Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Evlattan Ecdada uzanan köprü
Evlattan Ecdada uzanan köprü
Bolat: 'Taviz vermeyeceğiz'
Bolat: 'Taviz vermeyeceğiz'
TDT’de işbirliği gündemi
TDT’de işbirliği gündemi
Işıkhan’dan sıfır tolerans vurgusu
Işıkhan’dan sıfır tolerans vurgusu
Kurtulmuş: 'Bu ayıp bile dünya için yeterlidir'
Kurtulmuş: 'Bu ayıp bile dünya için yeterlidir'
HABERLER>SÄ°YASET
17 Nisan 2014 Perşembe - 10:42

Sekmen: ‘Çözüm üretmeye geldim’

Sekmen, “2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim.” dedi

Sekmen: ‘Çözüm üretmeye geldim’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim" dedi.

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Arslan ile birlikte Başkan Sekmen'i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Vali Altıparmak ve beraberindekiler, Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Altıparmak, "Sayın Başkan Sekmen'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki İstanbul'da üç dönem belediye başkanlığı yapan Sayın Sekmen, Erzurum'da kalıcı ve kalkınmaya yönelik önemli projeleri hayata geçirecek. Kendisi halka hizmet noktasında güçlü bir azim ve kararlılığa sahip. Umuyorum ki şehrimiz diğer gelişmiş kentlerle rekabet edebilir bir hale gelerek, tıpkı geçmişte olduğu gibi Doğu'nun Paris'i olacak" diye konuştu.

"YATIRIM YAPANLARA MAKAM ARABAMI TAHSİS EDERİM"

 Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Sekmen, "Mutlaka hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Basın camiasının önerileri benim için çok önemli. Ben yapıcı bir kişiliğe sahibim. Kavga değil uzlaşmadan yanayım. Olaylara pozitif bakmaktan yanayım" diye konuştu. "Şehre yatırım yapmak isteyenler başımın tacıdır" diyen Sekmen, şöyle devam etti: "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim. Yeter ki memleketim Erzurum'a yatırım yapsın. Yatırımcılar bizi yönlendirebilir. Yatırımcılardan hiçbir bağış almayacağım. Yeter ki kent hareketlensin. İşadamlarının ayaklarını bu şehre alıştıracağım. 2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim. Biz yöneticilik, sevk ve idareyi çok iyi biliyoruz. Tek gayem var; o da şehrimin kazanmasıdır."

 KUTLU DOĞUM'A GÜLLÜ DAVET

 Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e gül takdim ederek davet etti. Erzurum İl Müftü Yardımcıları Abdurrahman Kotan ve Celal Büyük ile birlikte Başkan Sekmen'i makamında ziyaret eden İl Müftüsü Çınar, burada yaptığı açıklamada, Peygamber Efendimiz'e olan sevginin ve onun kutlu doğumunun önemine dikkati çekerek, "Bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası'nın ana teması ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’tir. Bu sene bu tema üzerinde durarak Kutlu Doğum'un önemini insanlara anlatıyoruz" dedi. Çınar daha sonra Sekmen'e gül takdim ederek, il genelinde düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti. Başkan Sekmen de, Çınar ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Belediye olarak kültürel faaliyetlere her zaman destek vereceğiz. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılacağız" diye konuştu.

 
Eğitimcilerden Mahallebaşı için 3 proje
 
Mecidiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ETÜ’deydi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan 'önce istişare' dedi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yoğun tebrik ziyaretlerinden ...
Başkan Orhan ‘önce istişare’ dedi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yoğun tebrik ziyaretlerinden ...
Sekmen kış turizmine yoğunlaştı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nca ...
 
BBP'ten Fuara teşekkür, kampüse eleştiri
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, ihalesi iptal edildiği ...
Aziziye’de Gençlik Meclisi oluşturulacak
AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Belediye Başkanı Muhammed ...
Başkan Orhan’a sıra dışı tebrik
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a, Erzurumlu aşıklar sıradışı ...
 
Özben seçim sonuçlarını değerlendirdi
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Program Koordinatörü ...
Büyükşehir Meclisi sandığa gitti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başkanlığında toplanan ...
Sekmen’den ilk icraat
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, trafik kazalarının ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva