Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
ASHB’den bir ilk
ASHB’den bir ilk
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
HABERLER>SPOR
12 Aralık 2012 Çarşamba - 08:04

Fatih Arat istikrar sembolü

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un golcüsü Fatih Arat mavibeyazlı ekibin Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynadığı 15 maçta da forma giyerek bir rekora imza attı.

Fatih Arat istikrar sembolü

RECEP DAĞ-ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un golcüsü Fatih Arat mavibeyazlı ekibin Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynadığı 15 maçta da forma giyerek bir rekora imza attı.
Mavibeyazlı ekipte 15 maçla Fatih Arat en fazla forma giyen futbolcu olurken, Arat’ı 13 maçla Dede Çelik, Ekrem Sütçü, Muhammed Fettahoğlu ve Oktay Gümüş izledi.
KAÇ MAÇTA FORMA GİYDİLER?
Büyükşehir Belediyespor’da Fatih Arat 15, Ekrem Sütçü 13, Oktay Gümüş 13, Dede Çelik 13, Muhammed Fettahoğlu 13, Fatih Gültekin 12, Cabir Coşar 12,  Zafer Doğan 11, Samet Altuntaş 11, Emrah inanç 11, Kaleci Lokman Atakol 11, İsmail Türkaslan 10, Ahmet Baykal 10, Güner Okay 9, Muhammed Emin Bakan 8, İbrahim İdis 7, Musa Ballı 5, İlker Günay 5, Mehmet Öztonga 5, Erdinç Pekgöz 4, Muhammed Emin Bayoğlu 4, Emrah Bayram 3, Turan Ekici 3, Furkan Çağlar 1 maç forma giydi.
REKOR YİNE DEDE VE FATİH’TE
Mavibeyazlı ekipte, Fatih Arat 1132, Ekrem Sütçü 834,Dede Çelik 1170, Fatih Gültekin 1080, Muhammed Fettahoğlu 1093, Zafer Doğan 902, Cabir Coşar 982, Samet Altuntaş 817, Emrah inanç 553, Kaleci Lokman Atakol 984, İsmail Türkaslan 809, İbrahim İdis 427, Oktay Gümüş 837, Ahmet Baykal 516, Güner Okay 499,Musa Ballı 260, İlker Günay 366, Muhammed Emin Bakan 653, Erdinç Pekgöz 283, Muhammed Emin Bayoğlu 130, Mehmet Öztonga 340, Emrah Bayram 167, Turan Ekici 42, Furkan Çağlar 15 dakika sahada kaldı.
Mavibeyazlı ekibin 15 maçta kaydettiği 22 golün 6’sını Fatih Arat kaydederken, gol çokluğu bakımından bu futbolcuyu 5 golle Güner Okay, 3 golle Fatih Gültekin, 2 golle İbrahim İdis ve Samet Altuntaş, birer golle de Emrah inanç, Dede Çelik ve Cabir Coşar takip etti. Mavibeyazlı ekibin golcüsü Fatih Arat Kocaeli, Çorum, Mardin, Oyak Renaultspor ve Altınordu maçlarında gol kaydetti. Diğer golcü Güner Okay Elazığ, Beylerbeyi Sancaktepe Belediyespor ve Mardinspor maçlarında gol ayağı oldu. 3 golü bulunan Fatih Gültekin Maltepespor, Çorum Belediyespor ve Sancaktepe Belediyespor filelerini havalandırdı. İbrahim idis ise Kocaeli ve Diyarbakır maçlarının golcü ayağı oldu. 2 gol sahibi Samet Altuntaş Arsin ve Emresppor filelerini havalandırırken, Dede Çelik Elazığ, Emrah inanç Elazığ Belediyespor, Cabir Coşar ise Kahramanmaraş Belediyespor maçının golcüleri oldu.
GOLLERİN 8’İ İLK YARIDA ATILDI
Büyükşehir Belediyespor golcülerinin rakip kalelere gönderdiği gollerin 8’i ilk yarıda, 14’ü ise ikinci yarıda kaydedildi. Büyükşehir en erken golü Oyak Renaultspor maçında 7’inci dakikada Fatih Arat’ın ayağından buldu. Mavibeyazlıların rakip kaleye en geç sürede kaydettiği gol ise Kocaeli maçında 89’uncu dakikada Fatih Arat tarafından atıldı. Golcü Güner Okay tüm gollerini ikinci yarıda kaydederken, Fatih Arat 3 golü ilk, diğer golü de ikinci yarıda rakip kalelerle buluşturdu.
EN FAZLA KARTI DEDE GÖRDÜ
Mavibeyazlı ekip futbolcuları 15 maçta 38 sarı, 2 de kırmızı kart gördü. Büyükşehir Belediyespor’da 5 sarı kartla Dede Çelik en fazla sayıda sarı kart gören oyuncu oldu. Bu futbolcuyu sarı kart sayısı bakımından 3 kartla Muhammed Emin Bakan, Oktay Gümüş ve Güner Okay izledi. 15 maçlık periyotta Emrah inanç, İbrahim İdis, Emrah Bayram, Samet Altundaş, Ekrem Sütçü, Muhammed Fettahoğlu, Muhammed Emin Bayoğlu, Cabir Coşar, İsmail Türkaslan, Fatih Gültekin ve Fatih Arat 2, Erdinç Pekgöz, Lokman Atakol, Mehmet Öztonga bir sarı kart gördü. Cabir Coşar ve Zafer Doğan mavibeyazlıların kırmızı kart gören 2 futbolcusu oldu
15 MAÇLIK PERFORMANS
Mavibeyazlı ekip Eylül ayında oynadığı 4 maçtan 2 beraberlik, bir galibiyet ve bir yenilgi, ekim ayında çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet bir yenilgi, kasım ayında çıktığı 4 maçtan ise 3 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı.  Büyükşehir Belediyespor Aralık alında oynadığı iki maçtan da aynı sonuçla 1-1 beraberlikle ayrıldı.
SKORLARLA BÜYÜKŞEHİR
Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir’de oynadığı 8 maçtan 5 galibiyet, 1 yenilgi ve 2 beraberlikle ayrılırken 13 gol kaydetti, 5 golü de kalesinde buldu. Mavibeyazlılar deplasmandaki 7 maçın 3’ünü kazanırken, üçünde berabere kaldı, bir de yenilgi aldı. Ekip deplasmanda 9 gol atarken, 5 golü kalesinde gördü. Erzurum Büyükşehir Belediyespor 4 maçını 2-0, iki maçını 1-0, birer maçını 2-1 ve 3-0’lık sonuçlarla kazandı. Mavibeyazlı ekibin üç maçı 1-1, bir maçı’da 0-0 eşitlikle tamamlandı. Büyükşehir Kahramanmaraş Belediyespor maçını 2-1, Kocaelispor maçını ise 3-2’lik sonuçlarla kaybetti.14 maçın tamamında gol kaydeden mavibeyazlılar sadece 0-0 beraberlikle sonuçlanan Gümüşhanespor maçında gol kaydedemedi.

 
Karatecilerden büyük başarı
 
Erzurum'da dev organizasyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karatecilerden büyük başarı
Erzurumlu karateciler büyük bir başarıya imza attı.
Büyükşehir puan yolculuğunda
Erzurum Büyükşehir Belediyespor gurupta 37 puanla lider durumda bulunan ...
Sağlık olsun...
Büyükşehir Belediyespor Baskılı oynadığı Altınordu maçından 1-1 berabere ayrılarak, 2 puan kaybetti
 
Erzurum Spor Kenti
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Erzurum’da Palandöken ve Konaklı Kayak ...
Güreşte başarıya ödül
Oltu Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ...
Haftanın hakemleri açıklandı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 15’inci hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
 
Güngör, Büyükşehir'e ufuk çizdi
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-41 yıllık Erzurumspor’un liglerden çekilmesiyle birlikte ...
Özkal'a övgü yağıyor
26 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye ...
12'inci adama çağrı
Büyükşehir Belediyespor 15’inci hafta maçında Pazar günü gurup lideri Altınordu’yla karşılaşacak.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva