Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
Alcan:  Mobbing milli bir meseledir
Alcan: Mobbing milli bir meseledir
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
HABERLER>SPOR
2 Haziran 2013 Pazar - 23:14

Güngör, 'başarılıydık' dedi

Rize’nin başarılı Teknik Direktörlerinden Taşkın Güngör ve ekibi, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile yollarının ayrılmasının ardından sezon öncesi yeni takım için çalışmalarını sürdürüyor.

Güngör,  başarılıydık  dedi

Rize’nin başarılı Teknik Direktörlerinden Taşkın Güngör ve ekibi, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile yollarının ayrılmasının ardından sezon öncesi yeni takım için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu sezon yardımcıları Ahmet Tamrak ve Kadir Kar ile birlikte Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcisi Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u yöneten başarılı Teknik Adam Taşkın Güngör, 64 puanla 6’ncı sıraya yerleşerek Play-Off mücadelesini averaj farkı ile kıl payı kaçıran takım ile yollarını ayırdı.
Geçen sezon 53 puanla yine 6’ıncı sırada bulunan takıma bu sezon ligde en az gol yiyen takım unvanını kazandırarak Erzurum ekibi ile yollarını ayıran Taşkın Güngör ve ekibi, yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirirken idman yapmayı da ihmal etmiyorlar.Rize Atatürk Stadında Taşkın Güngör, yardımcıları Ahmet Tamrak ve Kadir Kar ile birlikte, Çaykur Rizesporlu profesyonel futbolcu Fatih Kaan Arıman’ı da aralarına alarak ayak tenisi oynadılar.
Yeni takım öncesi arayı iyi değerlendirmek istediklerini ve bu tür çalışmalarla daima formda kaldıklarını belirten Taşkın Güngör, genç futbolcu Fatih Kaan Arıman ile birlikte rakipleri Ahmet Tamrak ve Kadir Kar’a karşı mücadele ettiler.
Rizeli genç yetenekleri üst liglerde kadrosuna dahil etmesiyle ve başarılı sonuçlar almasıyla taktir toplayan Teknik Direktör Taşkın Güngör, Çaykur Rizespor’da devre arasında profesyonel imzayı atarak Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımı Maltepespor’a kiralık giden Stoper Fatih Kaan Arıman’ın da gelecekte çok başarılı bir futbolcu olacağını düşündüğünü söyledi.
YİNE HEDEFE OYNAYACAĞIZ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile yollarının ayrılmasıyla ilgili konuşan Güngör, “Erzurum’da başarılı bir sezon geçirdik. Tabii ki yönetimin ve ilin beklentileri fazlaydı ve biz de bu beklentileri karşılamak için oradaydık. Her geçen yıl bu ligde puansal anlamda çıtayı yükseltiyoruz. Takımımız da 64 puanla ligi 6’ncı sırada tamamladı ancak Gümüşhanespor’un averaj farkı ile bizden önde yer alması Play-Off sınırında yer alamamamıza sebep oldu. Biz orada planlarımızı zaten 2 sezonluk yapmıştık. İlk sezon aslında orada bir iskelet takım oluşturmak ve tesisleşme anlamında her şeyi geliştirme hedefindeydik. Bunun bir kısmını başardık, geldiğimiz nokta kötü değildi ancak yollarımız ayrıldı. Yeni sezonda yine hedefe oynayacak bir takımla yolumuza devam edeceğiz. 2. Lig ve 3. Lig takımlarından teklifler gelmeye devam ediyor ve biz de değerlendirme sürecindeyiz” şeklinde konuştu.
Benim olduğum yerde iddia vardır, başarı vardır” cümlesini yineleyen Taşkın Güngör, yardımcıları Ahmet Tamrak ve Kadir Kar’a da teşekkür ederek, başarının daima bir ekip işi olduğunu da ekibiyle gurur duyduğunu sözlerine ekledi.
ONUN OLDUĞU YERDE BAŞARI VAR
2003-2005 yılları arasında Çaykur Rizespor’da antrenörlük, Gümüşhanespor, Malatyaspor, MKE Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor ve Ankaraspor’da antrenörlük ve Teknik sorumlu görevlerinde bulunan Taşkın Güngör, yine çeşitli takımlarda Hikmet Karaman’ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi. 2010-2011 sezonunda düşme hattındaki İstanbul ekibi Bayrampaşaspor’u üst üste aldığı başarılı sonuçlarla 2. Lig’e yaklaştıran Taşkın Güngör, geçen sezon başına geçtiği 3. Lig ekibi İnegölspor’u ise 2. Lig’e taşımıştı

 
TİM İhracat verilerini paylaştı
 
8 yılın en düşük 2'inci TÜFE'si
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Artık hedefleri Türkiye Şampiyonluğu
Erzurum’da yapılan Minikler Buz Hokeyi Ligi’nde şampiyon olan Erzurum Gençlikspor, Kocaeli yolcusu.
Olimpik Gün etkinlikleri başladı
Erzurum'da Olimpik Gün Yürüyüşü düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
Gümüşenek'ten hoca açıklaması
Spor Toto 3. Ligde geçtiğimiz sezon playoff umutlarını son maçta kaybeden ...
 
Erzurum'dan iz bırakan gösteri
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Erzurumlu karatecilerin ...
Halı sahada Erzurum Lisesi damgası
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu ...
Özkal'a milli görev
Yakutiye Spor Kulübünün başarılı sporcusu, 20 yıl sonra boksta Erzurum’a ...
 
Masa Tenisinde finalist oldular
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ...
Önce Yakutiye, sonra Karsspor
BAL Yükselme maçları sonunda Yakutiyespor’dan sonra Karsspor’da BAL’da ...
Çelebispor’da bayram havası
Kulüplerarası 1. Lig Curling Şampiyonası’nın yankıları sürüyor. 10 bayan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva