Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Duran:'Terörün tamamen biteceği bir sürece girdik'
Duran:'Terörün tamamen biteceği bir sürece girdik'
Gazze'de can kaybı 33 bini geride bıraktı
Gazze'de can kaybı 33 bini geride bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi
Büyükşehir İhtisas komisyonları belirlendi
Büyükşehir İhtisas komisyonları belirlendi
‘Sözü dinlenen bir Türkiye olmak mecburiyetindeyiz’
‘Sözü dinlenen bir Türkiye olmak mecburiyetindeyiz’
HABERLER>SÄ°YASET
19 Haziran 2018 Salı - 12:46

Siyaseti öğrenmeden CİN’liği öğrenmiş!

İYİ Parti’nin tepeden inme ithal adayı Naci Cinisli, seçimleri kaybedeceğini anlayınca yalan ve iftiralara başvurmaya başladı.

Siyaseti öğrenmeden CİN’liği öğrenmiş!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tercihleri arasında Erzurum olmamasına rağmen, “Ben atarım, siz de seçersiniz” dayatmasıyla Erzurum’dan liste bir adayı olan Naci Cinisli, kendisine çok güvenen liderini verdiği “yalan” bilgi ile zor durumda bıraktı. İYİ Parti Lideri Akşener, dün Halk TV’de katıldığı bir programda, Cinisli’den aldığı yalan istihbaratı, doğruymuş gibi açıkladı ve “Adayımız köylere gittikten sonra Kaymakamlar gidiyor ve ‘sakın ha oy vermeyin’ diyor” iddiasında bulundu. Akşener’in, Cinisli’den aldığı yalan bilgiyi dillendirmesi tepkilere neden oldu.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR SAYIN AKŞENER!

Halk TV’de yayınlanan Uğur Dündar İle Halk Arenası programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hem Erzurum liste 1 adayı Naci Cinisli’nin iftirasını gerçekmiş gibi açıkladı, hem de Erzurum adına önemli bir gafa imza attı. Konuşmasında küçük şehirlerde yaşanılan baskıları anlatan Akşener’in devamında “Erzurum’dan bir örnek vereyim” demesi, “Erzurum’un büyükşehir olduğundan haberi mi yok?” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

GENEL BAŞKANINI TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

Akşener, Naci Cinisli’den aldığı bilgiler ışığında şunları kaydetti: Küçük şehirlerde bürokrat tarafından çok sert tehditler var. Erzurum’dan bir örnek vereceğim. Erzurum 1. Sıra milletvekili adayımız Naci Cinisli, yani Rasim Cinisli’nin yeğeni. Cinisli ailesi orada ünlüdür, Rasim abi de hakikaten çok sevilen, sayılan bir insandır. Şimdi bu aile çalışırken, köylere kaymakam gidiyor, talimatla. Bunlar tespitli. Kaymakamlar köylere gönderiliyor “Sakın ha oy vermeyeceksiniz” deniyor!

“TEŞKİLAT BENİ YOLACAKTI” DİYEN DE CİNİSLİ

Erzurum’un en güzel yerinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kuran, şehrin yine en güzel noktalarında bayrak ve afişlerle boy gösteren İYİ Parti’ye engel olan çıkmamasına rağmen, Naci Cinisli’nin devlet görevlilerinin İYİ Parti aleyhine çalıştığı iftirasını atıp, hedef göstermeye çalışması eleştiri konusu oldu. Seçim süreci başladığından bu yana çalışmadığı, teşkilatı dinlemediği, teşkilatta yıldızının barışmadığı, kafasına göre hareket ettiği siyasi kulislerde dillendirilen hatta “teşkilat beni yolacaktı” iddiasını ziyaret ettiği her yerde açıkça dillendiren Naci Cinisli’nin tüm kaymakamları töhmet altında bırakan açıklamasını ispatlaması bekleniyor. Cinisli’nin kaymakamın kim olduğunu ve kime bu yönde baskı yaptığını açıklaması isteniyor.

İYİ PARTİ ERZURUM’DA ÇOK RAHAT ÇALIŞIYOR…

Naci Cinisli’nin partisinin şehrin göbeğinde en iyi SKM’ye sahip olması, şehrin dört bir yanında rahatlıkla seçim çalışması yapabilmesi, bayraklarını, afişlerini, Genel Başkanı Meral Akşener’in dev posterlerini rahatlıkla her yere asabilmesi, son derece rahat bir seçim çalışması yapmasına rağmen, “baskı varmış” gibi bir hava estirmeye çalışmasının altında, seçilememe endişesinin yattığı savunuluyor.

Erzurum’a kendisini tepeden inme gönderen Genel Başkan Meral Akşener’e karşı alınacak kötü sonuca şimdiden tedbir aldığı düşünülen Naci Cinisli’nin kamu görevlilerine iftira atma yöntemini tercih etmesi de eleştiri konusu oldu.

HDP BİLE ERZURUM’DA KAMU GÖREVLİLERİNİ SUÇLAMADI

Terör örgütünün siyasi ayağı olan HDP’nin bile seçimlere bir hafta kalmasına rağmen kamu görevlilerinin seçmene yönelik Erzurum’da bir baskı yaptığı iddiasında bulunmamasına karşın, İYİ Parti adayı Cinisli’nin kendisini kurtarmak için bu yolu seçmesi tepki gördü.

GÖZLER KAYMAKAMLARDA

İYİ Parti adayı Cinisli’nin iftirasıyla karşı karşıya kalan kaymakamların bu duruma nasıl bir tepki verecekleri de merak konusu oldu. Erzurum Valiliği’nin bu konuyla ilgili kapsamlı bir açıklama yapıp, Cinisli’yi iddialarını ispata davet etmesi bekleniyor. 

 
Bakan Bak’tan ‘Erzurum 2026’ açıklaması
 
AK gençlerden sandık bazlı çalışma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ala: “Türkiye 3,5 Kat Büyüdü”
Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden AK Parti Bursa milletvekili adayı ...
Aydemir: ‘Erzurum 24 Hazirana Ak Damga Vuracak’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, 'Vakit AK Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ...
Ovit’ten Palandöken’e: Vakit Erzurum vakti..
Kutlu Seferlere Niyetimiz Var...
 
Aydemir: Dadaş vurgusu: ‘Erdoğan eşsiz lider’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ecdadımızın söz mirasıdır ...
Aydın : ‘Terörle mücadele kararlılıkla sürdürülecek’
MHP Erzurum İl Başkanlığı Aşkale İlçesinde miting düzenledi.
Aydemir: ‘Ak önderle, ezberleri bozacağız’
Aydemir, ‘Ecdat ordu bayraktarlarının ocağı, AK dönem yatırımlarıyla Karayazılı ...
 
Öz ve Bulutlar pazar esnafıyla buluştu
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile Palandöken Belediye Başkanı ...
Deligöz: “Terörle mücadelemiz devam edecek”
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, İhlas Haber Ajansı Erzurum ...
Aydın gündemi değerlendirdi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Erzurum Milletvekili ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva