Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
İşgücü istatistikleri açıklandı
İşgücü istatistikleri açıklandı
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
HABERLER>SPOR
30 Ocak 2013 Çarşamba - 03:29

Güngör'den örnek olgunluk

Büyükşehir Belediyespor Teknik Dörektörü Taşkın Güngör, taraftarın Gümüşhanespor maçının son on dakikasındaki tepkisini futbol olgunluğu içinde değerlendirerek, “Taraftarımızın tepkisi normal, ama bunun yeri ve zamanının doğru olması lazım” dedi.

Güngör den örnek olgunluk

Büyükşehir Belediyespor Teknik Dörektörü Taşkın Güngör, taraftarın Gümüşhanespor maçının son on dakikasındaki tepkisini futbol olgunluğu içinde değerlendirerek, “Taraftarımızın tepkisi normal, ama bunun yeri ve zamanının doğru olması lazım” dedi.
ERZURUM Gazetesi’ne özel bir açıklama yapan Mavibeyazlı ekibin teknik patronu Güngör, takımın Gümüşhanespor maçında beklenen performansı gösteremediğini,bunun kendisini de taraftarı da şaşırttığını kaydederek, ‘Maçta iyi oynayan Gümüşhanespor’du. “ yorumunu yaptı.
TARAFTARIN TEPKİSİ NORMAL AMA…
Göngör, “Taraftarın tepkisi normal. Ama bunun yeri ve zamanının doğru olması şart. Bu takım korkunç derecede başarısız bir takım değil. Diğer gruplara bakın 32 puanla 4’üncü takım var. Bu takım 19 maçta yalnızca3 mağlubiyet alan bir takım.” Kaydını düştü.
21 BİR MAÇLIK SÜRECE VURGU
Büyükşehir Belediyespor’un son altı maçlık periyotta değil kupa maçları da dahil 21 maçlık süreçte değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Güngör, “Bu takım 19 maçta 3 mağlubiyet alan takım. Bizim önceliğimiz sağlam bir takım oluşturmak. İki yıllık planlamayla biz bu işe girdik. İyi oynamak bizim için önemli. Bu takım 17 maçta iyi oynadı. Rakip takımların bu maçlarda üstünlüğü yok. Her maçta oyuna hakim olmak isteyen, oyun oynamak isteyen bir takımız. Bunlar elbette mazeret değil. Bu takım üç defa mağlubiyet almış bir takım. Gümüşhanespor maçında iyi oynamadık. Ben galipte gelsem oynadığımız maçı eleştirirdim. Bu takım bu kadar kötü olamaz. “ vurgusunu yaptı.
TARAFTARA SESLENİŞ
18 maçlık süreçte gerçekten fair palylik bir tutum sergileyen, son Gümüşhanespor maçında ise tepki veren taraftara seslenen Güngör, “Bizi her türlü fedakarlığı göstererek her maçta destekleyen taraftarlarımız şundan emin olsunlar: Biz köklü bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. İmkanlarla potansiyelimizi birleştiriyoruz. Yatan, futbol oynamayan, maça isteksiz çıkan ve hedefi olmayan bir ekip değiliz. Futbolda bazen yaptığın doğrular olumsuz olarak karşınıza çıkabiliyor. Biz Fedakarca görevimizi sürdürüyoruz.. Onurlu bir takım oluşturmak içinde mücadele ediyoruz. Bunu sürece yayarak, her geçen yıl futbolda büyüyen bir takım olmalı Erzurum Büyükşehir Belediyespor. Ben iyi bir baba değilim. İyi bir eş değilim. Ama iyi bir antrenörüm, buna laf söyletmem. Gümüşhane’nin hakkıydı. Bizim hakkımız değildi evet. Ben bunu da söylüyorum. Ama ligde öyle maçlarda puanlar kaybettik ki, bu maçların hakimi de bizdik, iyi oynayanı da. Futbolun adaleti bu.”
Ligde daha 15 maçlık bir süreç olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, gurupta hala iddialarının bulunduğunu, taraftarın desteğiyle şanslarını sürdüreceklerini ifade etti.
TARAFTAR’DAN GÜNGÖR’E ÖVGÜ
Öte şandan ERZURUM Gazetesi’ne açıklama yapan bir gurup taraftar, Gümüşhanespor maçında taraftarın çok az bir kısmının tepki verdiğini belirterek, bunun yanlış bir tutum olduğunu, olumsuz tepkilerin oyunun kalan bölümde takımı kötü yönde etkilediğini kaydettiler.
Güngör’ün bilgisi, saha içi ve dışında bir futbol yöneticisi duruşuyla Büyükşehir Belediyespor’a karizma kattığını belirten taraftarlar, Büyükşehir Belediyespor’un bu yılki iddialı durumunda Güngör’ün önemli katkısı bulunduğunu ifade ettiler.
 

 
ETÜ Rektör Aydın’ı ağırladı
 
Oltu Taşı dünya vitrinindeydi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Çorum'a endekslendi
Bugüne kadar oynadığı kendi evinde oynadığı 10 maçın 9’unda yoğun bir ...
Pınarbaşı yine gurur verdi
Sakarya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başlayan Türkiye Büyükler ve Veteranlar ...
Yakutiye iyi başladı
BAL 1’inci gurupta ikinci sezon başladı. Yakutiyespor ikinci yarının ilk ...
 
Büyükşehir 1 puana sevindi....!
Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Gümüşhanespor ...
Dağcılar karakışa meydan okudu
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Erzurum'un Konaklı Kayak ...
Minderin tozunu attılar
Tekman Lisesi öğrencilerinin ilk defa katıldığı yarışmada büyük bir başarı ...
 
Haftanın hakemleri açıklandı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynanacak olan 19’uncu hafta maçlarının hakemleri açıklandı.
Yakutiyespor'un kaybetme lüksü yok
Yakutiyespor bu hafta Erzurum’da ligde son sırada bulunan Ardahanspor’la ...
B.Belediyespor dönüm noktasında
Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta Kazım Karabekir’de Spor Toto ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva