Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Erdoğan gençliğe seslendi
Erdoğan gençliğe seslendi
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
HABERLER>SPOR
29 Ocak 2016 Cuma - 11:28

Sekmen’den Erzurumspor’a moral destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri’ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

Sekmen’den Erzurumspor’a moral destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri’ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. BB Erzurumspor’un Onursal Başkanı da olan Mehmet Sekmen’in ziyaretinde Kulüp As Başkanı Zafer Aynalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da hazır bulundu. Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada,Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un olması gereken yerde olmadığına dikkat çekerek, “BB Erzurumspor’u üst liglere taşımak istiyoruz. Üst liglerde oynayacak potansiyel ve tesisleri var. Kendi sahasında 25 binden fazla, çok sayıda ilde de dört beş bin seyirciye oynayacak taraftara sahip. Biz sadece belediye hizmetlerine değil, spora, kültüre ve sanata da önem veren bir Belediyesiyiz. Futbolun şehrimizde ayrı bir yeri var. Büyük bir taraftarı var.  Kulüp isminden de anlaşıldığı gibi, Büyükşehir Belediyesi olarak biz her konuda Erzurumspor’u destekliyoruz” dedi.

BAŞKAN SEKMEN, “GÖSTERİN KENDİNİZİ”

Kartalspor’da on yıl Kulüp Başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Mehmet Sekmen, tecrübelerini futbolcularla paylaştı. Futbolculara önemli tavsiyelerde de bulunan Sekmen, şunları söyledi:“Kartalspor’da on yıl kulüp başkanlığı yaptım. Hala şu anda Milli Takımımızda top oynayan başta kaleci Volkan, Servet Çetin, Olcan Adın, Egemen Bağış gibi 25’ten fazla futbolcuyu yetiştirip Süper Lig’de top oynattık. Biz, bunları 11-12 yaşlarında aldık, yetiştirerek Türk futboluna armağan ettik. Bunların birçoğu Türk Milli Takımı’na kadar yükselip, Milli Formayı giyme şerefine nail oldu. Bunun için Erzurum’da da iyi netice istiyoruz. Sizlerden saha içerisinde ve saha kenarında büyük bir gayret bekliyoruz. Artık bütün gücünüzü ortaya koymak zorundasınız. Büyükşehir Belediye Erzurumspor direk bizim hizmet alanımız içerisinde. Bunun için biz diyoruz ki; gerek eski transferler, gerek yeni transfer olan arkadaşlarımız artık gayretlerini ortaya koysunlar. Sahaya çıktığınızda takır takır top oynayın. Futbolcu arkadaşlarımız top oynarken azmini, gayretini, cesaretini ortaya koyarsa başarılı neticeler alınır.  Âcizane tavsiyem; şu ortamı iyi değerlendirin. Hocamız yeni, gösterin kendinizi. Formayı giyindiniz mi çıkarmamaya gayret edin. Herkes azmiyle, gayretiyle, çalışkanlığıyla, mücadelesiyle, başarısıyla kendini göstersin. Gösterin kendinizi… Arkadaşlar, heyecanı olmayandan, aşkı olmayandan netice almak mümkün değildir. Onun için sizden başarılı neticeler bekliyoruz. Hepinizi seviyoruz ama netice istiyoruz. İstiyorum ki, biz maça gelip tribüne oturduğumuzda takımımız 3-4-5 atsın. Atmamak için bir neden yok. Siz güzel top oynayın, başarılı sonuçlar elde edin ki, biz size farklı imkânlar sunalım. Bizim çok farklı imkânlarımız var… Biz BB Erzurumspor’u üst liglere taşımak istiyoruz ve Allah’ın izniyle de taşıyacağız. İstiyorum ki bu sezon, bu takım taşısın. Biz de, sizlere mükellefiyetlerimizi daha rahat daha güzel yerine getirelim. Arkadaşlar netice istiyoruz. Başarının olmadığı yerde kimse yanınızda bulunmaz. Ama başarılı olunca, hiç ummadığınız insanlar ve imkânlar sizin yanınızda olur.” Futbolcular da, şehrin kendilerinden beklentilerinin bilincinde olduklarını belirterek, “ Hepimiz bunun bilincindeyiz. Önümüzde daha çok sayıda maçımız var. İnşallah yönetimimizle, hocalarımızla, takım arkadaşlarımla birlikte hedefimize ulaşacağız. Tek düşüncemiz de bu” şeklinde konuştu.

 

 
Çat Yaylasu'da trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı
 
Kacıroğlu, organ bağışı faaliyetlerini paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum EMİTT 2016'da
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nda Erzurum ...
EYOF 2017 Düzenleme Kurulu açıklandı
EYOF 2017 hazırlık ve düzenleme kurulu belirlendi. EYOF 2017 Hazırlık ...
Tekirdağ maçına İstanbul’dan hakem..!
Erzurumspor’un sahasında oynayacağı Tekirdağspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi hakemleri yönetecek
 
Erzurum ve Kesiktaş, Judo’nun Gündemi
Judo camiası Erzurum’a gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasını ve işitme ...
Vanlı kayakçılardan Erzurum başarısı
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum Palandöken Kayak Tesisleri’nde ...
Erzurumspor Taraftarı çıkış bekliyor
Sezon başlarken, ekip, donanım ve konum itibariyle kağıt üzerinde Spor ...
 
Erzurumspor için tek yol galibiyet
34 puanla Spor toto 3’üncü Lig 1’İnci gurupta 3’üncü sırada bulunan, Cizrespor ...
Onlar Judo’da Erzurum markası
Erzurum’da yapılan Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Cengizhan Dönmez, ...
Erzurumspor’un altyapısı sağlam
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da U19 takımının başına getirilen antrenör ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva