Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
ESKİ’den Tekman mesaisi
ESKİ’den Tekman mesaisi
HABERLER>ASAYÄ°Ş
31 Temmuz 2012 Salı - 04:05

Eş cinayetinde iddianame tamamlandı

Baba evine sığınan eşini bıçaklayarak öldüren koca ile cinayete azmettirdiği ileri sürülen yakınları hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı

Eş cinayetinde iddianame tamamlandı

Erzurum’da baba evine sığınan eşini bıçaklayarak öldüren koca ile cinayete azmettirdiği ileri sürülen yakınları hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede baba ile oğulları hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası istendi.
Olay 25 Nisan akşamı merkez Yakutiye ilçesi, Aşağı Sanayi Mahallesi Endüstri Caddesi Bağcılar Sokak 17 numaralı evde meydana geldi. Yaklaşık 4 yıl önce birbirlerine severek evlenen Elif-Ömer Karanlıkbulut çifti arasında son zamanlarda geçimsizlik başladı. At arabasıyla taşımacılık yapan eşi Ömer'den (23) sürekli şiddet gördüğünü öne süren Elif Karanlıkbulut (20), polise şikayetçi oldu. Gözaltına alınan koca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, genç kadın 3 yaşındaki oğlu Berat ile sığınma evi yerine babası Necati Koçak'ın evine yerleşti.
Olay günü kayınpederinin kapısını çalan Ömer Karanlıkbulut, eşini evlerine götürmek istedi. Ancak genç kadının gitmek istememesi üzerine damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Öfkeli koca, iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçakla eşini göğsünden bıçakladı, araya giren kayınpederi Necati Koçak’ı da yaraladı. Ağır yaralanan Elif Karanlıkbulut, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve doğum gününde hayatını kaybetti.
Aynı olayda bıçakla yaralanan kayınpeder Necati Koçak ise, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
'NE YAPTIM Kİ PİŞMAN OLAYIM?' DEMİŞTİ
Eşi mezara, 3 yaşındaki oğlu Berat ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilen ve polisteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Ömer Karanlıkbulut ilk sorgusunda suçlamaları kabul etmemiş ve gazetecilerin adliye girişinde getirilişi sırasında "Pişman mısınız” sorusuna ise "Ne yaptım ki pişman olayım? Ben öldürmedim" diyerek yanıt vermişti.
Cumhuriyet Savcısı Mevlüt Yalçın’ın hazırladığı iddianamede, olay günü Ömer Karanlıkbulut’un kullandığı araçla eşi Elif’i almak için gelen baba M.S.K.’nin (54) eline ekmek bıçağını alarak oğullarına, “Vurun bunları korkmayın” diyerek cinayete azmettirdiği belirtildi.
Soruşturma savcısı cinayet olayıyla ilgili olarak kullanılan iki ayrı ekmek bıçağının bulunamadığı, Elif Karanlıkbulut’un yapılan otopsi sonucunda sağ ve sol göğüs bölgesinden aldığı iki bıçak darbesi ile öldürüldüğü ve hamile olmadığı yönünde otopsi raporu verildi.
Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianamede Elif Karanlıkbulut cinayetinde baba M.S.K., oğlu Ömer Karanlıkbulut ve T.K. (22) hakkında TCK 81/1, TCK. 82/1Maddesi kapsamında ‘kasten adam öldürmek’, suçundan ayrı ayrı müebbet hapis istemiyle cezalandırılmasını istendi. İddianame Birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Baba ile iki oğlunun yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

 
Protokol Pusula iftarında buluştu
 
Gökçe dadaşlarla buluşacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu bir operasyon rekoru
Erzincan Polisi’nin Erzurum-Erzincan karayolunda yol uygulaması sırasında ...
Tortum’da trafik kazası: 1 ölü
Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
Kars Erzurum yolunu kesenler öldürüldü!
ARDAHAN'ın Göle İlçesi Büyük Kaletepe mevkiinde 23 Temmuz günü güvenlik ...
 
Emniyetten sigara operasyonu
Erzurum’da polisin yaptığı yol uygulamasında bir otomobil içerisinden ...
Tanker patladı, 1 işçi yaralandı
Erzurum’da tankerin patlaması sonucu 1 işçi ağır yaralandı.
Hattatoğlu'ndan uyarı...
Hattaoğlu’nun Sosyal Paylaşım sitesi Facebook’ta şifresini ele geçiren ...
 
Talihsiz işçi yaşamını yitirdi
Erzurum’un Karayazı ilçesinde elektrik direğinden düşen işçi hayatını kaybetti.
SGK dolandırıcılarına 10 yıl hapis
SGK dolandırıcılarına hapis cezası verildi.
25 kilo eroin yakalandı
Erzincan’da yapılan yol uygulamasında 25 kilo 60 gram eroin maddesi ele geçirildi.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva