Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>BÖLGE
5 Ağustos 2020 Çarşamba - 14:42

Orhan Aziziye Yatırım vizyonunu paylaştı

Orhan, “İlçemiz huzurlu ve asayişin en rahat olduğu ilçelerden birisi. Bunun yanı sıra belediyecilik çalışmalarının en yoğun olduğu yerlerin başında geliyor. Vatandaşlarımızın hizmetlerden azami ölçüde faydalanması noktasında tüm birimlerimizle çalışıyoruz' dedi.

Orhan Aziziye Yatırım vizyonunu paylaştı

Aziziye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde başta Ilıca Mahallesi olmak üzere ilçe sınırları adeta yatırım yağmuruna tutuldu.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm alanında son yıllarda büyük yatırımların yapıldığı Ilıca Mahallesi’nde termal yatırımların yanı sıra belediye yatırımları da boy göstermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Zafer Aynalı ve daire amirlerinin Aziziye’de yaptığı ziyarette yeni yatırım projeleri ve devam eden çalışmalar gözden geçirildi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve beraberindekilerin eşlik ettiği Aziziye çıkarmasında yeni yatırımlar enine boyuna ele alındı. Yeni hizmet sezonu ile birlikte Aziziye Caddesi üzerinde bulunan ev ve işyerlerinin yıkımı sonrasında ortaya çıkan arsalar üzerine kent meydanı ve otopark yapımı son aşamaya geldi. Yakın zamanda hizmete sunulacak olan bu yatırımlar ilçe halkı tarafından da ilgiyle karşılanıyor. Belediye Başkanı Orhan, gün geçtikçe çehresi değişen Ilıca Mahallesi’nde termal yatırımların da hizmete gireceğini hatırlattı.
İstihdam ve turizm potansiyeli yüksel olan bu yatırımlar sayesinde ilçenin ekonomisinin de büyük rahatlama sağlayacağını dile getiren Başkan Orhan, “Korona virüs salgınının olumsuz etkilerine rağmen ilçemizin yatırımlardan geri kalmaması için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte adeta seferberlik ilan ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen başta olmak üzere tüm belediye yönetiminin özverisine şahitlik ediyoruz. Aziziyemizin daha yaşanabilir daha huzurlu bir ilçe olması adına her türlü çabayı gösterdiğimiz bilinmelidir” diye konuştu.
Erzurum’un son yıllarda en fazla göç alan ilçelerinin başında gelen Aziziye’de bu durumun en büyük sebebinin kentsel dönüşüm ve ilçede belediye hizmetlerinin niteliği olarak görülüyor. Çevrede temizliğinden imar yapılaşmalarına ve kentsel dönüşüm uygulamalarına kadar bir çok unsurun müspet görüldüğü ilçede gelecek yıllarda da nüfus artışlarının olması muhtemel görünüyor. Toplu Konut İdaresi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin çehresinin değiştiğine vurgu yapan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “İlçemiz huzurlu ve asayişin en rahat olduğu ilçelerden birisi. Bunun yanı sıra belediyecilik çalışmalarının en yoğun olduğu yerlerin başında geliyor. Vatandaşlarımızın hizmetlerden azami ölçüde faydalanması noktasında tüm birimlerimizle çalışıyoruz. Gezköy ve Ilıca’da yakın zamanda başlanacak olan TOKİ projelerinin yeni nüfus artışlarına katkı sağlayacağını ümit ediyoruz. Bunların yanı sıra azımsanmayacak ölçüde özel sektör yatırımlarını gözlemlemekteyiz. Bunlarında olumlu dönüşleri olacağını söyleyebilirim. Aziziye ilçemiz çok yakın bir zamanda nitelikli konutlaşmanın da etkisiyle cazibesini daha da artıracaktır” şeklinde konuştu.

 
Erzurumspor’dan Pote'ye teşekkür
 
1 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PALTİM bayram boyunca sahadaydı
4 günlük Kurban Bayramı süresince, Palandöken Belediyesi ekipleri herhangi ...
Gülistan, kodu düşürülen barajda aranıyor
Tunceli’de 213 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’yu ...
Uzundere’de sel hayatı felç etti
Uzundere ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü.
 
DAP İdaresinden meyve üretimine destek
Merkezi Erzurum’da bulunan DAP İdaresi tarafından sağlanan finansal kaynakla ...
ESKİ'den Tekman mesaisi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tekman ESKİ ekipleri bayram tatili demeden ...
Erzincan’da Covid -19’dan 1 kişi hayatını kaybetti
Erzincan’da korona virüs (Covid-19) tedavisi gören 1 kişi hayatını kaybetti.
 
Erzurum - Artvin karayolunda heyelan
Heyelan nedeniyle kapanan yolda 3 kilometre araç kuyruğu oluştu.
Evlat nöbetindeki ailelerin buruk bayramı
Diyarbakır’da HDP önünde eylem başlatan ailelerin evlat nöbeti 333'üncü ...
Vali Makas trafiği denetledi
Vali Mehmet Makas Erzincan - Erzurum karayolu uygulama noktasında görevli ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva