Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Erdoğan gençliğe seslendi
Erdoğan gençliğe seslendi
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
HABERLER>BÖLGE
14 Ocak 2013 Pazartesi - 07:46

Taraftar başarı bekliyor

BAL 1’inci guruptaki ilk iki maçını farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk ümidi veren, daha sonraki maçlarında beklenmedik puan kayıplarıyla taraftarını hayal kırıklığına düşüren Yakutiyespor, guruptaki son maçlarını kazanarak taraftarına yeniden ümit verdi.

Taraftar başarı bekliyor

BAL 1’inci guruptaki ilk iki maçını farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk ümidi veren, daha sonraki maçlarında beklenmedik puan kayıplarıyla taraftarını hayal kırıklığına düşüren Yakutiyespor, guruptaki son maçlarını kazanarak taraftarına yeniden ümit verdi.
BURHANETTİN EN İSTİKRARLI FUTBOLCU
Yakutiyespor’un oynadığı 13 maçta en fazla maça çıkan oyuncular 13 maçla Burhanettin Sever, Ömer Sevimli, Ferhat Şentürk ve Hasan Kadak olurken, 12 maçta oynayan Süleyman Aydın ve 11 maçta forma giyen Yusuf Buzdağlı, çıktıkları maçlarda 90 dakika kesintisiz forma giyen 2 futbolcu oldu. Yakutiyespor’da en az forma giyen oyuncu ise 1 maçla M.Yavuz Çolak olarak belirlendi.
YAKUTİYESPOR’UN ENLERİ
Yakutiyespor’da Burhanettin Sever, Ömer Sevimli, Ferhat Şentürk, Hasan Kadak 13, Süleyman Aydın, Ebubekir Göze 12, Yusuf Buzdağlı, Kürşat Oğuz Çatal ve Fatih Çiplak 11, Ahmet Çeliker ve Selim Alpay 10, Recep Çiftçi 9, Rıdvan Kasapoğlu 8, Kaleci Ayhan Söğütlü 7, Kaleci Ozan Buluş, Mesut Gökduman, M.Tuğra Gökcan 6, Abdullah Akdoğan 5, Birol Pasinli 4, Murat Güler 2 ve M.Yavuz Çolak 1 maçta forma giydi.
SÜLEYMAN VE YUSUF DİKKATLERİ ÇEKTİ
Yakutiyespor’da 13 maçta sahada en fazla kalan futbolcu bin 160 dakikayla Burhanettin Sever olurken, bu futbolcuyu bin 83 dakikayla Ömer Sevimli, bin 80 dakikayla Süleyman Aydın, bin 16 dakikayla Ferhat Şentürk izledi. Yakutiyesporlu futbolculardan Yusuf Buzdağlı 990, Hasan Kadak 971, Ebubekir Göze 961, Kürşat Oğuz Çatal 743, Fatih Çiplak 719, Ahmet Çeliker 693, Selim Alpay 672, Kaleci Ayhan Söğütlü 630, Kaleci Ozan Buluş 540, Mesut Gökduman 408, M.Buğra Gökcan 388, Recep Çiftçi 326, Birol Pasinli 235, Rıdvan Kasapoğlu 231, Abdullah Akdoğan 114, M.Yavuz Çolak 65, Murat Güler 42 dakika forma şansı buldu.
YAKUTİYESPOR’UN GOLCÜLERİ
Çıktığı 13 maçta 23 gol kaydeden Yakutiyespor’da en golcü futbolcular 4 golle Ahmet Çeliker ve Ömer Sevimli oldu. Kürşat Oğuz Çatal ve Selim Alpay 3 gol atarken, Birol Pasin 2 gol kaydetti. Ferhat Şentürk, Recep Çiftçi, Hasan Kadak, Ebubekir Göze, Rıdvan Kasapoğlu, Fatih Çiplak, Burhanettin Sever rakip filelere 1’er gol atan futbolcular olarak kaydedildi.
EN ERKEN VE EN GEÇ GELEN GOLLER
Yakutiyespor oynadığı 13 maçta en erken gole 3’üncü dakikada Bayburtspor maçında Ahmet Çeliker ile, en geç gole ise 89’uncu dakikada Erzincanspor maçında Bİrol Pasin’le ulaştı. Golcü Ahmet Çeliker Ardahan, Bayburt, Iğdır ve Kelkit, Ömer Sevimli Ardahan, Erzincan ve Patnos Gençlikspor, Kürşat Oğuz Çatal Ardahan ve Düzyurtspor, Selim Alpay Kelkit, Çayeli ve Erzincanspor, Birol Pasinli Erzincanspor, Ferhat Şentürk Ardahanspor, Recep Çiftçi ve Hasan Kadak Sebatspor, Ebubekir Göze ve Rıdvan Kasapoğlu Iğdır Üniversitespor, Fatih Çiplak ile Burhanettin Sever Patnos Gençlikspor maçlarında gol ayakları oldu.
13 MAÇTA BİR PENALTI GOLÜ
Yakutiyespor’dan 3 futbolcu bir maçta iki gol kaydına muvaffak oldu. Ömer Sevimli Patnos Gençlikspor, Kürşat Oğuz Çatal Ardahanspor, Birol Pasinli ise Erzincanspor maçlarında iki gol attı. Yakutiyespor’un kaydettiği 23 golün 19’u ayakla, 3’ü kafayla kaydedildi. Yakutiyespor tek penaltı golünü ise Iğdır Üniversitespor maçında attı.
GOLLERİN ÇOĞU İKİNCİ YARIDA ATILDI
Yakutiyespor’un 13 maçta kaydettiği 23 golün 10’u ilk yarıda, 13’ü ise ikinci yarıda atıldı. Yakutiyespor 1 ile 10’uncu dakikalarda 5, 10 ile 20’inci dakika arası 1, 20 ile 30’uncu dakika arası 1, 30 ile 45’inci dakika arası 3, 60 ile 70’inci dakikalar arasında 6, 70 ile 80’inci dakikalarda 2, 80 ile 90’ıncı dakikalarda da 5 gol buldu. Yakutiyespor’un gole yoğunlaştığı dakikalar ilk on dakika ile 60 ve 90’ıncı dakikalar arası olarak belirlendi.
EN FAZLA GOL YENİLEN DAKİKALAR
Yakutiyespor’un 13 maçta en fazla gol yediği dakikalar 80 ve 90’ıncı dakikalar arası olarak belirlendi. Maçların son on dakikasında 5 golü kalesinde gören Yakutiyespor ilk on dakikada 1, 20-30, 30-45 dakikaları arasında 3, 45-55’inci dakikalar arasında 2, 55-70’inci dakikalar arasında 3 golü kalesinde gördü. Yakutiyespor en erken golü 7’inci dakikada Iğdır üniversitespor maçında, en geç golü ise 88’inci dakikada Kalkanderespor maçında kalesinde buldu.
TEK PENALTI GOLÜ KELKİT’TEN GELDİ
Kalesinde bulduğu 17 golün 12’sini ayak, 4’ünü ise kafa topunda yiyen Yakutiyespor, kalesinde tek penaltı golünü Kelkitspor maçında gördü. Yakutiyespor filelerini bir maçta iki kere havalandıran futbolcular ise Bayburtspor maçında Ersin Aksaç, Iğdır Üniversitespor maçında da Halil Ünsal olarak kaydedildi.
KARTLAR
Yakutiyesporlu oyuncular 13 maçta 29 sarı ve bir de kırmızı kart gördü. Yakutiyespor en fazla sayıda kart gören futbolcular 4 sarı kartla Muhammed Buğra Gökçan, Kürşat Oğuz Çatal ve Ebubekir Göze oldu. 13 maçta Ahmet Çeliker, Burhanettin Sever 3, Ferhat Şentürk, Ömer Sevimli, Kaleci Ayhan Söğütlü, Süleyman Aydın 2, Kaleci Ozan Buluş, Fatih Çiplak ve Yusuf Buzdağlı ise 1 maçta sarı kart gören oyuncular olarak belirlendi. Yakutiyesporda tek kırmızı kartı Mesut Gökduman Karsspor maçında gördü.
SON ON DAKİKADA 8 KART
Maç istatistiklerine göre Yakutiyespor futbolcularının gördüğü sarıkartlar 80-90’ıncı dakikalar arasına yoğunlaştı. Yakutiyespor 1-20’inci dakikalar arasında 2, 20-30’uncu dakikalar arasında 3, 30-45’inci dakikalar arasında 5, 45-60’ıncı dakikalar arasında 6, 60-70’inci dakikalar arasında 3, 70-80’inci dakikalar arasında 2, 80-90’ıncı dakikalar arasında 8 sarı karta muhatap oldu.
İÇ VE DIŞ SAHA PERFORMANSI
Erzurum’da oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan, attığı 13 gole karşılık kalesinde 5 gol gören Yakutiyespor Kazım Karabekir’de 13 puan topladı. en farklı galibiyetini 4-0’lık sonuçla Patnos Gençlikspor karşısında alan takım, diğer 4 gollü galibiyetini de 4-1’lik sonuçla Erzincanspor karsında elde etti. Dış saha maçlarında başarısız bir performans gösteren, 7 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik ve 4 yenilgi alan ekip, 13 maçlık periyotta en çok golü de deplasmanda atarken, kalesinde en fazla golü gördüğü maçı da deplasmanda yaşadı. Grubun zirvesinde bulanan Çayeli, Kalkanderespor, Düzyurtspor maçlarını deplasmanda oynayan Yakutiye, üç maçtan da yenik ayrıldı.
GURUPTA SON DURUM
BAL 1’inci gurupta 14 maç sonucunda 10 galibiyeti bulunan Çayeli 34 puanla lider durumunda bulunuyor. Bu takımı 10 galibiyet 33 puanla Kalkandere, 10 galibiyet 32 puanla Düzyurtspor takip ediyor. Bir maçı eksik olan Bayburtspor 25 puanla dördüncülükte yer alırken, 23 puanlı Arhavispor, 23 puanlı Erzincanspor, 20 puanlı Karsspor bu takımları izliyor. Gurubun üst sırasındaki ekiplerle 14 maçlık puan farkı bulunan Yakutiyespor, 4 ve 9’uncu sıralarda yer alan takımlarla aynı puan dilimini paylaşıyor.
İÇ SAHA MAÇLARI
Yakutiyespor 4-1 Erzincanspor 
Yakutiyespor 1-3 Bayburt
Yakutiyespor 0-0 Karsspor 
Yakutiyespor 2-0 A.Sebatspor 
Yakutiyespor 2-1 Kelkit Hürriyetspor 
Yakutiyespor 4-0 Patnos Gençlik Spor
DIŞ SAHA MAÇLARI
Ardahanspor 0-5 Yakutiyespor 
Kalkandere 5-0 Yakutiyespor 
Arhavi Spor 1-0 Yakutiyespor 
Düzyurtspor 2-1 Yakutiyespor 
Iğdır Ün. Spor 2-3 Yakutiyespor 
Çayeli 2-1 Yakutiyespor 
S.Esnafspor 0-0 Yakutiyespor 

 
Nemutlu gözyaşlarıyla anıldı
 
Yakutiyespor Antalya kampında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hem sefa, hem cefa
Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı ulaşımı ve eğitimi olumsuz etkilemeyi sürdürüyor.
Doğuda çile iklimi
Tatilciler ve turistler için eğlence kaynağı olan kar Doğu Anadolu Bölgesinde ...
Vali vatandaşların imdadına koştu
Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Sac dağında yaşanan tipi nedeniyle ...
 
Bayburt yolu kapandı
Bayburt’ta etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle, Bayburt-Erzurum ...
Doğu'da beyaz gündem
Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı özellikle eğitimi durma ...
Doğu kar altında
Cuma günü gece başlayan ve aralıklı biçimde etkisini sürdüren kar yağışı ...
 
Şehitler mevlitle anıldı
Kars'ta, Sarıkamış Şehitleri'ni anma etkinlikleri çerçevesinde, 98 yıl ...
Otomobil Çoruh’a düştü: 8 yaralı
Erzurum'dan Artvin istikametine seyir halinde olan sürücüsü ve plakası ...
Şehit polislere vefa
Bingöl’de geçen yıl eylül ayında görev dönüşü pusuya düşürülerek teröristlerce ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva