kurtulmuş Erzurum'daydı
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye katılma sürecine ...
AK Partililerden iftar buluşması
Oltu Ak Parti İlçe Başkanlığı 2. Geleneksel İftar yemeğini verdi.
 
Halk Günleri devam ediyor
Palandöken Belediyesi'nde Pazartesi ve Cuma günleri düzenlenen ve 'Halk Günleri'devam ediyor.
Akdağ'a vefa
Erdoğan’ın İl Kongresi için Erzurum’a gelişinde hizmete açtığı caddeye tabelası dikildi.
AK PARTİ'yi bitirme planları gündemde...
Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık'Tan ilginç iddia...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva