Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>EKONOMÄ°
23 Eylül 2017 Cumartesi - 16:20

Milletvekili Aydemir Erzurum markalarını tanıttı

Erzurum Günleri'ni, ‘Dadaşlar maddi unsurlarla birlikte vakur tarzlarıyla da, Ankara'ya bereket taşıdılar. ‘ifadeleriyle nitelendiren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum beşeri ve ekonomik değerleriyle Türkiye’nin yüreğidir’ dedi

Milletvekili Aydemir Erzurum markalarını tanıttı

Başkentte devam eden 6. Geleneksel Erzurum Günleri etkinliğini, ‘Dadaşlar maddi unsurlarla birlikte vakur tarzlarıyla da, Ankara'ya bereket taşıdılar. ‘ifadeleriyle nitelendiren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum beşeri ve ekonomik değerleriyle Türkiye’nin yüreğidir’ dedi.
AYDEMİR: ERZURUM BİR MANA ADRESİ
Erzurum’un tarihsel duruşu, tedai ettiği tefekkür, kaydettiği süreç ve vurguladığı değerleriyle bir mana adresi olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’u bilmeyen, bizi, bu yüksek medeniyetin temellerini bilemez. Erzurum, Türk-İslam Medeniyetinin aynası, milli irade kalası, milli ve manevi tefekkürün mayasıdır. Mukaddesatımıza ruhunu adayanların, değerlerimiz uğruna nefsini hiçe sayanların, AK gönüllülerin, AK İrfanlıların şehridir.’ dedi.
FETÖ İBLİSLERİNE KARŞI DESTANSI DADAŞ DURUŞU
Erzurum’un tarihi bütününde olduğu gibi 15 Temmuz sürecinde de FETÖ iblislerine karşı emsalsiz bir dadaş feraset ve basireti göstererek, destansı bir milli irade kaydı düştüğünü, dadaş duruşuyla hainlere darbe vurduğunu bildiren Milletvekili Aydemir, Erzurum’un tarihin kaydettiği bir şehir değil, tarih yazan bir şehir olduğunu hatırlattı.
Başkentte gerçekleştirilen 6. Geleneksel Erzurum Günlerinin bu mana ve ehemmiyet üzerinde değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, katılımcıları Erzurum’un eşsiz mana atmosferini teneffüs etmeye davet etti.
AYDEMİR: ERZURUM MARKA EKONOMİK DEĞERLERİ İFADE EDER
6. Geleneksel Erzurum Günleri kapsamında, Belediyeler ve kamu kuruluşları tarafından açılan stantların başına geçerek tanıtım yapan Milletvekili Aydemir, Erzurum’un bölgesinde bir sağlık, eğitim, tarım ve enerji merkezi olduğunu, emsalsiz kültürel kıymetlerinin yanı sıra marka ekonomik değerlere sahip olduğunu kaydetti.
AYDEMİR MARKA İLÇELER KONSEPTİNİ YORUMLADI
İlçelerin tanıtım stantlarında, kendisine ait ‘Marka ilçeler Konsepti’ni de yorumlayan Milletvekili Aydemir, Erzurum’un her ilçesinde özel bir marka ürün bulunduğunu, ilçelerin kendi ekonomik dinamiklerini ülke ekonomik gündemine taşınmasıyla birlikte Erzurum adına bir farkındalık fırtınası estirildiğini söyledi.
AYDEMİR ERZURUM MARKALARINI TANITTI
Hınıs’tan Pazaryolu’na, Aziziye’den Palandöken’e, Karaçoban’dan Karayazı’ya, Oltu’dan Horasan’a, tüm ilçe stantlarında katılımcılara özel sunum yapan Milletvekili Aydemir, her ilçenin ayrı doğal zenginlik ve marka ürünler barındırdığına dikkat çekerek, Erzurum’un Karayazı Tiftik ürünlerinden, Karaçoban balına, İspir, Hınıs Fasulyesinden Aziziye ehramına kadar sayısız markaya sahip olduğunu bildirdi.
ERZURUM’UN COĞRAFİ İŞARET KONUMU
Erzurum’un halen tescilli 7 coğrafi işareti bulunduğunu, ilin marka başvurusu sayısı yüksekliği bakımından da Türkiye’nin ilk 25 şehri arasında yer aldığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, yeni coğrafi işaretlerin tescili ile birlikte Erzurum’un coğrafi işarette ülkenin ilk on şehri arasına gireceğini kaydetti.
AYDEMİR: ‘ERZURUM EĞİTİM ŞEHRİ’
Erzurum Günleri" etkinliğinde Atatürk Üniversitemizin eşsiz halini ziyaretçilerle paylaşan Milletvekili Aydemir, üniversitenin tarihi derinliği, bilimsel kalite ve niteliğiyle Türkiye’de Üniversite kuran Üniversite unvanını taşıdığını, Atatürk üniversitesi mezunu olmanın ayrıcalık olduğunu vurgulayarak, lise öğrencilerini Erzurum’da yüksek öğretim yapmaya, Atatürk Üniversitesi ve ETÜ’nün bilimsel değerlerinden yararlanmaya çağırdı. Atatürk Üniversitesinin ülke geleceğine yön veren siyasi, iktisadi ve kültürel değerleri yetiştirdiği, halen Bakanlar kurulunda Atatürk Üniversitesi mezunu 3 bakan, TBMM’de elliyi aşkın milletvekili ve yüzü aşkın üst düzey bürokratın bulunduğunu aktaran Milletvekili Aydemir, Atatürk üniversitesinin yüksek eğitim kalitesinden yararlanan, bilimsel nüfuzundan müstefid olan kardeşlerimiz her sahada mütebariz oluyorlar. Genç kardeşlerimi bu imkandan yararlanmaya, şehrimizdeki üniversitelerimizde eğitim almaya davet ediyoruz. ‘ dedi.
KADIN KAHRAMANLARIMIZ
6. Geleneksel Erzurum Günleri’nde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açılan ‘Kadın Kahramanlarımız’ standında da ziyaretçilerle buluşan Milletvekili Aydemir, Kara Fatma anadan, Nene Hatun’a kadın kahramanların tarihimiz bütünde bayrak simalar olduğuna kayıt düşerek, ‘ Biz Ölüleriyle yaşayan dirileriz. Toprağın altına uğurladıklarımızı kapatmayız onlar bizimle yaşarlar. Onlar ufkumuz, onlar kılavuzumuzdur. Bu müstesna şahsiyetlerin tarihi kayıtlarını ifade ve yaşatmak bizim için vecibedir. ‘ vurgusunda bulundu.
KENTSEL DÖNÜŞÜM
Tanıtım etkinliği kapsamında, Büyükşehir Belediyesi standında ziyaretçilerle sohbet eden Milletvekili Aydemir, Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ve ülke şehirciliğinde örnek alınan Kentsel Dönüşüm modeliyle tarihle bugünü buluşturduğunu, Erzurum’un tarihi manasına yeniden kavuştuğunu söyledi.

 
Ilıcalı, Türkiye Ulaşım Vizyonunu paylaştı
 
Akdağ'dan referandum kararına ilişkin açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ilıcalı, Türkiye Ulaşım Vizyonunu paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı TBMM adına, Estonya'da ...
Ergüney’e desteğe geldi, yatırım müjdesi verdi...
 Almanya ve Türkiye'de güneş enerji sistemleri üzerine önemli yatırımlara ...
Erzurum esnafında eğitim öğretim yılı beklentisi
Erzurum’daki üniversitelere bağlı fakülte, meslek yüksekokulu ve yüksekokullarda ...
 
Ergüney adaylığını açıkladı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimleri için aday olduğunu açıklayan ...
Tortum HES'e özelleştirilme kararı
Erzurum'da 26 megavat kurulu güce sahip Tortum Hidroelektrik Santrali ...
Erzurum’dan yüzde 64.7’lik rekor
Erzurum’da Ağustos ayı ölçeğinde kurulan şirket sayısı bir önceki yılın ...
 
Erzurum 4’üncü sıraya yükseldi
Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Ağustos ayı vergi tahakkuk ...
İl trafiğinde 115 bin araç var
Erzurum trafiğine kayıtlı taşıt sayısı 1 yılda yüzde 4.9, 5 yıllık ölçekte ...
DAİB Moskova’da Worldfood gıda fuarındaydı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) 11-14 Eylül tarihlerinde gerçekleşen ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva