Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
18 Nisan 2018 Çarşamba - 17:27

Samsunspor tarihinin en önemli maçı

Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor’un Denizlispor ile oynayacağı maçın kırmızı-beyazlılar için ‘Kurtuluş Savaşı’ niteliğinde olduğunu söyledi.

Samsunspor tarihinin en önemli maçı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, geçen pazar günü deplasmanda karşılaştığı rakibi Eskişehirspor’a 5-0 yenilince küme düşme hattına geriledi. Bu pazar günü kümede kalma savaşı veren Denizlispor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Samsunspor için şehir tek yürek oldu. Kayyum yönetimi ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Ahmet Güral Karayılmaz, bu maçın değerinin diğer maçlardan daha fazla olduğunu belirterek, şehir olarak gereken her adımı attıklarını ifade etti.

“TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ MAÇINA ÇIKACAĞIZ”

53 yıllık kulüp tarihinin en önemli maçına çıkılacağını vurgulayan Ahmet Güral Karayılmaz, “Biz 12. adamımıza yani taraftarımıza güveniyoruz. Her zaman olduğu gibi Denizlispor maçında da bize destek vereceklerdir. Taraftarımız yanımızda olduğunda bu sahadan puanla ayrılabilecek hiçbir takım olmayacaktır. Maç 90 dakika. 1. dakikadan, 90. dakikaya kadar takımımızı desteklememiz gerekiyor. Bu bir ‘Kurtuluş Mücadelesi, Kurtuluş Savaşı’dır. Denizlispor maçı Samsunsunspor’un spordaki en önemli savaşı ve en önemli mücadelesidir. 53 yıllık tarihinin mücadelesidir. Bunun telafisi yok. Bu cenderenin içerisinde 5. dakikada, ‘Oynasana lan’ diye başlandığı taktirde o futbolcularımızın moral ve motivasyonu ne yazık ki sıfır olur. Gol yiyebiliriz, atabiliriz de hiçbir şey bitmeyecek. O gün orada maç seyretmek yok. O gün sadece takımımıza destek olmak var. Herkesin avazı çıkana, sesi kısılana kadar bağırması gerekiyor. Biz bunu taraftarımızdan önemle rica ediyoruz. Pazar günü, her şeyimizi bir kenara bırakıp, tribünleri dolduracağız. Bu yüzden gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Biletleri 1 TL yaptık. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk bütün belediyelerle irtibata geçti. Köyüne varana kadar arkadaşlarımızı taşıyacağız. Biz bu yola baş koyduk. Stat dolarsa başarılı oluruz. Herkese ihtiyacımız var. Geçen yıl da demiştik, ‘Biz bitti demeden bitmez’ diyoruz” dedi.

“BESİM DURMUŞ, ANGAN VE CHİBUİKE İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Teknik Direktör Besim Durmuş ile takımdan gönderilmeleri konuşulan yabancı futbolcularla devam etme kararı aldıklarının altını çizen Karayılmaz, “Gün teknik adamımızın yanında olma günüdür. Takımımıza ve teknik adamımıza güveniyoruz. İnşallah gerekeni yapacaklardır. Artık Besim Durmuş’un görevine son verilecekmiş, istifa edecekmiş gibi konuları gündemimizden çıkarmak gerekiyor. Bu kayyum heyetinin, valimiz öncülüğünde aldığı karardır. Bazı futbolcularımızın ihtarları bulunuyor. Sonuçta bizden alacakları bir para var. Beklentileri var. Biz bunları karşılamaya çalışıyoruz. Bunları konuşacak zamanda değiliz. Gündemimizde de Angan ve Chibuike’nin kadro dışı bırakılması, sözleşmesinin feshedilmesi hiçbir şekilde yer almamıştır. Bu şekilde bir yaklaşımımız olmadı. Şu anda bütün futbolcularımızdan faydalanmaya çalışıyoruz. Angan ve Chibuike’ye ödeme yapılmayacak. Avukatlarıyla görüşüp sorunu çözdük. Bunları sezon sonunda görüşeceğiz” diye konuştu.

Bilet fiyatlarını 1 TL’ye düşüren kayyum yönetimi, köylerden gelmek isteyen vatandaşların ulaşımlarını da sağlayacaklarını söyledi.

 
Gazişehir playoffu garantiledi
 
Yeşil sahaların hukukçu forveti Umut Nayır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gazişehir playoffu garantiledi
Gazişehir Gaziantep, Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılayacağı ...
Çarıkçı: “İlk 2’ye göz kırptık”
Adanaspor karşısında alınan 3 puanın ardından değerlendirme yapan Boluspor ...
Elazığsporlu futbolcular Play-Off'a inanıyor
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden TY Elazığspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları sürüyor.
 
Erzurumspor 8’inci sıraya yükseldi
Erzurumspor ligin 31 maçlık periyodunda olduğu gibi, sezonun ikinci yarısındaki ...
Erzurumspor playoff için final maçında
Ligde 32’inci haftanın en önemli maçları Bolu, Elazığ, Rize ve Adana’da oynanacak.
Erzurumspor haftanın en karlı takımı
Spor Toto 1. Ligde 31’inci haftada gol patlaması yaşandı. 32 golün atıldığı ...
 
Short trackta Palandöken Belediyesi farkı
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Kısa Kulvar Sürat ...
Cirit heyecanı başladı
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Cirit Liginde Manisa’yı ...
Karaman’dan 9 madalya ile döndüler
11-15 Nisan tarihleri arasında Karaman'da yapılan Üniversitelerarası Türkiye ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva