Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>BÖLGE
9 Mart 2019 Cumartesi - 14:33

Oltulular Cumhur İttifakında buluştu

Oltu Cumhur İttifakı Ak parti Oltu Belediye Başkan adayı ve Meclis üyelerini Efkan Ala Kültür merkezinde yapmış olduğu toplantı ile Oltululara tanıttı.

Oltulular Cumhur İttifakında buluştu

Oltu Cumhur İttifakı Ak parti Oltu Belediye Başkan adayı ve Meclis üyelerini Efkan Ala Kültür merkezinde yapmış olduğu toplantı ile Oltululara tanıttı. Efkan Ala Kültür merkezinde yapılan tanıtım toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Eftal Gülcü yaptı. Daha sonra Cumhur ittifakı Ak parti Oltu Belediye adayı Celal Çelebi selamlama konuşması yaptı.

Başkan adayı Çelebi konuşmasına 8 Mart kadınlar gününü kutlayarak başladı. Başkan adayı Çelebi “Öncelikle Oltu’muz da ekibimizi kurarak öncelikle gönül Belediyeciliğini kuramasak asla başarılı olacağımızı düşünmüyorum ama gönül belediyeciliğini kurarsak sizlerin değerli fikirlerini alırsak başarıda geleceğine inanıyoruz Biz bu şehri birlikte yöneteceğiz. Ayrıca büyük bir tevazu örneği göstererek salonu dolduran Oltulu hemşehrilerimize ve salonda bulunan ülkücü genç kardeşlerime tek tek teşekkür ederim” dedi.

Ardından kürsüye gelen , MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “31 Mart akşamı milletimiz bunlara öyle bir tokat atacak ki sabahı uyanamayacaklar” dedi.

MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı ise “Davası Allah olanlar kavgası Vatan olanlar önderi efendimiz olanlar Rehberi kuran olanlar sevdası Bayrak, vatan Millet olanlar selam sizlere devletimizin millietimizin başı her dara düştüğünde her zaman devletinin ve milletinin yanında onurlu bir duruş sergileyen Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin saygılarını ve selamlarını getirmişim” dedi.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, “Bugün burada çok kıymetli arkadaşlarımız hep bir aradayız. Bütün bir Oltu gönlümüzü bir araya geldik. Şunu özellikle belirtmek istiyorum şu günlerde tarihi günler yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisiyle Ak partimizin kıymetli liderlerimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ortaya koydukları büyü Feraset ve basiretin eseri olan Cumhur ittifakının arkasında durması Cumhur ittifakının oluşturduğu birlikteliği oluşturması bir araya gelmemiz gerçekten kalbi bir hadisedir bunu iyi fark etmeliyiz. Tarihi günler yaşıyoruz yaşadığımız günleri tarih yazacaktır çünkü bir araya gelişimizin bir manası var. Bizi bir araya getiren sebepler var, bizi bir araya getiren ezanımızdır bayrağımızdır vatanımızdır milletimizdir devletimizdir. Biz bunun için bir araya geldik. 15 Temmuzda bizi bir araya getiren ruh buydu. Biz kadim bir milletiz Allah korusun böyle türedi topluluklardan değiliz. Çok eski bir tarihimiz var ve ne zaman ki bu millet geleceğini istikbalini bekasını tehlikede görmüş o gün herkes bir araya gelmiştir. Onun için bugün biz bir aradayız bir arada olacağız. Bu vatan toprağını böldürtmeyeceğiz. Bu milleti dimdik ayakta tutacağız” dedi.

Milletvekili Prof. Dr. Akdağ, daha sonra Oltu caddelerinde yürüyerek esnafı selamlayarak Oltu Kaymakamı Şenol Turan’ı makamında ziyaret etti. Akdağ, Dutlu köyüne taziye ve gazi ziyaretinden bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, , MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun ve meclis üyesinin yanı sıra çok sayıda Oltulu vatandaş katıldı.

 
“Atatürk’ten sonra en büyük lider Erdoğan”
 
Firmalar üniversite öğrencileriyle buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anne duası aldılar
Aşkale ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü örnek bir davranışa imza atarak yürekleri ısıttı.
Horasan’da Cumhur İttifakı buluşması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Horasan mitinginde ...
‘Kadınları baş tacı eden bir geleneğin temsilcileriyiz’
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 8 Mart Dünya Kadınlar ...
 
Bulutlar’dan Regaip Kandili mesajı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Regaip Kandilini kutlayarak, ...
Doğu’da İran’la turizm gündemi
İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Dr. Sojad Soltanzadeh ve beraberindeki ...
Bingöllü besicilerin Peri Çayı yolculuğu
Bingöl’de, Peri Çayı üzerine kurulan bir tahta köprüden hem insanlar, ...
 
Tırların imdadına traktörler yetişiyor
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da kar ve buzlanma nedeniyle ...
Memiş, Uzundere’de incelemelerde bulundu
Vali Okay Memiş, beraberindeki kamu kurum ve kuruluş müdürleriyle Uzundere ...
Bakan Turhan'dan Pasinler çıkarması
31 Mart yerel seçimler öncesi Erzurum’un Pasinler ilçesine gelen Ulaştırma ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva