Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SPOR
23 Mart 2023 Perşembe - 02:48

Spor Toto 1. Lig'de 28. Hafta gündemi

Ligden düşecek takım sayısının 2’ye indirilmesinin büyük sevinçle karşılandığı Spor Toto 1’inci Ligde takımlar 28’inci hafta maçlarına yoğunlaştı. 26 Mart Pazar günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor’da hedef 3 puan olarak belirlendi.

Spor Toto 1. Lig de 28. Hafta gündemi

Ligden düşecek takım sayısının 2’ye indirilmesinin büyük sevinçle karşılandığı Spor Toto 1’inci Ligde takımlar 28’inci hafta maçlarına yoğunlaştı. 26 Mart Pazar günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor’da hedef 3 puan olarak belirlendi. 

MANİSA FK’DA ALTAY MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ
Manisa Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Fikri Bayrıl Tesisleri’nde, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde yapılan antrenman pas çalışmasıyla başladı. Oyuncular antrenmanın son bölümünde taktik çalışma gerçekleştirdi.
Siyah-beyazlılar, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

BİLAZER: “PLAY-OFF’TA KONTROLÜ GERİ ALMAK İSTİYORUZ”

- Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında konuk olacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını süren Boluspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Denizlispor maçını kazanıp, play-off noktasında kontrolü tekrar geri almak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında evinde Ankara Keçiörengücü'nü 3-1 mağlup ederek 5 haftalık galibiyet hasretine son veren Boluspor, ligin 28. haftasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda oyuncu geçme, şut çalışmaları ve eksik görülen noktalara ağırlık veren Bolu temsilcisi, Denizlispor mücadelesini kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Boluspor, Denizlispor maçına 2 cezalı, 2 sakat ve 2 de milli takıma gönderdiği oyuncusundan eksik çıkacak.

“Keçiörengücü maçındaki 3 puan bizim için çok değerliydi”

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, play-off noktasında kontrolü tekrar geri kazanmak istediklerini belirtti. Keçiörengücü müsabakasından galibiyetle ayrıldıktan sonra takımın moralinin yüksek olduğunu aktaran Bilazer, “Bizim son 3 haftalık, benim periyodumdan itibaren Göztepe maçı, son dakikada kaybedilen 2 puan, Tuzlaspor maçı da oyun içerisinde verdiğimiz bir pozisyonda mağlup olduğumuz bir maç. O maçlardaki kayıplar, Keçiören maçındaki 3 puanı çok değerli kıldı bizim için. 3 puanı almamız, hem moral açısından hem de önümüzdeki süreçte kendi adımıza olumlu oldu” diye konuştu.

“Play-off noktasında kontrolü tekrar geri almak istiyoruz”

Play-off mücadelelerinde kontrolü geri kazanmak istediklerini dile getiren Bilazer, “Denizli maçı önümüzde, onların durumu da ortada. Onlar da bir çıkış arıyorlar. Ama biz de Denizlispor maçını kazanıp tekrar play-off noktasında kontrolü geri almak istiyoruz. O anlamda bu maç bizim için önemli. Teknik ve taktik tarafı bir tarafa bu maçın duygusal ve psikolojik tarafı da çok önemli. Eğer burada istediğimiz 3 puanı alabilirsek, play-off noktasında tekrar kontrolü geri almış oluruz” ifadelerini kullandı.

GÖZTEPE, TUZLASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ

Göztepe, Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına öğlen saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapıldı. Sarı-kırmızılılar, idmanın ikinci bölümde ise dar alanda oyun gerçekleştirdi.

EROĞLU: "ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAK ALTINORDU MAÇINDAN 3 PUANLA AYRILMALIYIZ"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sezon sonunda şampiyon olmak istiyorlarsa bu hafta oynayacakları Altınordu karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in lideri Samsunspor, cuma günü sahasında Altınordu’yu ağırlayacak. Karşılaşmaya Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde hazırlanan Samsunspor, ligde son 17 maçtır yenilmiyor. Son olarak ilk yarıdaki Altınordu maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından çıktığı 17 maçta 12 galibiyet ve 5 beraberlik alarak liderliğe kadar yükselmişti. Karadeniz temsilcisinde Hüseyin Eroğlu, bugünkü antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Şampiyon olmak istiyorsak Altınordu maçından 3 puanla ayrılmalıyız"

Şampiyon olmak için içerideki tüm maçları kazanmak zorunda olduklarını hatırlatan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Hiçbir maç kolay değil. Sahada direnen, kendine göre bize karşı pozisyon alan takımlar var. Tabii nasıl biz onları analiz ediyorsak, her takımda bizi analiz ediyor. Önemli olan üç puanla ayrılmak tabii ki. Taraftarımızın da zaten desteğiyle de buna ulaşacağımızı düşünüyorum. Ama maçın öncelikle kazanılması çok daha değerli. Çünkü üç puan aldığımız takdirde büyük bir artı sağlayacağız. Rakipler ne kadar alt seviyede de olsa onlar da sahada bir mücadele ortaya koyuyorlar. Bunun için de bunun bilincinde olarak hazırlanıyoruz. Amacımız yine seriyi devam ettirmek. Ama onlar da geçen hafta kazandılar. Onların da baktığınızda bir moral, motivasyonları yükseldi. Her takım artık son haftalarda puan için bir savaş veriyor. Biz bunun bilincindeyiz. Biz de sahada madem ki sezon sonunda şampiyon olmak istiyorsak, bu maçtan üç puanla ayrılmak zorundayız. Eğer şampiyon olacaksak, on bir yıl sonra Süper Lig'de olacaksak, taraftarla birlikte olacağımızı, onların desteğiyle bunu başaracağımızı söylemiştim. İçeride oynayacağımız 5 maç var. Bunları kazandığımız takdirde zaten büyük ihtimalle hedefimize ulaşacağız" dedi.

ALTAY, 3 MAÇ SONRA EVİNE DÖNÜYOR

- Spor Toto 1. Lig'de son 3 maçını deplasmanda oynayan Altay, 28. haftada oynayacağı Manisa FK maçıyla birlikte evine dönmüş olacak.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’ın 3 maçlık deplasman serüveni sona erdi. 5 Mart Pazar günü Bodrumspor maçıyla başlayan dış saha süreci geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor müsabakasıyla tamamlandı. İzmir temsilcisi, bu periyotta Bodrumspor’a 2-0, Çaykur Rizespor’a ise 3-1 kaybederken, tek galibiyetini şampiyonluk yarışı veren Eyüpspor’u, Marco Paixao’nun golüyle 1-0 mağlup ederek aldı. Siyah-beyazlılar, bu zorlu dönemde kalesinde 5 gol görürken, 2 de gol kaydetti. Böylece Altay, deplasman sürecinde maç başına 1 puan toplayarak alt sıralardan kurtulmak adına rahat bir nefes aldı.

Öte yandan Altay’da, 5 Mart Cumartesi günü oynanacak Manisa FK maçına tedavisi devam eden Ozan ve Türkiye U19 Milli Takımı’yla İngiltere’de bulunan Efe’nin forma giyemeyecek oluşunun yanı sıra Rizespor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Naderi ise takımını yalnız bırakacak.

ÇAYKUR RİZESPOR, EYÜPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 28. haftasında oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1. Lig'de son üç maçta 9 puan toplayan yeşil-mavili ekip, ligde 2. sırada yer alan Eyüpspor maçı için 2 günlük aradan sonra hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesislerinde Teknik Direktör Bülent Kormaz yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışmasının ardından üç grup halinde dar alanda çift kale maç ile devam eden antrenman dayanıklılık koşusu ile son buldu.

BOLUSPOR, DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Boluspor, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında konuk olacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig'de 5 haftadır galip gelemeyen Boluspor, evinde Keçiörengücü’nü 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes almıştı. Ligin 28. haftasında Denizlispor’a konuk olacak olan kırmızı-beyazlılar, çalışmalarını sürdürdü. Boluspor’un A takımı, U19 takımı ile maç yaparak Denizlispor mücadelesine hazırlandı. Birebirde oyuncu geçme, şut çalışmaları ve eksik görülen noktalara ağırlık veren Bolu temsilcisi, Denizlispor maçından galip ayrılmak istiyor.

SAMSUNSPOR TARAFTAR GRUPLARINDAN TEPKİ!

Samsunspor taraftar grupları, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği deplasmanlarında taraftarlara yapılan sert tutum ve uygulamalara tepki gösterdi.

Spor Toto 1. Lig’in lideri Samsunspor, bu sezon Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği ile Ankara’da karşılaştı. Her 2 maçta da karşılaşma öncesi diğer deplasmanlarda yapılmayan uygulamalara maruz kaldıklarını ifade eden Samsunspor taraftarları, yazılı açıklama yayımladı.

Taraftar gruplarından yapılan açıklamada, “Samsunspor taraftarı, önce Keçiörengücü ardından da Gençlerbirliği deplasmanlarında, ne yazık ki haksız bir uygulama ve istenmeyen yaklaşımlara maruz kalmıştır. Bin 500’e yakın kişi ile gittiğimiz Ankara deplasmanında, bir müsabaka güvenlik amiri anlam veremediğimiz tavrı sebebiyle gerginlikler yaşanmıştır. Samsunspor taraftarı ile polisi karşı karşıya getirmeye çalışan bu anlamsız tavırların sebebi sadece bir müsabaka güvenlik amiridir. Bizler Samsunspor taraftar grupları olarak, Erzurum, Rize, Sakarya, İstanbul, Bodrum, Manisa başta olmak üzere, gittiğimiz tüm deplasman maçlarında, o illerin emniyet müdürleri ile irtibatlı olarak spor şube müdürlüğü polisleriyle görüşerek, dostluk ve kardeşlik ortamları oluşturduk, maçlara bu birlikteliği yansıttık. Bu birliktelikten dolayı o illerimizin emniyet müdürlerine ve polislerine teşekkür ediyoruz. Üzülerek ifade ediyoruz ki aynı birlik ve beraberliği, Ankara deplasmanlarında yaşayamadık. Görevi düzeni ve asayişi sağlamak olan müsabaka güvenlik amiri, sakin bir ortamda geçecek maçı, adeta gerginlik müsabakasına çevirmiştir. Hem Ankara şehir girişinde araçlarımıza yapılan hem de maç öncesi stadyumda, turnikeler geçildikten sonra ikinci kez yapılan alkol testleri uzun kuyruklar oluşmasına sebep olurken, kullanılan alkolmetrelerin ağızlıkları değiştirilmeyerek, sağlıksız bir test ortamı oluşturulmuştur. Binden fazla Samsunsporlu taraftar, maçın başlamasının ardından yarım saat kadar daha stadyuma girememiştir. Bilerek ve isteyerek yapılan bu geciktirme sonucunda başlayan gerginlikler, stadyum içerisinde de aynı müsabaka güvenlik amirinin uygulamaları ve Samsunspor taraftarı üzerinde uygulamaya çalıştığı psikolojik baskısı yüzünden büyüyerek devam etmiştir” ifadeleri kullanıldı.

 
UEFA B antrenör eğitim programı Erzurum’da yapılacak
 
İslam dünyası Ramazan’a aynı gün başlayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UEFA B antrenör eğitim programı Erzurum’da yapılacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Direktörlüğü tarafından 6-16 Mart ...
Erzurumspor’dan basın buluşması
Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu, Erzurum ...
Spor Toto 1’inci Ligden 2 takım küme düşecek
TFF Yönetim Kurulu Kararıyla 1’inci Ligden küme düşecek takım sayısı 2’ye düşürüldü.
 
Bocce’de Erzurum’u temsil edecekler
Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları BOCCE branşında Aşkale’ye iki şampiyonluk birden geldi.
Şehit Çalışkan için zirve yürüyüşü düzenlendi
Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK) tarafından PKK terör örgütü tarafından ...
Voleybol’da Aşkale farkı
Erzurum'da düzenlenen Kulüpler Voleybol turnuvasında Aşkale iki şampiyonluk birden kazandı.
 
PFDK’dan Erzurumspor’a para cezası
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK) Erzurumspor’a ...
Alperen Karaca Futsal U19 Milli Takımı'nda
Futsal U19 Milli Takımımızın 21-26 Mart 2023 tarihleri arasında İtalya'da ...
Erzurumspor PFDK’ya sevk edildi
TFF Hukuk Müşavirliği Altaş Denizlispor-Erzurumspor FK Spor Toto 1. Lig ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva