Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>SPOR
28 Temmuz 2015 Salı - 17:25

Futbolda GHSİM TFF'den örnek işbirliği

TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Antrenör Alpaslan Topçu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Futbolda GHSİM TFF den örnek işbirliği

TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Antrenör Alpaslan Topçu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor tesislerinin kapılarını Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’nun etkinliklerine ve faaliyetlerine açması karşılıksız kalmadı. TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile BB Erzurumspor alt yapı ve TFF Futbol Köyü Antrenörü Alpaslan Topçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’i ziyaret ederek TFF’nin organizasyon ve faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, kendilerine her zaman Erzurum GHSİM’nin yardımcı olduğunu ve tesislerinin kapılarını kendilerine açtığını belirterek, “Eğer biz bugün TFF’nin bir çok kurs, etkinlik ve güncelleme kurslarını Erzurum’a vermesini sağlıyorsak bunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün de katkıları var. Çünkü biz onların bize destek vermesi ve tesis imkanı sağlaması nedeniyle faaliyetlerimizi yapma şansı buluyoruz” dedi.

TÜRKİYE, HIRVATİSTAN MAÇI ERZURUM’DA

TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, 17 Eylül’de Türkiye Bayan A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Grup Eleme İlk Maçında Hırvatistan ile karşılaşacağını ve bunu müsabakanın Erzurum’da oynanacağının altını çizerek, Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan maça şimdiden tüm Erzurum halkını davet etti. GHSİM’nin Stadı en iyi şekilde dev maça hazırlayacağını belirten Coşkun, “Sağ olsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile şube müdürlerimiz ve ilçe müdürlerimiz şu ana kadar bütün isteklerimizi yerine getirdiler. Her zaman tesislerini bizim organizasyonlarımız için seferber ettiler. Bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burada kurumların dayanışmasını en güzel şekilde görüyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tesisleri olmasa ve bize imkan tanımasa bizim buraya faaliyet almamız imkansız olur. Bu nedenlerden ötürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ve tüm GHSİM yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

BİZ SPOR VE GENÇLİK İÇİN VARIZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Antrenör Alpaslan Topçu’nun ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek, kendilerinin kurum olarak sporun ve gençliğin hizmetinde olduğunu söyledi. Taşkesenligil, “Şehirde Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde spora ve gençliğe hizmet eden bir kurumuz. Her geçen gün bir spor tesisini ve gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. İmkanlarımızdan gençlerin faydalanmalarını sağlıyoruz. TFF’nin Futbol Köyü Projesini, UEFA Antrenör ve Pro Güncelleme Kurslarını ilimizde düzenlemesinin de gururunu yaşıyoruz” dedi. Taşkesenligil, Türkiye, Hırvatistan bayan milli takımlarının Erzurum’da yapacağı maç içinde şimdiden hazırlıkları yaptıklarını ve stadın mükemmel bir şekilde zorlu müsabakaya hazır olacağını söyledi.

 
Mahalleşen köylerden hizmet teşekkürü
 
294 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tuktamsheva ve Mishin'den Erzurum'a övgü
2015 yılı artistik buz pateni büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Elizaveta ...
Sekmen, Hafız Pilgir’i ödüllendirdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ...
30 derecede gelecek yarışı
Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi için yapılan Özel Yetenek ...
 
Sözleşmeyi Erzurum’da imzaladı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, Göztepe ...
Erzurum Birlikspor’a uğurlu geldi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, son olarak ...
Tarsus İdmanyurdu da Erzurum’da
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Asbaşkanı ...
 
Erzurum Uluslararası Tenis Turnuvası başladı
Erzurum’da 52 ülkeden 232 sporcunun katılımıyla Uluslararası Tenis Turnuvası ...
Gelecekleri için yarıştılar
Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesine spor alanında ...
İlk atışı Vali Altıparmak yaptı
Erzurum GHSİM’nin yeni okçuluk salonu hizmete girdi.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva