Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘TBMM Türkiye demokrasisinin kalbi’
‘TBMM Türkiye demokrasisinin kalbi’
'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir'
'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir'
Bahçeli: 'Bölücü alçaklar bu milletin evladı olamazlar'
Bahçeli: 'Bölücü alçaklar bu milletin evladı olamazlar'
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi
HABERLER>TÜRKÄ°YE
5 Şubat 2014 Çarşamba - 12:05

Hainler Hesap Versin

MİT’e yönelik korkunç ihaneti belgeleyen fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Siyasiler, emekli askerler ve STK temsilcileri MİT mensuplarına karşı düzenlenen operasyonu ihanet olarak yorumladı.

Hainler Hesap Versin

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye’de birilerinin iktidarı yıpratmak adına Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, itibarına ve imaj algısına zarar verdiğini ve ‘Bize yar olmayan başkasına da yar olmasın’ mantığıyla hareket ettiklerini söyledi.

“Yapılmak istenen Türkiye Cumhuriyeti Devletini dünyada terörist devlet veya teröristlere yardım eden illegal devlet olarak takdim etmeye çalışan maalesef paralel yapılar var. Bu paralel yapılar bugün iktidardan intikam almak istiyorlar. Dolayısıyla da bindikleri dalı kesiyorlar” diyen Özdağ, “Kendi ayaklarına kurşun sıkarak Türkiye’ye ihanet ediyorlar. Burada gerekli talimatı veren savcı, görevi yapan o jandarma komutanı ve emniyet yetkilisi hakkında gerekli işlemler yapılmalıdır” dedi.

Özdağ, “Bu fotoğraflar tek kelimeyle bir trajedi ve vahim bir tablonun olduğunu gösteriyor. Ayıplı bir yapıyla karşı karşıyayız. Ya devlet başa ya kuzgun leşe diyorum. Ben bunu ihanet olarak değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİNE KARŞI YAPILMIŞ BİR GİRİŞİMDİR”

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Tanrıverdi de, haberde yer alan karelere bakıldığında operasyonun milli menfaatlerle izah edilemeyeceğini, sorumluların derhal hesap vermesi gerektiğini söyledi.

Tanrıverdi, söz konusu operasyonun ülkemizi dış odaklara karşı sıkıntıya sokacak bir girişim olduğunu belirterek, “Bu hususta mutlaka yasal bir müdahalenin yapılması lazım. Mesele yargı önüne getirilmelidir. Yetki aşımı olanların kusurları varsa bundan dolayı yargılanmaları gerekir” dedi.

Başbakanın izni olmadan bu tür müdahalelerin yapılmaması gerektiğinin altını çizen Tanrıverdi, “MİT Kanunu’na göre bu tür operasyonlar için bizzat Sayın Başbakan’dan izin alınması gerekiyor. Eğer izin alınmadan yapılmışsa, bu Başbakan’a rağmen ve ona karşı yapılmış bir girişim, daha doğrusu Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ne karşı yapılmış olan bir girişim olarak değerlendirmek lazım” ifadelerini kullandı.

Tanrıverdi, “Devleti gerçekten sıkıntıya sokacak bir operasyondur. Gerçek amacının ortaya çıkarılması lazım. Bu da ancak meselenin yargı önüne getirilmesiyle daha açık olarak belli olur” şeklinde konuştu

“DERHAL İŞLEM YAPILMALI VE GEREĞİ NEYSE YAPILMALIDIR”

Devlet içerisinde bir kurumun devletin diğer bir kurumuna operasyon yapamayacağını savunan Adaleti Savunanlar Genel Derneği Başkan Yardımcısı Gürcan Onat da, “Bu TIR’ları durduran insanlar niye durdurdular, neyin peşindeler bunu sormak gerekiyor. Eğer bu olay paralel yapının işiyse o zaman derhal bu insanlar hakkında işlem yapmak gerekiyor. Hemen yargılanmaları gerekiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Devletin bir kurumu işlem yaparken diğeri ona engel olamaz. Jandarma MİT’e engel olacak, var mı öyle bir şey, dünyanın neresinde böyle bir şey var? O şahıs kartını gösterdiyse o silahı nasıl doğrultur ona? Derhal işlem yapılmalı ve kanunda gereği neyse yapılmalıdır” dedi.

“BU VATANA, MİLLETE VE İSLÂM DÜNYASINA İHANETTİR”

Emekli Kurmay Albay Mustafa Hacımustafaoğlu ise, söz konusu operasyonun hükümetin Suriye’ye yönelik yürüttüğü politikanın sabote edilmesine yönelik bir gayret olduğunu söyledi.

Hacımustafaoğulları, “Devlet içerisinde yuvalanan paralel odakların bir gayreti olduğu anlaşılıyor. Bu TIR’lara operasyon yapan mihraklar, bu TIR’ların MİT’e ait olduğunu bilerek durdurdular. Bu operasyon kasıtlı ve bilinçli bir şekilde yapıldı bir kere bunu görmek lazım” dedi.

Hacımustafaoğulları, operasyonu planlayan ve koordine eden gücün dost görünen düşmanlar olduğunu belirterek, “En tehlikeli nokta da bu kişilerin devletin içerisinde etkili noktalara gelen kişilerin rütbesi, makamı ne olursa olsun talimatı bağlı olduğu devletten değil başka mihraklardan alıyor olmasıdır. Bu talimat aldığı mihraklar da devlet düşmanlarının, ümmet düşmanlarının ve insanlık düşmanlarının kontrolündedir. Ergenekon Terör Örgütü’ne karşı alınan tavır neyse, aynı tavrın bu paralel yapıya karşı da alınması gerekiyor. Bu hem vatana, hem ümmete hem de İslam dünyasına ihanettir” şeklinde konuştu.

“İSRAİL ASKERLERİNİ HATIRLATTI”

ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu ise Akit gazetesinin yayınladığı fotoğrafları sosyal medya üzerinden değerlendirdi. Canı pahasına görev yapan MİT personelinin silah zoru ile durdurulduğunu ortaya koyan fotoğrafları yorumlayan Uslu, operasyona baktığında Mavi Marmara katliamını gördüğünü söyledi. Uslu, “Adana’daki TIR operasyonunda çekilen fotoğraf nedense bana Mavi Marmara’daki İsrail askerlerini hatırlattı” dedi.

 
Sütbeyaz'dan anlamlı destek
 
Bulutlar, Mahalle olan köylere çıkarma yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
17 Aralık Sonrası Şirketlerin Kaybı Dudak uçuklatıyor
Başbakan Yardımcı Babacan halka açık şirketlerde kaybın 60 milyar 252 ...
Başbakan Erdoğan'dan 'Gezi' sorusuna tokat gibi yanıt
Başbakan Erdoğan, Alman Dış Politika Enstitüsünde, "21. Yüzyılda Türkiye, ...
İhanetin Belgesi
Akit, Başbakan Erdoğan’ın ‘ihanet” olarak değerlendirdiği o paralel operasyonun ...
 
Gençlik nereye gidiyor?
Sağlık Bakanlığı verileri, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili ...
Türkiye'nin Liderlik Rolünü Destekliyoruz
Ehl-i Sünnet Alimleri Birliği'nin deklarasyonunda "ESAB alimleri, Türkiye'nin ...
Türkiye'nin Çıldırtan Projeleri
Türkiye son yıllarda ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarında mega projelere hız verdi.
 
Cübbeli: ‘İnsanların evlerine kamera koyup...’
Cübbeli Ahmet Hoca, 'Zina etmek günahsa, onu görüntüleyip teşhir etmek ...
Başbakan Erdoğan'dan bomba açıklamalar!
Köşk’ü de Dinlemişler
Ankara'da kritik zirve
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve MİT Müsteşarı ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva