Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erbaş: 'Gazzeliler mutlaka zafere ulaşacaktır'
Erbaş: 'Gazzeliler mutlaka zafere ulaşacaktır'
Türk Astronot Atasever 8 Haziran’da uzaya gidecek
Türk Astronot Atasever 8 Haziran’da uzaya gidecek
Kurtulmuş Yeni Anayasa yaklaşımını açıkladı
Kurtulmuş Yeni Anayasa yaklaşımını açıkladı
Işıkhan engelli istihdamını değerlendirdi
Işıkhan engelli istihdamını değerlendirdi
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 60,77 arttı
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 60,77 arttı
HABERLER>BÖLGE
30 Ocak 2013 Çarşamba - 03:41

SERKA 1’inci oldu

SERKA standıyla EMITT 2013’te “Birlikte En Geniş, En Etkin Organizasyon ve İşbirliği İle Fuarın Başarısına Katkıda Bulunanlar” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Aynı kategoride KUDAKA ikincilik, Zafer Kalkınma Ajansı da üçüncülük ödülü aldı.

SERKA 1’inci oldu

Bu yıl 17’incisi düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, “En Geniş, En Etkin Organizasyon ve İşbirliği” ödülünü Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı’da faaliyet yürüten ve fuarda dört ilin standını tasarlayan Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’ya verdi.
17. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı olan 60 ülkenin katıldığı EMITT’te iller, tanıtımlarını yapmak için yoğun çaba harcadı.
Serhat Kalkınma Ajansı da faaliyet yürüttüğü Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illerinin tanıtımına aktif katkı sağlamak amacıyla dört il için alan kiraladı ve illerin standını tasarladı.
Dört gün süren fuarda iller kendi turistik, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtırken, birçok kent ziyaretçilere yöresel yemek ikram etti. Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerinin standını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kars’ın eski valilerinden Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Rize Valisi Nurullah Çakır’ın yanı sıra turizmciler, tur operatörleri temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri ziyaret etti.
SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Iğdır Valisi Ahmet Pek, Kars Valisi Eyüp Tepe ile Ağrı Valisi, Mehmet Tekinarslan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, SERKA Genel Sekreteri Hüseyin Tutar da stantları ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürlerinden fuarla ilgili bilgi aldı. Fuarda Kars, Ani Antik Kenti, Sarıkamış Kayak Merkezi gibi turistik değerlerin yanı sıra kaşar ve gravyer peyniriyle de tanıtılmaya çalışıldı. Ağrı Valiliği de fuarda Ağrı Dağı, Nuh’un Gemisi ve İshak Paşa Sarayı’nı ön plana çıkardı. Ardahan Valiliği bu yıl Damal Bebeği ve Kafkas Arı Irkının balıyla dikkat çekmeye çalıştı. Fuarda dikkat çeken illerden biri de Iğdır oldu. Ziyaretçiler Iğdır’ın evelik çorbasını içmek için kuyruklar oluşturdu. Patlıcan reçeli ve tuzdan yapılan süs eşyaları da büyük ilgi gördü.
SERKA’YA ÖDÜL
17. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, geleneksel 'en iyiler' ödül töreni ile son buldu. Toplam 36 ayrı kategoride verilen ödülleri, ödül sahibi firma ve kuruluş temsilcileri Ekin Fuar A.Ş. Direktörü Hacer Aydın’ın elinden aldılar. Serhat Kalkınma Ajansı, faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin standıyla EMITT 2013’te “Birlikte En Geniş, En Etkin Organizasyon ve İşbirliği İle Fuarın Başarısına Katkıda Bulunanlar” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Aynı kategoride Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ikincilik, Zafer Kalkınma Ajansı da üçüncülük ödülü aldı.

 
KUDAKA bölgeyi Polonya'da tanıttı
 
Müezzinoğlu’ndan Akdağ’a övgü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onlar da karne sevinci yaşadı
Yaklaşık bir yıldan beri Erzurum’da bulunan ve çoğunluğunu Afgan ailelerin ...
Off-Road yarışları nefes kesti
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kar yağışı altında düzenlenen “Eksi 36 Off-Road ...
Off Road'te anlamlı etkinlik
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Şehit düşen 90 bin Mehmetçik anısına 90 adet ...
 
Bayburtlu hanımlar tapu zengini
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün gayrimenkul sahipliğine ilişkin yaptığı ...
MÜSİAD Genel Kurul'a gidiyor
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi bugün 9. ...
Kavukçu Soğuk ve sanatı buluşturuyor
Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Erzurum'da, suyla soğuk havanın bütünleşmesi ...
 
Çığ gitti, çalışma başladı
Çığ riski yüzünden iki hafta çalışmalara ara verilen Ovit Tüneli’nde çalışmalar yeniden başladı.
Palandöken yarıyıl tatiline hazır
Palandöken Kayak Merkezi kar kalınlığının 80 santimetre olduğu bildirildi.
Doğu Türkiye'yi tuzluyor
Tuzluca ilçesindeki tuz madeni, Türkiye başta olmak üzere İran ve Gürcistan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva