Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
ESKİ’den Tekman mesaisi
ESKİ’den Tekman mesaisi
HABERLER>SPOR
30 Mart 2015 Pazartesi - 13:19

Milli güreşçiye coşkulu karşılama

Polonya’da yapılan U23 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası’nda ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk’e memleketi Erzurum’da coşkulu karşılama töreni düzenlendi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un pehlivanına çiçekler sunuldu.

Milli güreşçiye coşkulu karşılama

Polonya’da yapılan U23 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası’nda ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk’e memleketi Erzurum’da coşkulu karşılama töreni düzenlendi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un pehlivanına çiçekler sunuldu. Omuzlara alındı.

Polonya’da yapılan U23 Yaş Avrupa Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olan Murat Ertürk memleketi Erzurum’da davul-zurna ve çiçeklerle karşılandı. Havalimanına antrenörleri Fikret Polat ve İlhami Topaloğlu ile birlikte gelen milli güreşçiye çiçekler sunuldu. Omuzlarda taşındı. Ata sporumuz güreşte Avrupa Arenası’nda büyük bir başarıya imza atan milli güreşçi Murat Ertürk kulübü Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve güreş camiasının gururu oldu. Polonya’da yapılan U23 Yaş Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkan Erzurumlu güreşçi Murat Ertük Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanırken, altın madalya şansını kılpayı kaçırmıştı. Karşılama esnasında Büyükşehir Belediyesi Bar Ekibi ise gösteri yaptı. Karşılama törenine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevat Öksüz, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin, Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği Başkanı İsvandiya Altun, Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk, Murat Ertürk’ün babası Necmettin Ertürk ile genç güreşçinin yakınları ve antrenörler ile güreş camiasından çok sayıda isim katıldı.

HEDEFİ AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Polonya’da yapılan U23 Yaş Avrupa Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olan Murat Ertürk, havalimanında omuzlarda taşınırken, Avrupa şampiyonluğunu kıl payı ile kaçırdığını söyledi. Milli güreşçi, havalimanında gördüğü ilgiden bir hayli memnun kalırken, “Bundan sonra ilk hedefim Avrupa ve dünya şampiyonu olarak kürsüye çıkmak. Bunun için daha çok çalışacağım” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ile Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Avrupa üçüncüsü güreşçiyi tebrik ederek, kendisi ile yakından ilgilendiler. Bar ekibinin de gösteri yaptığı karşılama töreninin ardından milli güreşçi Murat Ertürk ile antrenörleri Fikret Polat ile İlhami Topaloğlu, konvoy eşliğinde şehir turu attı ve Büyükşehir Belediyesi’nde de kutlama töreni yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Milli pehlivan Murat Ertürk’ün şehri ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmesinden gurur duyduğunu belirterek, milli güreşçiyi kutladı. Tavlaşoğlu, “Başarılı güreşçimizi coşkulu bir şekilde karşılamanın gururu içerisindeyiz, Bu sporcumuz başarısı ile bizleri mutlu etmiştir” dedi. Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk de, Avrupa Fatihi Murat Ertürk’ü karşılamaya gelen protokole ve güreş camiasına teşekkür etti.

 
Yolcu valizinden 3 kilo eroin çıktı
 
Curling’te Sevgispor damgası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GHSİM’den Proje Zirvesi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan antrenörlere ...
Bu cezaya da şükür..!
Profesyonel Disiplin Kurulu Erzurumspor’a 4 bin TL para cezası verdi. ...
MHK yine herkesi şaşırttı..!
MHK Erzurumspor maçına yine iki bölgeden hakem atadı. Hakem atamalarıyla ...
 
Gel de yanma..!
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 26 ve 27’inci haftalarda aldığı iki ...
Sezonu 45 madalyayla kapattılar
Aralık ayında başlayan ve geçtiğimiz günlerde sona eren kayak sezonuna ...
Erzurumspor’dan destek çağrısı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye ...
 
Bitime 7 kaldı…
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala, ...
Tanju, Semih ve Ali ilgi odağı oldu
Oltu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle ilçe genelinde ...
Erzurumspor ortalamanın altında kaldı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva