Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
HABERLER>BÖLGE
13 Ocak 2022 Perşembe - 07:04

Karda ayın rekoru İspir Ulutaş’ta

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı köy yollarında ulaşımı olumsuz etkiledi. Tüm illeri beyaz örtüye bürünen Doğu Anadolu Bölgesinde kar rekoru 134 santimetreyle İspir Ulutaş’ın oldu.

Karda ayın rekoru İspir Ulutaş’ta

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı köy yollarında ulaşımı olumsuz etkiledi.  Tüm illeri beyaz örtüye bürünen Doğu Anadolu Bölgesinde kar rekoru 134 santimetreyle İspir Ulutaş’ın oldu.

Bahçesaray/Karabet Tepesi 129,Palandöken Kayak Merkezi 117 santimetrelik kar kalınlığıyla Ulutaş’ı takip etti.

ERZURUM BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

Erzurum, etkili olan kar yağışının ardından beyaza büründü.

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplanan tarihi Yakutiye Medrese, Erzurum Kalesi ve Çifte Minareli Medrese adeta görsel şölen oluşturdu. Erzurumlular tarihi yapılar önünde hatıra fotoğrafı çektirirken, belediye ekipleri karlı yollarda temizlik çalışması yaptı.

BİNGÖL’DE KAPALI OLAN 13 KÖY YOLUNDA ÇALIŞMA SÜRÜYOR
Bingöl’de kar nedeniyle kapalı olan 13 köy yolunda, İl Özel İdaresi ekiplerince yol açma çalışmaları sürüyor.
Bingöl genelinde etkili olan kar, köy yollarını ulaşıma kapattı. Merkez ve ilçelere bağlı köy yollarında çalışma yapan İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kar nedeniyle kapalı 13 köy yolunun ulaşıma açılması için yoğun bir mesai harcıyor.
Ekipler, köy yollarını kullanan sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.

KARLIOVA’DA EV VE AHIRLAR KAR ALTINDA KALDI

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan yağışıyla birlikte birçok ev ve ahır kar altında kaldı.

Yılın neredeyse 5 ayını kar altında geçiren Bingöl’ün bin 940 rakımlı ilçesi Karlıova’da, kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Ana cadde ve sokaklarda bulunan esnaf kar yağışı nedeniyle iş yerlerinin önlerini temizlerken, ilçedeki bir mahallede kar kalınlığı müstakil evlerin boyunu aştı. Kanireş Mahallesi’nde bulunan birçok ev ve ahır, kar yağışının etkisini sürdürmesiyle kar altında kaldı.

Çatılardan düşen kar da eklenince ev ve ahırlar neredeyse kayboldu.

BİN 800 RAKIMLI BÖLGEDE KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Bingöl’de İl Özel İdare ekipleri, yoğun sis ve kar yağışına rağmen bin 800 rakımda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin birçok ilinde olduğu gibi Bingöl’de de kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu yüksek rakımlı köylerde, Bingöl Valiliği İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri zorlu kış şartlarına rağmen gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede olan ve bin 800 rakımda bulunan Ortaçanak köyü ile mezralarında çalışma yapan ekipler, yoğun sis altında karla mücadeleyi sürdürüyor. Yer yer kar kalınlığının 1 buçuk metreyi aştığı bölgede her türlü riske rağmen çalışan İl Özel İdaresi 11 ekip, 19 greyder, 3 kar küreme, 2 kar savurma ve 15 loder ile köy yollarında ulaşımın akmaması için yoğun bir çalışma yürütüyor.

"DEVLETİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN"

Ekiplerin sise rağmen gelip yolu açtığını belirten Mehmet Koca, "Devletimizden Allah razı olsun. İl Özel İdare ekipleri sürekli gelip, yollarımızı açıyorlar. Kar demeden, kış demeden, yağmur demeden, sis demeden. Hastamız olduğu zaman sürekli yollarımız açılıyor. Memnunuz, teşekkür ederim ekiplere” diye konuştu.

TARİHİ MEZARLIKTAN KARTPOSTALLIK KAR MANZARALARI

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, tarihi bir kent olan Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Meydan Mezarlığı ise beyaz örtüyle kış güzelliğine büründü.

Karla ayrı bir güzelliğe bürünen dünyanın en büyük İslam mezarlığı olan Selçuklu Meydan Mezarlığı, seyri doyumsuz görüntüler oluşturuyor. Doğa ve manzara fotoğrafçıları da kar yağışı sonrası kartpostallık görüntülerin oluşturduğu tarihi mezar taşlarının karla bütünleştirdiği güzellikleri fotoğraflıyor. Yılın her mevsiminde ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Selçuklu Meydan Mezarlığı’nın kar yağışı sonrası beyaz örtüyle bütünleşen taşları ziyaretçilerini de mest ediyor.

“SELÇUKLU MEZARLIĞINDA KAR YAĞDIKTAN SONRA HARİKA GÖRÜNTÜLER YAKALAYABİLİYORUZ”

Selçuklu Meydan Mezarlığı’nın kış güzelliğini fotoğraflayan doğa fotoğrafçısı Davut Sunav, mezarlığın kar yağışı sonrası ayrı bir güzelliğe büründüğünü söyledi. Sunav, “Uzun bir aradan sonra Ahlat’ımıza kar yağdı. Fotoğraf severler olarak bu karı dört gözle bekliyorduk. Sebebi ise tarihi mekanların kar altındaki görüntülerinin mükemmel olmasıdır. Fotoğraf severleri cezbeden bir tarafı var. Tarihi mekanlarda özellikle Selçuklu Mezarlığı’nda kar yağdıktan sonra harika görüntüler yakalayabiliyoruz. Bu bizim için güzel bir şey. İnşallah ara ara kar yağmaya devam eder de bu şekilde çekimlerimize devam ederiz ve güzel görüntüler yakalayabiliriz” dedi.

TUNCELİ’DE 154 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI, BİR İLÇEDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

TUNCELİ (İHA) - Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde 154 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 80 santimi aştığı Ovacık ilçesinde ise eğitime bir gün ara verildi.

Tunceli’de birkaç gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle 154 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarını açmak için çalışma başlattı. Yağışın en etkili olduğu ilçelerden Ovacık’ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilirken kamuda çalışan engelli ve hamile personele de bir gün idari izin verildi.

Öte yandan, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Hozat-Karaoğlan-Ovacık yolu 28-59 kilometreleri arası, güvenli hale gelene kadar araç trafiğine kapatıldı. Valilik, vatandaşların bu yolu kullanmak yerine alternatif güzergahları kullanmalarını istedi.

Karayollarından yapılan duyuruda ise Tunceli-Ovacık ile Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunu kullanacak vatandaşların kaya düşmesine karşı dikkatli olmaları istendi.

DONDURUCU HAVALARA RAĞMEN DÜĞÜNLER DEVAM EDİYOR

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dondurucu soğuklara rağmen düğünler devam ediyor.

Yüksekova ilçesinde yaz boyunca hafta içi ve hafta sonu düzenlenen düğünler, bu sene kış mevsiminde de yapılıyor. Her sene yaz aylarında hemen hemen her gün her mahalle ve köyde olan düğünlere kış mevsimiyle birlikte ara verilirdi. Bu sene ise kış mevsimine rağmen düğün salonlarını tercih edilerek düğünler yapılıyor. Düğün salonlarını fırsat bulan gelin Sekilla Eyubbi ve damat Mustafa Öztunç da düğünlerini sıcak ortamda gerçekleştirdi.

Yüksekova’nın zorlu kışına rağmen düğünlerini yaptıkları belirten damat Mustafa Öztunç, “Biz bugün eksi 20’lere yakın bir havaya rağmen düğünümüzü yaptık. Bu soğuklara rağmen misafirlerimizde bizi yalnız bırakmadı. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kültürel olarak düğünlerini bahçelerinde yapan vatandaşlar, mevsim şartlarından dolayı bu sene bir ilki gerçekleştirerek düğün salonlarını tercih ediyor.

KARS BEYAZ ÖRTÜYE BÜRÜNDÜ

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün uyarılarının ardından Kars’ta beklenen kar yağışı başlarken, kent kısa sürede beyaza büründü.

Öğleden sonra başlayan kar, aralıklarla devam ederken, vatandaşlar ise kar ile birlikte Kars Vadisi’ne akın etti. Kars Kalesi’nin altında bulunan vadiye gelen vatandaşlar burada bol bol fotoğraf çekildi.

Kars’a karın yakıştığını ifade eden vatandaşlar, “Şehrimiz kadim bir şehir, şehrimize kar çok yakışıyor. Zaten kar yağışı başladı. Umarım inşallah daha çok yağar. Biz de bu karın tadını doya doya çıkarırız” dedi.

Öte yandan, Meteoroloji Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bölgemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 2 ila 10 derece azalacağı ve önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor” denildi.

Açıklamada, “Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisi ile bugünden itibaren Kars, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ardahan, Ağrı ve Iğdır illerinde kar şeklinde beklenen yağışların yüksek kesimlerde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlı havanın önümüzdeki hafta başından itibaren etkisini kaybetmemesi bekleniyor” ifadelerine yer verildi.

Kars’ta öğleden sonra başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kentte kar yağışından dolayı kapalı yol bulunmuyor.

Trafik ekipleri Kars dışına araçlarıyla çıkan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

ERZİNCAN’IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTIRDI

Erzincan’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden etkisini gösterdi.

Hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü Erzincan kent merkezinde yağmur ve sis, yüksek kesimlerde ise kar yağışı görüldü. Erzincan- Sivas kara yolu üzerindeki Sakaltutan ve Kızıldağ Geçitlerinde kar yağışı araziyi beyaz örtüyle kaplarken asfalt yolun bazı kısımlarında gizli buzlanma meydana geldi.

Ağır tonajlı araçlar tedbirlerini alarak yollarına devam etti. Kara yolları ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıklı sürdürüyor.

IĞDIR’DA 4 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

4 köy yolu ulaşıma kapandı

Iğdır’ın yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı 4 köy yolunu ulaşıma kapattı.

Edinilen bilgiye göre, kar yağışı ve tipi nedeniyle Iğdır’da 4 köy yolu ulaşıma kapandı. Iğdır İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kentin yüksek kesimlerinde yoğun tipi ve fırtınadan dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için 2 ekiple çalışma başlattı. Tuzluca’nın yüksek kesimlerinde bulunan Sarıbulak ve Yaylacık köy yollarını açma çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği öğrenildi.

TUZLUCA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Iğdır’ın Tuzluca İlçesinde etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 15 santimetreye kadar yükseldi. Kısa sürede beyaza bürünen ilçede, kartpostallık görüntüler oluştu. Etkili kar yağışı nedeniyle araç sürücüleri kontrollü ilerledi. İlçeye bağlı köylerde de kar etkisini sürdürüyor. Aniden yağan kar hayvancılıkla uğrasan çiftçileri olumsuz etkiledi.

MALATYA'DA SİS ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Malatya’da gece başlayan ve sabah erken saatlerde etkisini artıran yoğun sis, ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Malatya’da gece başlayan ve sabah erken saatlerde etkisini artıran yoğun sis ulaşımda aksamalara neden olurken, Malatya-Kayseri kara yolunda araçlar kontrollü olarak ilerledi.

Sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 40 metreye kadar düştüğü kent merkezinde, araçların farlarını yakarak ilerlediği görüldü.

Yoğun sisin kent genelinde bir süre daha etkili olması bekleniyor.

MUŞ'TA 254 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Muş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 261 köy yolundan 254’ü yeniden ulaşıma açıldı.

Kentte etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Özellikle kırsal kesimde daha fazla etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarında çalışmalarını sürdüren il özel idaresi ekipleri hummalı çalışma yürütüyor. 3 gün içerisinde 261 köy yolunun 254’ünü yeniden ulaşıma açan ekipler, 7 köy yolunda çalışmalarına devam ediyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kar yağışının 3 günden beri etkili olduğunu ve özellikle kırsal kesimde aralıksız çalışma yaptıklarını ifade etti.

BULANIK’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Muş’un Bulanık ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede kar yağışının durmasıyla belediye ekipleri cadde ve sokaklarda iş makinelerinin desteğiyle çalışma başlattı. Bulanık Belediyesi Zabıta Müdürü Erkan Hergül, vatandaşların sorun yaşamaması için ekiplerin özveriyle çalıştığını belirtti. Ekiplerin şehrin merkezinde çalışmalarını yoğunlaştırdığını anlatan Hergül, "Ekiplerimiz kısa sürede yolları açtı. Şehir merkezinde vatandaşların yoğun kullandığı güzergahlardaki kaldırımları ve yolları kardan temizledik. Kış için tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Karın etkili olmasından sonra ekiplerimiz hemen harekete geçti. Karla mücadele sezonunu sorunsuz şekilde geçirmek için araç sayımızı artırdık. İş makinelerimiz ve karla mücadele ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasına göre teyakkuzda bekliyor. Bu akşam kar yağışının durması ile birlikte kentin dört bir yanında çalışmaya başlandı. Şu anda karla çalışmalarımızda 4 kepçe, 1 greyder ve 3 kamyonla aralıksız bir şekilde sürüyor" dedi.

TUNCELİ’DE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 31 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Tunceli’de önceki gün etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 107 köy yolunun büyük bölümü İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerinin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Pülümür’de 15, Ovacık’ta 12, Hozat’ta 2, Mazgirt ve Nazımiye’de 1’er olmak üzere kapalı bulunan 31 köy yolunu ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, Tunceli Valiliği, kar yağışı ve tipi nedeniyle Pülümür-Erzincan karayolunu kullanacak sürücülerin yanlarında zincir ve çeki halatı bulundurmaları konusunda uyardı.

YOĞUN KAR YAĞIŞI BERABERİNDE KAZAYI GETİRDİ

Van'ın Muradiye ilçesinde yoğun kar yağışı kazaya neden oldu.

Kaza ilçe merkezine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 04 AC 006 plakalı Fiat Egea ile 21 KL 415 plakalı Renault Symbol marka otomobiller çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

ÇATAK'TA ÇIĞ DÜŞTÜ, KEÇİLER TELEF OLDU

Van'ın Çatak ilçesinde çığ düşmesi sonucu 35 keçiden 18’i telef olmuş şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 16.00 sıralarında ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kaçit Mahallesi’nde çığ düştü. Nusret Karataş'a ait hayvanları oğlu Emrah Karataş köye götürürken bir anda çığ geldi. Emrah Karataş hayvanların bir kısmı çığdan kurtarırken, bazı keçiler ise kar kütlelerinin altında kaldı. Emrah Karataş’ın haber vermesiyle bölgeye gelen vatandaşlar keçileri kurtarmak için çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda 18 keçi telef olmuş halde bulundu. Havanın kararması ile ara verilen çalışmalar, sabah saatlerinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ile AFAD İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de desteğiyle yeniden başlatıldı. Çığ altında 17 keçi olduğu belirtildi.

BAYBURT’UN YÜKSEK KESİMLERİ YAĞAN KARLA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bayburt’un yüksek kesimleri yağan karla yeniden beyaza büründü.

Kar ve tipi yüksek kesimlerde etkisini yeniden göstermeye başladı. Karın daha çok etkili olduğu Kop Dağı geçidinde bulunan kayak merkezini adeta beyaz örtü sardı. Kayak merkezinde kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı.

Karayolları ve il özel idaresi ekiplerinin karla mücadele çalışmaları neticesinde ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmazken dik yokuşlarda bazı araçlar patinaja düştü.

Kuraklık nedeniyle karın daha çok yağmasını dileyen Bayburtlular, “Kar berekettir. Son yıllarda kuraklık oldukça kendini hissettiriyor. Eski kışlar yok. Kar yağsın” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Bayburt için meteorolojik uyarıda, “Çığ uyarısı: Yüksek kar örtüsü bulunan eğimi dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Buzlanma ve don uyarısı: Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma, don, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” bilgilendirmesi yapıldı.

 
Sarıkamış şehitlerine vefa
 
Çalışan ellerden hünerli sergi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onlarca araç yollarda mahsur kaldı
Erzurum’da etkili olan kar yağışı sonrası Erzurum-Bingöl karayolunda onlarca araç mahsur kaldı.
Son 51 yılın en sıcak 10'uncu Aralık ayı oldu
Doğu Anadolu’da Ortalama sıcaklıklar, Bitlis çevresinde mevsim normallerinin ...
Karlıova ve Yedisu arasında çığ düştü
Bingöl’ün Karlıova ve Yedisu ilçeleri arasında yola çığ düştü, sürücüler ...
 
Vatandaşlar tedbir alınmasını istiyor
Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde 8 yaşındaki çocuğun 6 sokak köpeğinin saldırısına ...
Büyükşehir’den hasta kurtarma operasyonu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartları nedeniyle köyünde ...
Yaşar: ‘Basın demokrasinin vazgeçmez unsuru’
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, "Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, ...
 
Yüz binler şehitler için yürüdü
Sarıkamış Harekatı’nda donarak şehit düşen 90 bin asker, 'Türkiye Şehitlerine ...
Kasapoğlu: ‘Vatan kutsal emanet’
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Aile ve Sosyal Hizmetler ...
Hayvansever psikolog örnek oluyor
Gümüşhane Devlet Hastanesinde görev yapan Psikolog Erdi Bahadır hayvan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva