Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
3 Ocak 2022 Pazartesi - 07:34

Erzurumspor ilk yarı en’leri açıklandı

ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 1’inci Lig 2021 -2022 sezonu ilk yarı istatistiklerine göre Erzurumspor’da en fazla sayıda sarı kart gören futbolcu 6 kartla Estrella olurken, bu futbolcuyu 5 sarı kartla Mücahit Albayrak ve Gökhan Alsan izledi.

Erzurumspor ilk yarı en’leri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 1’inci Lig 2021 -2022 sezonu ilk yarı istatistiklerine göre Erzurumspor’da en fazla sayıda sarı kart gören futbolcu 6 kartla Estrella olurken, bu futbolcuyu 5 sarı kartla Mücahit Albayrak ve Gökhan Alsan izledi. Mavi beyazlı ekipte kırmızı kart gören tek futbolcu Kaptan Mustafa Yumlu oldu.

MAVİ BEYAZLI EKİPTE SARI KART DAĞILIMI

Lig istatistikleri verilerine göre, sezonun ilk yarısında Aykut Demir ve Jakub Szumskı 3, Oltan Karakullukçu, Gökhan Kardeş, Eren Tozlu ve Aaron Samuel Olanare 2, Celal Hanalp, Özgür Sert, Ahmet Canbaz, Herolınd Shala, Mustafa Akbaş, Emircan Altıntaş, Mustafa Yumlu, Martin Hasek ve Arvydas Novıkovas 1 sarı kart gördü.

ERZURUMSPOR’UN GOLCÜLERİ

Mavi beyazlı ekibin sezonun ilk yarısında en golcü ayakları 6 golle Arvydas Novıkovas ve Eren Tozlu oldu. İlk yarıda Aaron Samuel Olanare ve Martin Hasek 3, Emircan Altıntaş ve Ali Malle 2 gol atarken, Gökhan Alsan, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Oltan Karakullukçu, Süleyman Koç, Mustafa Akbaş ve Herolınd Shala ise rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

LİGİN GOLCÜ AYAKLARI

Spor Toto 1’inci Ligde ilk yarının en golcü futbolcusu Eyüpsporlu Umut Bulut oldu. 10 gol atan bu futbolcuyu 9 golle Kocaelispor’dan Dıno Ndlovu, Ankara Keçiörengücü’nden Emeka Frıday Eze, Mke Ankaragücü’nden Eren Derdiyok, İstanbulspor A.Ş.’ den İbrahim Yılmaz, 8 golle Altınordu’dan Ahmet Dereli, Beypiliç Boluspor’dan Kabongo Kasongo, Yılport Samsunspor’dan Yasin Öztekin, 7 golle Nasadoge Menemenspor’dan Ahmet Sağat, Gençlerbirliği’nden  Sandro Cesar Cordovıl De Lıma, 6 golle Altınordu’dan Ahmet İlhan Özek, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Arvydas Novıkovas Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Eren Tozlu takip etti. 

Sezonun ilk yarısında 30 gole ulaşan Mavi Beyazlılar penaltıdan sadece 1 gol kazanırken, 5 gol kafa, 24 gol ise ayakla atıldı.

KULÜPLER SARI KART DAĞILIMI

Spor Toto 1’inci Lig ilk yarı istatistiklerine göre Erzurumspor 44 kart ile Manisa Futbol Kulübü ile beraber ligin en fazla sarı kart gören 5’inci kulübü oldu. İlk yarıda sarı kart sıralaması; Gençlerbirliği 49, Balıkesirspor 48, Kocaelispor 46, Ümraniyespor 46, Ankara Keçiörengücü 45, Manisa Futbol Kulübü 44, Erzurumspor 44, Denizlispor 42, Altınordu 42, Samsunspor 41, Boluspor 40, Adanaspor A.Ş. 38,Eyüpspor 37, Bursaspor 34, Menemenspor 33, Bandırmaspor 30, Tuzlaspor A.Ş. 28, İstanbulspor A.Ş. 27, Mke Ankaragücü 27 şeklinde oluştu.

KULÜPLER KIRMIZI KART DAĞILIMI        

Sezonun ilk yarısında en fazla kırmızı kart gören kulüp 5 kartla Altınordu olurken, bu ekibi 4 kartla Bursaspor, Ümraniyespor ve Kocaelispor takip etti. Eyüpspor ve Adanaspor ise kırmızı kartın çıkmadığı iki takım oldu. İlkyarıda Samsunspor 3, Denizlispor 3, Balıkesirspor 3, Mke Ankaragücü 2, Ankara Keçiörengücü 2, Boluspor 2, Tuzlaspor A.Ş. 2, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 1, Gençlerbirliği 1, İstanbulspor A.Ş. 1, Manisa Futbol Kulübü 1, Menemenspor 1, Bandırmaspor 1 kırmızı kart gördü.

KULÜPLER OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ SAYILARI

Ligde en fazla oyuncu değişikliğine giden kulüp 87 değişim ile Manisa Futbol kulübü oldu.

Verilere göre, Adanaspor A.Ş. 68, Denizlispor 70, Altınordu 84, Ankara Keçiörengücü 73, Balıkesirspor 78, Ümraniyespor 78, Boluspor 69, Bursaspor 82, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 80, Eyüpspor 79, Gençlerbirliği 73, İstanbulspor A.Ş. 75, Kocaelispor 72, Manisa Futbol Kulübü 87, Mke Ankaragücü 81, Nasadoge Menemenspor 77, Bandırmaspor 76, Tuzlaspor A.Ş. 70, Yılport Samsunspor 64 kez futbolcu değişikliği gerçekleştirdi.

 
KKEF’te şiddete bilimsel tepki
 
2021 Eserler ve yatırımlar yılı oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Krosta Karayazı farkı
Adana’da yapılan Bölgesel Kros Ligi Türkiye Şampiyonası’nda U14 Erkeklerde ...
Özel çocuklar için özel program
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ...
Aydın’dan Öztürk’e ziyaret
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ...
 
İpçioğlu bir ilki başardı
Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fatih Arda İpçioğlu, ...
Erzurumspor açık ara önde
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Spor Toto 1’inci Ligde şampiyonluğun en güçlü ...
Erzurumspor dış sahada 5’inci sırada
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Spor Toto 1’inci Lig istatistiklerine göre Erzurumspor ...
 
İstatistiklerde Novikovas farkı
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurumspor’da 18 maçlık periyotta en fazla ...
1. Lig ilk yarı istatistikleri açıklandı
Spor Toto 1. Lig 2021-2022 Sezonu ilk yarı istatistik bilgileri yayınlandı.
Fatih Arda finalde
Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Olimpik Milli sporcusu Fatih ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva